Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

ΤΑ ΜΑΝΔΡΑΒΕΛΟΕΙΔΗ ΤΟΥ SUCCESS ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΑΦΟΥΖΙΑΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

Φήμες θέλουν τον Πάσχο Μανδραβέλη από κεκτημένη ταχύτητα να στέλνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους βουλευτές της Κριμαίας... 

1964671_10101098895921175_1190068280_n copy

Η αλήθεια είναι πως ο γνωστός για την πίστη του στον κοινοβουλευτισμό του Δένδια δημόσιος και γραφικός υπάλληλος δεν θα μπορούσε ποτέ να...
ευχαριστήσει κανέναν κοινοβουλευτικό παράγοντα πουθενά στον κόσμο αν δεν υπάρχει συμμετοχή του ΔΝΤ. Και κανείς προς το παρόν στην Κριμαία δεν έχει καλέσει το ΔΝΤ να σώσει τη χώρα. Ως εκ τούτου δεν υπάρχει λόγος για τα μανδραβελοειδή του success story να κάνουν τεμενάδες, παρόλο που οι Κραϊμίανς δεν κιότεψαν, δεν κρύφτηκαν, όπως ο Γιανουκόβιτς, δεν χάιδεψαν πλατείες, ούτε πελατείες Ανεξαρτησίας, πάνω, κάτω, εντός εκτός και επί τα αυτά μέρη του Δνείπερου.

ΤΙ ΛΩΖΑΝΗ, ΤΙ ΚΟΖΑΝΗ, ΤΙ ΚΡΙΜΑΙΑ, ΤΙ ΚΕΡΑΤΕΑ
Σ” αυτό το πνεύμα αυστηρής ουδετερότητας, η Καθημερινή του Κιέβου χτυπάει στο σημερινό της πρωτοσέλιδο την είδηση «Απόσχιση επιλέγει η Κριμαία – Οξύνει τις σχέσεις με τη Δύση η απόφαση της Βουλής της για προσχώρηση στη Ρωσία».  

Πιθανότατα, οι αλαφουζιάρηδες να θεωρούν πως η Κριμαία είναι κάτι σαν την Κερατέα και πως ο ρωσικός στόλος ελλιμενίζεται στο Λαύριο με κίνδυνο αν αγριέψουν τα πράγματα στις Σκουριές να μπουκάρει ο Πούτιν διαμέσου Ελληνικού και να μας πάρει το Φάληρο και τότε εμείς τι θα απογίνουμε χωρίς παραλιακή να κάνουν σουξέ τα νιαρχίδια του success story. Τι να πει κανείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου