Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ

86 Αλβανοί σύμφωνα με την έκθεση της Αλβανικής Κρατικής Υπηρεσίας Πληροφοριών –SHISH, μάχονται στη Συρία, αλλά όχι στο πλευρό της αντιπολίτευσης της Συρίας...



Σύμφωνα με την έκθεση, αλλά και έρευνες της Δίωξης Σοβαρών  Εγκλημάτων, οι Αλβανοί αγωνίζονται μαζί  με...
ομάδες, τις οποίες ο ΟΗΕ έχει καθορίσει ως τρομοκρατικές.

Οι Αλβανοί- συνεχίζει το δημοσίευμα- ευθυγραμμίζονται με την «Τζαμπάχτ αλ Νούσρα», την «Ισλαμικό Εμιράτο του Ιράκ και του Λεβάντε» που θέλουν να δημιουργήσουν ένα ισλαμικό κράτος στη Συρία.

Μια τρανταχτή απόδειξη ότι οι Αλβανοί δεν πολεμούν με την αντιπολίτευση στη Συρία, αλλά για τους Ισλαμιστές είναι η έρευνα για τη δολοφονία του Χασάν Κορβαφάι από  το Κούτσι του Αυλώνα.

Οι πληροφορίες αναφέρεουν ότι οι Κορβαφάι που έφυγε μαζί με την οικογένειά του στη Συρία, τελικά σκοτώθηκε σε σύγκρουση με το Στρατό τον Ιανουάριο του 2014.Μαζί με αυτό σκοτώθηκαν και άλλοι τέσσερις από το Κοσσυφοπέδιο που ήταν στην ομάδα της «Τζαμπχάτ αλ Νούσρα», όπως σημείωσε και το ora news.

Ήδη, η Εισαγγελία Σοβαρών Εγκλημάτων ξεκίνησε έρευνα και υπέβαλε μηνύσεις εναντίον 13 Αλβανών υπηκόων. Οι Αλβανοί αυτού μάχονται στη Συρία με μια ομάδα που είναι επικεφαλής ο Λαβντίμ Μουχατζέρι από το Κατσάνικου του Κοσόβου, ο οποίος είναι γνωστός Ισλαμιστής που πολεμά για Τζιχάντ στη Συρία, σημειώνει το δημοσίευμα.

ΕΧΕΔΩΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου