Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΙΕΘΝΗ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Το εγκληματικό πραξικόπημα της Υπερεθνικής Ελίτ (Υ/Ε) στην Ουκρανία, σε παραβίαση κάθε κανόνα διεθνούς δικαίου ανέτρεψε ένα καθεστώς του οποίου την νομιμότητα, μέχρι πριν λίγες εβδομάδες, κανένας δεν αμφισβητούσε... 

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS0kOVOcpwVMJitGLCoSEufweR1dLnzL36RiyLLAjy_3Vi8H59X

του ΤΑΚΗ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

Αυτό δεν εμποδίζει βέβαια τα ΜΜΕ της «διεθνούς κοινότητας», (δηλαδή τα ΜΜΕ που ελέγχει η ίδια!) να μιλούν ξεδιάντροπα τώρα για επιτυχημένη «λαϊκή εξέγερση», αποσιωπώντας βέβαια το γεγονός ότι...
καμιά παρόμοια εξέγερση δεν επέτυχε στο παρελθόν, αν δεν στηριζόταν στην άμεση ή έμμεση ανοχή των σωμάτων ασφαλείας συμπεριλαμβανομένου του στρατού: από την Τυνησία και την Αίγυπτο, μέχρι τις «βελούδινες επαναστάσεις» στην Γεωργία και την Ουκρανία το 2004, και τη σημερινή αιματηρή «εξέγερση». Στην περίπτωση που η προϋπόθεση αυτή δεν υπάρχει, η μόνη άλλη δυνατότητα που έχει η Υ/Ε για να επιτύχει «αλλαγή καθεστώτος» είναι είτε η στρατιωτική επέμβαση από την ίδια (π.χ. Λιβύη), είτε η χρησιμοποίηση εγκληματιών «ακτιβιστών» διαφόρων ειδών, εκμεταλλευόμενη τις κοινωνικές διαιρέσεις σε κάθε χώρα. Φυσικά, απαραίτητη βοήθεια παρέχουν και οι εγχώριοι πράκτορες που ελέγχονται από την ίδια την Υ/Ε και τα πελατειακά καθεστώτα της (πχ Σαουδική Αραβία, Κατάρ σε σχεση με τις Αραβικές «επαναστάσεις»).

Έτσι, στις Αραβικές χώρες, οι «ακτιβιστές» αυτοί είναι οι φανατικοί «τζιχάντις», οι οποίοι, για χάρη θρησκευτικών διαφορών, είναι ικανοί για τα πιο κτηνώδη εγκλήματα. Στην Ουκρανία, οι αντίστοιχοι «τζιχάντις» είναι οι νεοναζιστές, γόνοι συνήθως οικογενειών από την Δυτική Ουκρανία που διέπρεψαν σαν συνεργάτες και εκτελεστές των Γερμανών εγκληματιών ναζιστών στον πόλεμο. Η Υ/Ε δεν έχει κανένα δισταγμό να χρησιμοποιήσει παρόμοια εγκληματικά στοιχεία για να επιτύχει τον στόχο της «αλλαγής καθεστώτος», δηλαδή ανατροπής κάθε καθεστώτος που αντιστέκεται στην Νέα Διεθνή Τάξη (ΝΔΤ) της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης, είτε λέγεται Ιράκ και Λιβύη χθες, είτε Συρία, Ουκρανία και Βενεζουέλα σήμερα. Και αυτό, ανεξάρτητα από το εάν οι «τζιχάντις» αυτοί αποδεδειγμένα χρησιμοποιούν κάθε μέσο, και κυρίως την ένοπλη δράση, με όπλα και χρηματοδότηση από την Υ/Ε και τα πελατειακά καθεστώτα της στην περιοχή.

Ούτε, βέβαια, απασχολεί την Υ/Ε ο τυχόν ρατσιστικός ή αντισημιτικός χαρακτήρας των στοιχείων αυτών όταν προθυμοποιούνται να την βοηθήσουν στην ενσωμάτωση μιας χώρας στην ΝΔΤ, ειδάλλως βέβαια δεν θα διανοείτο να χρησιμοποιήσει τα πιο εγκληματικά νεοναζιστικά στοιχεία στην Ευρώπη, τους Ουκρανούς νεοναζί, που δεν διαφέρουν σε τίποτα στην ιδεολογία, αλλά και στην πρακτική, από τους Γερμανούς ναζί. Πράγμα που σημαίνει ότι εκείνο που την ενδιαφέρει πραγματικά σήμερα δεν είναι ο ρατσισμός και ο αντισημιτισμός, όπως ισχυρίζεται, αλλά η ενσωμάτωση κάθε χώρας στη ΝΔΤ. Έτσι εξηγούνται και τα δύο μέτρα και σταθμά που χρησιμοποιεί στην Ουκρανία και στην Ελλάδα, όσον αφορά αυτούς που θεωρεί νεοναζιστές. Ενώ στην Ουκρανία τους αγκαλιάζει, στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη ντόπια Κοινοβουλευτική Χούντα της, θα φυλακίσει προεκλογικά όλα τα κοινοβουλευτικά μέλη τους, χρησιμοποιώντας νομικίστικα πραξικοπήματα που δεν προϋποθέτουν (περιττές!) τελεσίδικες καταδικαστικές αποφάσεις.

Η αλλαγή όμως καθεστώτος στην Ουκρανία είναι κρίσιμη γιατί επιβεβαιώνει, και μάλιστα σε Ευρωπαϊκό έδαφος, ότι η Υ/Ε θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσο για να επιτύχει την ενσωμάτωση μιας χώρας στη ΝΔΤ της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης, την οποία διαχειρίζεται. Η ενσωμάτωση αυτή προϋποθέτει την απώλεια της οικονομικής και εθνικής κυριαρχίας της χώρας. Είτε η απώλεια της κυριαρχίας γίνεται μέσω οικονομικών μηχανισμών, όπως στην περίπτωση των εξαρτημένων χωρών μέσα στην ΕΕ και την Ευρωζώνη, είτε μέσω πολιτικοστρατιωτικών μηχανισμών π.χ. «πραξικόπημα από τα κάτω»,  όπως στη περίπτωση της Ουκρανίας. 

Με άλλα λόγια, ο βασικός στόχος της Υ/Ε δεν είναι απλώς γεωπολιτικός, ούτε εκφράζει ενδο-ιμπεριαλιστικές αντιθέσεις, όπως υποστηρίζουν μη συστημικές, ή αντίστοιχα, παλαιολιθικές Μαρξιστικές αναλύσεις, τις οποίες ενώνει το κοινό στοιχείο ότι αγνοούν την σημασία της παγκοσμιοποίησης. Ο βασικός στόχος είναι η μετατροπή κρατών-εθνών, μέσω της απώλειας της εθνικής και οικονομικής κυριαρχίας τους, σε ένα είδος αυτοδιοικούμενων τοπικών περιφερειών μέσα σε ένα σύστημα παγκόσμιας διακυβέρνησης. Δηλαδή, περιφερειών που θα έχουν βέβαια το μονοπώλιο της κρατικής βίας και θα παίρνουν αποφάσεις για την διαχείριση τοπικών υποθέσεων, πάντοτε όμως μέσα στο πλαίσιο των καθοριστικών γενικών αποφάσεων οικονομικού ή πολιτικού και ιδεολογικού/πολιτιστικού χαρακτήρα που θα παίρνουν αποκλειστικά τα μέλη της Υ/Ε.

Με την παραπάνω έννοια, τα πλήρως ενσωματωμένα μελη στη ΝΔΤ βρίσκονται σε μια κατάσταση Κατοχής, σε σχέση με την Υ/Ε που την διαχειρίζεται. Μια Κατοχή, όμως, η οποία δεν είναι στρατιωτική αλλά πολυδιάστατη, σε αντιστοιχία με τις διαστάσεις της παγκοσμιοποίησης ως οικονομικής, πολιτικής, ιδεολογικής και πολιτισμικής.
  • Οικονομική Κατοχή, με την έννοια ότι εκτός από τα κράτη στα οποία βασίζουν την δύναμή τους οι πολυεθνικές επιχειρήσεις που ελέγχουν την παγκόσμια οικονομία (βασικά, η «Ομάδα των 7»), τα οποία σχεδιάζουν την παγκόσμια οικονομική πολιτική μέσω των διεθνών θεσμών που ελέγχουν (ΠΟΕ, ΔΝΤ, Κομισιόν κ.λπ.) τα υπόλοιπα απλώς παίζουν ρόλο εκτελεστικό των αποφάσεων της Υ/Ε.
  • Πολιτική Κατοχή, με την έννοια ότι οι τοπικές κοινοβουλευτικές Χούντες, που εκλέγονται μέσα από ψευδό-δημοκρατικές διαδικασίες, έχουν βασική αποστολή την πιστή εφαρμογή κάθε ντιρεκτίβας από την Υ/Ε, εξαπατώντας τους πολίτες κάθε χώρας ότι δήθεν οι αποφάσεις αυτές είναι δικές τους!
  • Ιδεολογική Κατοχή, με την έννοια ότι οι αξίες και ιδέες, που καθορίζουν την ιδεολογική ηγεμονία σε κάθε χώρα πλήρως ενσωματωμένη στην ΝΔΤ, είναι αυτές που συνεπάγεται η ιδεολογία της παγκοσμιοποίησης (ιδεολογία των ατομικών δικαιωμάτων, των πολιτικών ταυτότητας κ.λπ.). Η ιδεολογία αυτή χρησιμοποιείται συστηματικά από την Υ/Ε για την ενίσχυση μη ταξικών κοινωνικών διαιρέσεων (πχ θρησκευτικών πολιτιστικών, εθνοτικών κ.λπ.), ώστε να διαιωνίζεται η  κυριαρχία της.
  • Πολιτιστική Κατοχή, με την έννοια ότι οι ίδιες πολυεθνικές, οι οποίες ελέγχουν την οικονομική, πολιτική και ιδεολογική διαδικασία, ελέγχουν επίσης και την πολιτιστική διαδικασία, μέσα από τον άμεσο ή έμμεσο έλεγχο που ασκούν επάνω στα διεθνή μέσα παραγωγής και διανομής των πολιτιστικών προϊόντων που στην ΝΔΤ είναι πλήρως εμπορευματοποιημένα ...Αλλά θα επανέλθω.

24 σχόλια:

  1. Ο κ. Τάκης Φωτόπουλος, για μια ακόμη φορά, όπως κάνει συνεχώς τους τελευταίους μήνες μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τα νεοναζιστικά καθάρματα, υπερασπίζεται, πέρα από κάθε αμφιβολία, τη νεοναζιστική Χρυσή Αυγή: "Ενώ στην Ουκρανία τους αγκαλιάζει, στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη ντόπια Κοινοβουλευτική Χούντα της, θα φυλακίσει προεκλογικά όλα τα κοινοβουλευτικά μέλη τους, χρησιμοποιώντας νομικίστικα πραξικοπήματα που δεν προϋποθέτουν (περιττές!) τελεσίδικες καταδικαστικές αποφάσεις". Περιττό να πούμε ότι τα άρθρα του κ. Φωτόπουλου στην Ελευθεροτυπία θα χρησιμοποιηθούν για την υπεράσπιση του κ. Μιχαλολιάκου...

    Κατά τα άλλα, ας μη λέει τίποτα ο κ. Φωτόπουλος για "παλαιολιθικές Μαρξιστικές Αναλύσεις". Τα γεγονότα της Ουκρανίας επιβεβαιώνουν τη λενινιστική ανάλυση για τον ιμπεριαλισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τους Ισλαμο-Φασίστες της Λιβύης που σφαγίασαν τον Λιβυκό λαό, ασχολούμαι 1% για να τους λέω επαναστάτες.

      Με τους Ισλαμο-Φασίστες της Συριας που σφαγιάζουν τον Συριακό λαό, ασχολούμαι 1% για να τους λέω και αυτούς επαναστάτες.

      Με τους Σιώνο-Φασίστες του Ισραήλ που κάνουν εθνοκάθαρση ασχολούμαι 0%.

      Με τους Ευρω-Φασιστες της ΕΕ που καταδικάσαν λαούς ολόκληρους στη φτώχεια και την ανέχεια ασχολούμαι 1% για να μιλάω για διεθνισμό.

      Με τους Πράσινους/Μπλέ Φασιστες που πρόδωσαν την κοινωνία ασχολούμαι 0%.

      Με τους Φασίστες Νεοναζί της Ουκρανίας που χρηματοδοτήθηκαν από την Δύση (καλοί φασίστες) ασχολούμαι 1% για να κάνω μαρξιστικές αναλύσεις περί Ιμπεριαλιστικών αντιθέσεων.

      Με τους Φασίστες-Γκεμπλς των ΜΜΕ ασχολούμαι 1% για να τσιμπήσω κανα αντιφασιστικό επιχείρημα από καμιά εκπομπή του ΜΕΓΚΑ.

      Συνολο 5%.

      Το Υπόλοιπο 95% του χρόνου μου ασχολούμε με την ΠΔ και τον Φωτοπουλο!

      Δηλώνω "ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ" κ "ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑΣ". (made in EU/USA/Israel)

      Είμαι άνεργος, περνάω όλη μέρα στο PC μου κάνοντας copy/paste τα ίδια comments ριχνοντας λάσπη στον Φ. στο όνομα ΠΑΝΤΑ του αντιφασισμού που πολεμάω! Θέλω να κάνω το κόσμο καλύτερο!


      Διαγραφή
  2. To απο πανω σχόλιο είναι copy paste σχολίου που εχει αναρτηθεί σε πολλά αλλά μπλοκ που αναδημοσιεύουν την αθρογραφία του Φ και του δικτύου της Περιεκτικής Δημοκρατίας.
    Εδω το γνωστό τρόλ που κάνει αποδεδειγμένα αυτή τη δουλειά αυτοαναφέρεται ως "λενινιστής".
    Φυσικά είναι γνωστός συριζαίος επαγγελματίας του διαδυκτίου που υπερασπίζεται τη στρατηγική της υπερεθνικής ελίτ στην ελλαδα για κυβέρνηση Τσιπρα με τους νεο πασόκους εκ νεου στη καμπούρα του ελληνικού λαού.
    Περιττό να πούμε οτι τα γνωστά τρολοσχολιακια που πληρώνονται αδρά απο το σύστημα, στοχεύουν να ανακυκλώνουν τη συστημική προπαγάνδα και να σπιλώνουν καθαρούς αγωνιστές που δεν λειτουργούν ως το "αριστερό πεζοδρόμιο του συριζα" και των γλυφτών του σιωναζισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν χρειάζεται ολόκληρη ανάλυση για να αποκαλυφθεί η γελοιότητα των οπαδών του Φωτόπουλου. Το σχόλιο αυτό (4 Μαρτίου 2014 - 3:05 μ.μ) τα λέει όλα: Γελοιότητα και συνωμοσιολογία...

      Διαγραφή
  3. Τολμάνε και μιλάνε οι ταλιμπάν του Φωτόπουλου, τώρα που αποκαλύφθηκαν οι απατεωνιές και τα ψέματα τους! Αλλά μάλλον είναι υπερβολικό να ζητάει κανείς αξιοπρέπεια από τέτοια άτομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα οσα εγραφε ο Φωτοπουλος, επιβεβαιωνονται συνεχως κι εσεις εχετε το θρασος να λετε οτι αποκαλυφθηκαν οι "απατωνιες και τα ψεματα του"!

    Εδω μιλουσε για τις ομοιοτητες Συριας-Ουκρανιας

    http://www.pd-antipagkosmiopoiisi.gr/2014/02/23/oukrania-to-telio-praxikopima-tis-ip/

    Να η επιβεβαιωση τωρα!

    http://www.pd-antipagkosmiopoiisi.gr/2014/03/05/ntokoumento-paradochi-ston-aera-gia-tous-misthoforous-eleftherous-skopeftes-tis-antipolitefsis-tis-ie-pou-ematokilisan-to-kievo/

    Το μονο που αποκαλυπτεται ειναι ο βρωμικος δικος σας ρολος και των οργανωσεων που ανηκετε. Και επειδη ο Φωτοπουλος σας ξεφτιλιζει αποκαλυπτοντας το ρολο σας, ΛΥΣΣΑΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γελάει και το παρδαλό κατσίκι με τις βεβαιότητες σας και τις αποδείξεις σας! Η "δικαίωσή" σας για τα γεγονότα της Ουκρανίας υπάρχει μόνο στον χαμηλής νοημοσύνης εγκέφαλό σας! Το ίδιο και η βεβαιότητά σας ότι είμαστε συριζαίοι (τις αρμονικές σχέσεις Σταθάκη-Τσίπρα με κεφάλαιο και ΕΕ τις έχει πάρει χαμπάρι όλος ο ελληνικός λαός, πόσω μάλλον εμείς). Αναφερόμαστε σε όλα τα ψέματα που έχετε πει τα τελευταία χρόνια για την επαναστατική αριστερά, συμπεριλαμβανομένων των τελευταίων για τα γεγονότα της Ουκρανίας. Ο Φωτόπουλος έχει τρομοκρατήσει μπλόγκ που δημοσιεύουν απόψεις αναγνωστών που του ασκούν κριτική. Το κυριότερο όμως δεν είναι ότι είστε χαμηλής νοημοσύνης, ψεύτες-απατεώνες-ανήθικοι και αναξιοπρεπείς. Το κυριώτερο είναι ότι με βρώμικο τρόπο στηρίζετε τη Χρυσή Αυγή!
      Υ.Γ.: Ποιός λύσσαξε; Πάντως όχι εμείς για σας. Δεν έχετε καμιά απολύτως επιρροή στην κοινωνία. Μόνοι σας διαβάζετε τις "μεγαλοφυείς" συλλήψεις του Αρχηγού σας (που για χάρη του είστε ικανοί να αυτοκτονήσετε όπως τα μέλη των αιρέσεων θρησκολήπτων στις ΗΠΑ), μόνοι σας τα δοξάσετε και αυτοϊκανοποιήστε πνευματικά. Το μόνο που καταλαβαίνει ο κόσμος από σας είναι ότι βρίζετε αριστερούς και υποστηρίζετε ότι η Χρυσή Αυγή είναι μη συστημική που τη διώχνει το κατεστημένο!

      Διαγραφή
  5. Οι θέσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τα γεγονότα της Ουκρανίας. Για να τελειώσει η παραπληροφόρηση από τους απατεώνες της Περιεκτικής "Δημοκρατίας".

    http://www.antarsya.gr/node/2030

    Αλληλεγγύη στον ουκρανικό λαό Όχι στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, το φασισμό και τη λεηλασία με μνημόνια από ΕΕ-ΔΝΤ

    Μήνυμα αλληλεγγύης απευθύνει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στον ουκρανικό λαό που περνά δύσκολες ώρες.

    Η πραξικοπηματικού τύπου κυβερνητική αλλαγή που ήρθε μετά από μια πολιτική σύγκρουση με εκατοντάδες νεκρούς και χιλιάδες τραυματίες στο Κίεβο, είναι το αποτέλεσμα μίας ανελέητης διαμάχης ανάμεσα σε σπαρασσόμενες ομάδες της οικονομικής και πολιτικής ολιγαρχίας που λεηλατεί τη χώρα μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης. Βαθύτερες αιτίες της κρίσης και των συγκρούσεων είναι οι δεκαετίες της φτώχειας, μαζί με το χτύπημα των κοινωνικών δικαιωμάτων και των δημοκρατικών ελευθεριών από την κυβέρνηση Γιανουκόβιτς.

    Έτσι συγκρούστηκαν από τη μία πλευρά εθνικιστικές ένοπλες παραστρατιωτικές ομάδες με φασιστική ιδεολογία και ναζιστικές καταβολές που στηρίζονται και εξοπλίζονται από ΕΕ και ΗΠΑ. Από την άλλη οι κρατικές δυνάμεις καταστολής του αυταρχικού καθεστώτος της προηγούμενη κυβέρνηση Γιανουκόβιτς που στηριζόταν από τη Ρωσία.

    Ο λαός της Ουκρανίας βρίσκεται στη μέγκενη δύο ιμπεριαλισμών. Του ρώσικου που θέλει να συντηρήσει με κάθε μέσο την πολιτική και οικονομική κυριαρχία του στην ευρύτερη περιοχή και αυτού των ΕΕ, με πρωταγωνιστικό το ρόλο της Γερμανίας, και των ΗΠΑ που μέσω της σύνδεσης με την ΕΕ και το ΝΑΤΟ επιχειρεί την προσάρτηση εδαφών, κρατών και οικονομιών στο άρμα του ευρωπαϊκού και του αμερικάνικου κεφαλαίου αντίστοιχα.

    Το πρώτο πραξικόπημα που οργάνωσε η ΕΕ με πρωταγωνιστές και αιχμή του δόρατος τη φασιστική ακροδεξιά και τους νεοναζί ρίχνει τις μάσκες και αποδεικνύει ότι η ΕΕ όχι μόνο δεν εγγυάται τη δημοκρατία στην Ευρώπη, αλλά πρωταγωνιστεί στην υπονόμευσή της.

    Τα πρώτα δείγματα γραφής του νέου ουκρανικού καθεστώτος και η στάση των ΕΕ-ΗΠΑ δείχνουν πως μαζί με το χτύπημα των δημοκρατικών και κοινωνικών δικαιωμάτων του ουκρανικού λαού, δρομολογείται το δέσιμο της χώρας στα δεσμά του ΝΑΤΟ, του ΔΝΤ και των μνημονίων που επιβάλλει η ΕΕ. Ο «εξευρωπαϊσμός» και οι «μεταρρυθμίσεις» δεν θα είναι τίποτα άλλο από μια νέα λεηλασία των πλουτοπαραγωγικών δομών και του φυσικού πλούτου της Ουκρανίας, με κερδισμένους τους ντόπιους ολιγάρχες, το κεφάλαιο των ΗΠΑ και της ΕΕ. Αυτή η εξέλιξη κάνει πολύ πιθανή την έκρηξη εμφυλίου, το διαμελισμό και τη διάλυση της χώρας.

    Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει την αντιδραστική μεθόδευση για να τεθεί το ΚΚ Ουκρανίας εκτός νόμου από τη κυβέρνηση που στηρίζουν ΕΕ και ΗΠΑ. Βρίσκεται στο πλευρό των μαχόμενων δυνάμεων, αριστερών, κομμουνιστών και αντιφασιστών που με κόπο και αυταπάρνηση σε δύσκολες συνθήκες προσπαθούν να φέρουν στο προσκήνιο της μάχης που διεξάγεται στους δρόμους τα πραγματικά προβλήματα του λαού της Ουκρανίας.

    Η ελπίδα βρίσκεται στην πάλη ενάντια στο φασισμό, τον εμφύλιο πόλεμο, τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και την καπιταλιστική λεηλασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να γιατι εχετε ΛΥΣΣΑΞΕΙ!!!

    http://periektikidimokratia.org/anakoinoseis/2013-11-14/aristeros-ekfylismos-antarsya

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ γελάμε. Να ξέρετε ότι έχουμε μαζέψει όλα τα δυσώδη και βρωμερά σχόλια των οπαδών του ΤΦ, μαζί και τις απειλές του ίδιου του ΤΦ σε επώνυμους ανθρώπους της αριστεράς και σε μπλόγκ (πρόσφατα ο ΤΦ απείλησε και τον Καζάκη, ο οποίος είναι τίμιος μεν, πολιτικά όμως τα έχει λίγο χαμένα, αυτό όμως είναι άλλο θέμα). Όλα αυτά λοιπόν θα γίνουν γνωστά σε όλο το ελληνικό διαδίκτυο, και ο εξευτελισμός σας δεν θα έχει προηγούμενο. Πριν όμως μάθει το ελληνικό διαδίκτυο ποιοί πραγματικά είστε, θα τα δείξουμε αυτά στην Ελευθεροτυπία. Δεν ξέρω αν οι άνθρωποι της Ελευθεροτυπίας θα δεχθούν να δημοσιεύσουν πάλι κείμενα ανθρώπων τέτοιας ποιότητας και ήθους, και φυσικά υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής και λυσσασμένων πολέμιων της αριστεράς. Αναμένατε εξελίξεις, το ρεζιλίκι σας θα είναι τέτοιο που θα ζητήσετε πολιτικό άσυλο σε άλλη χώρα!

      Διαγραφή
    2. Μη! Λυπηθειτε τους!

      Διαγραφή
    3. Φυσικά όταν θα αρχίσετε να καλείτε το ΝΑΤΟ όπως αυτοί που υποστηρίζετε μετά μανίας, πολλοί θα ζητήσουν άσυλο σε άλλη χώρα. Όχι εμείς πάντως αλλά κάποιοι από εσάς ώστε να οργανώνετε και τα πραξικοπήματα τύπου Ουκρανίας. ΑΝΤΑΡCIA κανονικά όμως, κρίμα στα παιδιά που σας ακολουθούν.

      Διαγραφή
    4. Ποιοι τα έχετε μαζέψει?
      Ο Σύλλογος Αντιφασιστών Ελλάδος / Φιλοφασιστών Εξωτερικού?
      Ο Σύλλογος Εκφυλισμένων Αριστερών?
      Ο Σύλλογος απόστρατων Τρολλ?
      Ο Σύλλογος "Για όλα φταίει ο Φωτόπουλος"?
      Ο Σύλλογος "Χωρις την ΠΔ ο κόσμος θα ήταν καλύτερος"?

      Ποιοι είστε? Πληρώνει καλά? Γιατί ψάχνω και εγώ δουλειά!

      Διαγραφή
  7. Ευτυχώς υπάρχουν κάποιοι στην αριστερά που δεν παίρνουν γραμμή κατ' ευθείαν από την Ισραηλινή πρεσβεία οπως η ΑΝΤΑΡΣΥΑ...

    "Ο σημερινός «αριστερός» δογματισμός (υποπροϊόν του σταλινικού δογματισμού) και η τυπολατρία άνοιξαν εξίσου δογματικά και τελεσιγραφικά τις πόρτες σε νέα τυπολατρικά και δογματικά κλισέ: Ταύτιση της πολυπολιτισμικότητας με το διεθνισμό, των «ανοικτών συνόρων» (μέσα στον καπιταλισμό) με το σοσιαλιστικό γκρέμισμα των καπιταλιστικών κρατών, της καπιταλιστικής εισαγωγής εργατών με τον προλεταριακό διεθνισμό, της αντίσταση στον οδοστρωτήρα της Νέας Τάξης με τον εθνικισμό, το ρατσισμό κ.λπ…

    Με την ίδια αμάθεια και τον ίδιο τυπολατρικό δογματισμό ταυτίζουν σήμερα τη Ρωσία με την Αμερική: Ιμπεριαλιστικές χώρες και οι δύο.
    Μάλιστα κάποιοι φωστήρες της λεγόμενης «επαναστατικής αριστεράς» θεωρούνε τον Ρωσικό ιμπεριαλισμό χειρότερο και πολύ πιο επικίνδυνο από τον αμερικανικό.

    Αυτό το «αριστερό» εφεύρημα της «ενδοϊμπεριαλιστικής» σύγκρουσης ανάμεσα σε Ρωσία-ΗΠΑ-Γερμανία κ.λπ, είναι μια χυδαία υπέρ-απλούστευση που ξεκινάει από την ΑΓΝΟΙΑ του τι σημαίνει Παγκοσμιοποίηση και Νέα Τάξη.

    Η ΜΗ κατανόηση των ΥΠΕΡ-ΕΘΝΙΚΩΝ, πλανητικών ιμπεριαλιστικών λειτουργιών, οδηγεί στα σχήματα του «δόγματος» για τον Ιμπεριαλισμό: Στα κλισέ των εθνικών ιμπεριαλισμών.

    Εξετάζουμε, δηλαδή τη σημερινή κατάσταση του ΥΠΕΡ-εθνικού ιμπεριαλισμού (Νέα Τάξη) με τα σχήματα μιας εποχής που πέρασε ανεπιστρεπτί: Αυτή των εθνικών ιμπεριαλισμών.

    Ας συνοψίσουμε τη θεωρία του Ιμπεριαλισμού.

    Ο ιμπεριαλισμός είναι προϊόν του «ΟΛΟΥ» της καπιταλιστικής παραγωγικής διαδικασίας και Όχι του «μέρους».
    Προϋποθέτει δηλαδή την παγκοσμιότητα της καπιταλιστικής παραγωγικής διαδικασίας και την ιεραρχική της δόμηση σε κυρίαρχες και εξαρτημένες οικονομίες.

    Αυτή η καπιταλιστική διαδικασία της παγκόσμιας συγκέντρωσης και συγκεντροποίησης του κεφαλαίου μορφοποιείται με τα μονοπώλια και την κυριαρχία του χρηματιστηριακού κεφαλαίου.
    Μια κυριαρχία που ένωσε και υπέταξε τα πάντα μέσα στο παγκόσμιο καπιταλιστικό κύκλωμα και οδήγησε στη σημερινή φάση της παγκοσμιοποίησης: Των υπερεθνικών μονοπωλιακών «καρτέλ» του κεφαλαίου.

    ΣΗΜΕΡΑ η αιχμή του ιμπεριαλισμού είναι αυτοί οι υπερεθνικοί συνασπισμοί του κεφαλαίου, με ηγέτιδα δύναμη τις ΗΠΑ που προωθούν την ιμπεριαλιστική διαδικασία στην υπέρ-ιμπεριαλιστική ολοκλήρωση: Στον αυτοκρατορικό, πλανητικό ιμπεριαλισμό των ΗΠΑ, σε μια Παγκόσμια Διακυβέρνηση.

    Το ουσιώδες, λοιπόν, και κυρίαρχο χαρακτηριστικό του παγκοσμιοποιημένου ιμπεριαλισμού είναι: Οι υπερεθνικοί συνασπισμοί του κεφαλαίου και ο λυσσώδης ανταγωνισμός ανάμεσά τους.

    Τα έθνη-κράτη περνάνε σε δεύτερη μοίρα, τα μικρά υπονομεύονται κυριολεκτικά και υποτάσσονται στους υπερεθνικούς θεσμούς εξουσίας, στα όργανα ΕΞΟΥΣΙΑΣ των υπερεθνικών «καρτέλ» του κεφαλαίου: Δημιουργείται μια νέα αποικιοκρατία, αυτή της Νέας Τάξης (των υπέρ-εθνικών ελίτ του κεφαλαίου).

    Οι βραχίονες του ενιαίου ΟΛΟΥ της ιμπεριαλιστικής, πλανητικής λειτουργίας των «καρτέλ» του κεφαλαίου είναι: οι ΗΠΑ (ο κυρίαρχος), και η ΕΕ (με αιχμή τη Γερμανία), καθώς και ο ασιατικός άξονας (Ιαπωνία).

    Η Ρωσία, ακόμα, είναι έξω από αυτό το παγκοσμιοποιημένο ιμπεριαλιστικό ΟΛΟΝ.

    Ακόμα και αν δεχτούμε ότι εκεί δημιουργείται μια «εθνική» αστική τάξη, για να ενταχθεί μέσα στο καπιταλιστικό ΟΛΟΝ πρέπει αυτή η «τάξη» να μορφοποιηθεί σε «υπερεθνικό» μονοπώλιο και να ενσωματωθεί στα παγκόσμια «καρτέλ» του κεφαλαίου.

    Καπιταλισμός και ιδιαίτερα στο ιμπεριαλιστικό του στάδιο σημαίνει ενσωμάτωση και λειτουργία μέσα στο παγκόσμιο καπιταλιστικό σύστημα. Σημαίνει στην παρούσα φάση για τη Ρωσία, κατάλυση του κράτους της και του «εθνικού μονοπωλίου», καθώς και ενσωμάτωση στην παγκόσμια καπιταλιστική λειτουργία και στις μορφές αυτής της λειτουργίας: στα πλανητικά «καρτέλ» του κεφαλαίου.

    Η Ρωσία ακόμα δεν λειτουργεί μέσα στο πλανητικό ιμπεριαλιστικό ΟΛΟΝ. Με τους όρους, δηλαδή, των ΥΠΕΡ-εθνικών καρτέλ του κεφαλαίου, με τους όρους της χρηματιστηριακής εξουσίας: Νέας Τάξης..."

    Συνεχεια εδω

    http://klassikoperiptosi.blogspot.nl/2014/03/blog-post_1541.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα χα χα! Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ λοιπόν όργανο των Ισραηλινών! Που είσαι Λιακόπουλε να δεις, εδώ οι άνθρωποι του ΤΦ σου κλέβουν τη δόξα! Όχι μόνο υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής, όχι μόνο με πολύ χαμηλή νοημοσύνη, όχι μόνο ανήθικοι, αλλά και υποψήφιοι για νοσηλεία στο Δαφνί! Επειδή τα γραφτά μένουν, και αυτή η ανάρτηση θα γίνει γνωστή στο πανελλήνιο και θα ξεφτιλιστείτε ακόμα περισσότερο!
      ΥΓ: Η Σιωνιστική ελίτ, που έχει για όργανο την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, παίρνει εντολές από τους εξωγήινους. Ο ΤΦ, λοιπόν, και ο Κασιδιάρης, που πολεμούν τη Σιωνιστική ελίτ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, θέλουν να σώσουν τον πλανήτη από τους εξωγήινους. Σώσε μας Μεγαλοδύναμε, μεγάλο το όνομά Σου!!

      Διαγραφή
    2. Ποιος σου είπε ρε γελοιε οτι ανηκω στην ΠΔ? Ολος ο κοσμος σας εχει παρει χαμπαρι!

      Διαγραφή
    3. Πας να τη γλυτώσεις ρε κακομοίρη! Είσαι χωμένος βαθιά μέσα στην Π"Δ". Τώρα που αποκαλύφθηκαν οι απάτες σας - και, ακόμα χειρότερα για σας, που πολύ σύντομα θα γίνετε ρεζίλι των σκυλιών και όλοι θα γελάνε μαζί σας - ντρέπεστε να πείτε ότι είστε περιεκτικο"δημοκράτες", όπως ακριβώς οι σύμμαχοί σας οι χρυσαυγίτες ντρέπονται να πουν ότι είναι νεοναζιστές. Αν σας έχει μείνει ίχνος αξιοπρέπειας, πρέπει να εξαφανιστείτε από προσώπου γής! Να το πάρετε απόφαση: δεν σας παίρνει, εξαφανιστείτε! Άντε χαθείτε απο δω!

      Διαγραφή
    4. Καλά μιλάμε το ξόανο. Ούτε να διακρίνει ντοκουμέντα από "συνωμοσιολογίες" δεν μπορεί το τσιράκι της ηγεσίας της ΑΝΤΑΡΣΥΑς. Και τραμπούκοι βέβαια όπως είναι γνωστοί όλο και περισσότερο στο διαδίκτυο τα τσιράκια αυτά που συνεχίζουν τους γκεμπελισμούς για τους "Συμμάχους" κλπ.. Τα τσιράκια στην πραγματικότητα περιμένουν να έρθει η Παγκοσμιοποίηση και να επικρατήσει παντού (εν τω μεταξύ καταδικάζοντας και ολίγον το ΝΑΤΟ), και μετά να κάνουν την "επανάσταση" τους ώστε να επικρατήσουν οι επαγγελματίες πολιτικάντηδες τους. Το ουστ είναι αφιερωμένο καθαρά για εσάς -σας έχει γράψει ο λαός ήδη εκεί που ξέρετε στην ιστορία, που τον έχετε βγάλει συλλήβδην "Φασίστες", σα δεν ντρέπεστε. Πώς και δεν κάνετε κίνημα κατά του Πούτιν τώρα που απειλεί το πλανήτη, αφού σιγοντάρατε πρώτα τους εξεγερμένους με τις "ίσες αποστάσεις" σας? Άντε όπως και στη Λιβύη και στη Συρία.

      Διαγραφή
    5. Αφού πιάσαμε τον Λιακόπουλο και της θεωρίες συνωμοσίας και μιας και φαίνεσαι να γνωρίζεις πολλά εξήγησε μου το εξής?

      Ερωτηση 1. (20 βαθμοι)

      Πως εξηγείς οτι ο ΤΦ. μετά από τόσα χρόνια ιστορίας, βιβλιογραφίας και αρθρογραφίας τέτοια ώστε να κληθεί και ως μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη της 17Ν από τον δικηγόρο του Κουφοντίνα βάση αυτών, ξαφνικά να έγινε φιλοφασίστας και προστάτης της ΧΑ?

      α) Εξωγήινοι.
      β) Παράλληλο Σύμπαν.
      γ) Ριχνουμε λάσπη απο βλακεία.
      δ) Ριχνουμε λάσπη απο αναγκη. (εχω κ παιδια να θρεψω)

      Διαγραφή
  8. Γεια σας ρε "επαναστατες" της ΑΝΤΑΡCIA με τα φοβερα "επιχειρηματα" σας!

    Γεια σας υποστηριχτες της σφαγης του λαου της Λιβυης!

    Υποστηριχτες της σφαγης του Συριακου Λαου!

    "Αντιφασιστες" με αποψεις ιδιες με αυτες του Βενιζελου, του Σαμαρα, του Πρετεντερη και τοσων αλλων "επαναστατων"

    Αξιος ο μισθος σας! Εσεις οι μονοι που ντρεπεστε για τους εργοδοτες σας και προσπαθειτε κρυψετε απο που πληρωνεστε. ΞΕΦΤΙΛΕΣ! Κανατε τον κοσμο να κανει εμμετο, οταν ακουει για αριστερα! Πως να μην ανεβει μετα η ΧΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και όχι μόνο με ίδιες απόψεις, αλλά και ομοτράπεζοι. Μη ξεχνάμε που ο αρχηγίσκος τους του ΣΕΚ πάει και στις πιο αλήτικες εκπομπές τύπου Πρετεντέρη και σία για να τα βάλει με τον..."φασιστικό κίνδυνο" των 400-500 ανεγκέφαλων τραμπούκων, μαζί με τον Μπένι, τον Πάγκαλο κλπ. κλπ. Εμ καλή μπίζνα είναι ο "σοσιαλιστικός ακτιβισμός"...

      Διαγραφή
  9. Καταρχήν οποίος είναι στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ (και όχι ο προβοκατορας που το παιζει μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ εδώ μέσα) ξέρει πολύ καλά οτι το μεγαλυτερο μας πρόβλημα είναι πως δεν έχουμε καταφέρει να έχουμε κοινη γραμμή (ΝΑΡιτης είμαι για να μην απορειτε). Αλλά αυτό είναι εσωτερικό μας πρόβλημα. Η κριτική στο πρόγραμμα μας, ανακοινώσεις και δράσεις είναι ευπρόσδεκτη. Το ίδιο ισχύει και για την κριτική απο την ΠΔ και τον Φωτόπουλο , άλλωστε πολλοί απο εμας παρακολουθούμε απο καιρό τον Φωτόπουλο και τις πολιτικές προτάσεις του και της ΠΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλο κριτική στις θέσεις και άλλο... "θα σας εξαφανίσουμε", "ταλιμπαν", "φιλοναζί", "γελοιοι", "θα ζητήσετε πολιτικό άσυλο".
      Έχουμε αρχίσει και φοβόμαστε.
      Σκεφτόμαστε να φωνάξουμε το ΝΑΤΟ για να προστατέψει τα ανθρώπινα μας δικαιώματά μας. Μοιάζει της μόδας!

      Τις σημαίες του ΝΑΤΟ από που τις αγοράζουν οι φιλονατοικοί σύντροφοι?? Από εκεί που παίρνουν και τις σημαίες της Ε.Ε. όταν διαδηλώνουν για την Ευρώπη των Λαών την Ευρωπαϊκή Επανάσταση και τις Σοσιαλιστικές Πολιτείες Ευρώπης?

      Διαγραφή
    2. Η ΚΡΙΤΙΚΗ ειναι παντα ευπροσδεκτη απο ολους, οχι ομως η λασπη και τα μπινελικια.

      Ο αλλος γραφει για παραδειγμα, οτι ο Φωτοπουλος "απειλει" επωνυμους ανθρωπους, με τελευταιο τον Καζακη! Τι παει να πει "απειλει"? Απειλησε κανεναν οτι θα τον σκοτωσει? οτι θα τον δειρει? Τι ειναι αυτα? Τα γραφουν μπας και μεινουν σε καποιον ασχετο που θα τυχει να διαβασει τους οχετους τους, ή γραφουν μεσα απο καμια ψυχιατρικη κλινικη? Βαλτε ενα λινκ με τις απειλες ρε!

      Γραφουν οτι "αποκαλυφθηκαν τα ψεματα της ΠΔ", αλλα καμια αναφορα σε κατι συγκεκριμενο με καποια τεκμηριωση! Γραψτε ρε, να το ψεμα και να και γιατι ειναι ψεμα, πχ οριστε το λινκ που το αποδεικνειει!

      Για αρθρο που ειναι ολοφανερα ασχετο με την ΠΔ, την ΠΔ βριζουνε!

      Επι της ουσιας δεν εχουν απαντησει σε ΤΙΠΟΤΑ!!! Μονο βριζουν!

      Ε, ο καθενας λοιπον βγαζει τα συμπερασματα του...

      Διαγραφή