Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

ΠΡΩΗΝ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ... ΝΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ... ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ

Τι κι΄ αν τον έχω μπινελικώσει καμιά δεκαριά φορές επειδή με παρενοχλεί ασύστολα… Μυαλό δεν βάζει και επειδή έχει καταλάβει ότι τον ρίχνω αυτομάτως στον σκουπιδοτενεκέ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ, αλλάζει συνεχώς όνομα αποστολέα και e-mail και απαναλαμβάνει τα κατωρθώματά του...

Μάρκος Μπόλαρης 1

Μιλώ για τον «ανεξάρτητο» βουλευτή και πρώην τρισάθλιο ΤΡΟΪΚΑνο υπουργό του ψευδοΠΑΣΟΚ τον... Μάρκο Μπόλαρη, έναν ταλαντούχο πολιτικό καραγκιόζη, που σήμερα με νέο ψευδώνυμο, μου έστειλε το παρακάτω πανηλίθιο … «ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ» κείμενο:

«— Καλά ρε ΠΑΣΟΚΟΙ ( όχι δεν είμαι συριζα ούτε θα πάω) τόσοι βουλευτές !!! τόσοι υπουργοί, τόσοι γενικοί γραμματείς, ούτε ένας σας δεν παει να διεκδικήσει την πόλη και την περιφέρεια ???

Η Θεσσαλονίκη σας έκανε ότι είστε ….εεεεεεεεεεεεεεε…..πείτε μας γιατί δεν πάτε και βάλατε μια καλή κυρία υποψήφια στην Περιφέρεια !!! τι φοβάστε παλληκάρια??? τις ντομάτες??? τ αυγά??? μην φοβάστε ωρε ακριβά είναι δεν θα σας τα χαλαλίσουν …άντε σεις τρεμετε να βγείτε και στη πόλη για βόλτα… τόσο μίσος για τον Μπολαρη γιατί ρε ξεφτιλισμένοι??? δεν τον ελέγχετε ε???

Αναγνώστης (ως Αντώνης Χρόνης σήμερα).»

Αγωνιά και προσπαθεί να δείξει ότι δεν έχει καμιά σχέση με το ΠΑΣΟΚ!!!!! και ότι είναι και πολύ ανεξάρτητος!!! Ας δούμε όμως τι εξακολουθεί να συμπεριλαμβάνει ο ίδιος στο γεμάτο ΠΑΣΟΚ βιογραφικό της ιστοσελίδας του με τιμή και καμάρι:

 «…...Ορίσθηκε από τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Γ. Α. Παπανδρέου ως Πολιτικός Εκπρόσωπος του Κινήματος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης, ενώ συμμετείχε στον Επιτελικό Κύκλο <<Κράτος – Πολίτης – Αυτοδιοίκηση>> . Μετά τις εκλογές του 2009 διετέλεσε Υφυπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας με έδρα τη Θεσσαλονίκη, με αρμοδιότητες την Επιχειρησιακή Μονάδα Ανάπτυξης, τις Γενικές Γραμματείες Εμπορίου – Καταναλωτή και την Ειδική Γραμματεία Εποπτείας της Αγοράς.  

Παραιτήθηκε από Υφυπουργός το Σεπτέμβριο του 2010  όταν αποδέχθηκε την πρόταση του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου να είναι Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

Ήταν πρόεδρος της Ειδικής Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής που διερεύνησε την υπόθεση των Γερμανικών υποβρυχίων. Τον Ιούνιο του 2011 ορίσθηκε Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης με αρμοδιότητες την Κοινωνική Πρόνοια και την Ψυχική Υγεία.»

Για τέτοια αντίσταση μιλάμε… Υπάλληλος του Τόμσεν!!!

ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ, η τελευταία του εμπειρία με τη ψυχική υγεία, ίσως να του φανεί χρήσιμη… Κράτα Μάρκοοοο… Γερά και στα τέσσερα, Μάρκοοο… 

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου