Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

ΦΥΣΙΚΑ ΔΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ

Ο Γιώργος Παπανδρέου δε συνιστά απειλή για την πολιτική σταθερότητα διαμηνύει ο στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Γ. Ελενόπουλος...

http://www.newsit.gr/files/Image/2014/03/11/resized/1762886_458_355.jpg

Στις αιτιάσεις Βενιζέλου περί διακινδύνευσης της πολιτικής σταθερότητας εξ αιτίας της αποστασιοποίησης Παπανδρέου από το εγχείρημα της Ελιάς, απήντησε χθες ο στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργος Ελενόπουλος.

Επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι η πολιτική σταθερότητα διασφαλίζεται με...
πολιτικές, επιλογές και αποφάσεις, που υπηρετούν το δημόσιο συμφέρον και τις ανάγκες της χώρας.

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι ο κύριος Παπανδρέου έπραξε ότι ήταν δυνατόν για να διασφαλίσει τη σταθερή πορεία της χώρας, όταν όλοι οι άλλοι – με πρώτους εκείνους, που είχαν την ευθύνη γιατί την οδήγησαν στο χείλος της καταστροφής – ήταν είτε απόντες, είτε απέναντι και πάντως τότε μόνο για τη σταθερότητα της χώρας δεν ενδιαφέρονταν. Τονίζεται επίσης ότι εάν ο κύριος Παπανδρέου επέλεγε το προσωπικό του συμφέρον θα οδηγούσε τη χώρα σε εκλογές το 2011, κάτι που δεν έκανε. Συγκλίνουσες πληροφορίες αποκλείουν ο πρώην πρωθυπουργός να αμφισβητήσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο πριν από τις Ευρωεκλογές, εκτός και εάν νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης, όπως το κυοφορούμενο σχέδιο νόμου για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών αντίκειται στο δημόσιο συμφέρον σύμφωνα με την πολιτική προσέγγιση του Γιώργου Παπανδρέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου