Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Συνένοχος όποιος δικαιολογεί το εθνικό έγκλημα που διαπράττεται στη Θράκη

Αναφερόμενος στη σχετική μας ανάρτηση για το αίσχος με τη Θράκη και τη μη εκλογή Χριστιανού βουλευτή, ο κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου προέβη στο ακόλουθο σχόλιο - απάντηση...

Αποτέλεσμα εικόνας για ανθρωποι του τουρκικου προξενειου

Γιάννης Παπακωνσταντίνου
Πανηγυρίζει λέτε η Άγκυρα για την εκλογή τεσσάρων Τούρκων βουλευτών! Ε και; Συμμερίζεστε τους πανηγυρισμούς των Τούρκων κύριε Κυριακόπουλε; Με βάση το τι λένε οι Τούρκοι θα χαράξουμε ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ εξωτερική πολιτική, αντιδρώντας σπασμωδικά στους δικούς τους ευσεβείς πόθους; Μήπως τελικά αναφέρεστε απευθείας στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών και μας το φυλάτε για έκπληξη ή μήπως θεωρείτε πως...
βρίσκεστε σε γήπεδο, με τους εκατέρωθεν χουλιγκάνους να πανηγυρίζουν ή να … σπάνε τα καθίσματα, ανάλογα με το αποτέλεσμα;

Αναρωτιέστε αν η μειονότητα – είναι σαφές πως τους θεωρείτε ξένους και όχι Έλληνες πολίτες, γεγονός που συνιστά τον ΟΡΙΣΜΟ της εθνικής μειοδοσίας στην πράξη – ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ κατόπιν προτροπής των … τουρκοπρακτόρων και του τουρκικού προξενείου; Κατηγορείτε την ελληνική κυβέρνηση ότι υπηρετεί τις στοχεύσεις και τα σχέδια του τουρκικού προξενείου στη Θράκη και ισχυρίζεστε πως η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ ισοδυναμεί περίπου με … απόσχιση της Θράκης από το ελληνικό κράτος; Έχετε στοιχεία γι’ αυτά που γράφετε κύριε Κυριακόπουλε; Θα μπορέσετε να τεκμηριώσετε τους απίστευτους ισχυρισμούς σας σε οποιαδήποτε αίθουσα ή περιορίζεστε στη συγγραφή αναπόδεικτων «ρυπαρογραφημάτων»;

Αν και κακώς σας ρωτάω, καθώς είναι φανερό πως θεωρείτε τους αριστερούς συλλήβδην εθνικούς μειοδότες και τους δεξιούς μεγάλους πατριώτες! Τι κρίμα που η ελληνική Ιστορία έχει αποδείξει ΑΚΡΙΒΩΣ το αντίθετο! Τι κρίμα που ισχύει στο ακέραιο η ρήση πως «ο πατριωτισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο των απατεώνων»! Έπρεπε λέτε να αντιδράσουν οι μουσουλμάνοι βουλευτές και να … αποκηρύξουν τον χαρακτηρισμό που τους απέδωσε το … τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών. Δηλαδή αν κάποιος σας αποκαλούσε ελέφαντα κύριε Κυριακόπουλε, οφείλατε να αποκηρύξετε το … συμπαθές είδος των ελεφάντων; Δηλαδή οι Έλληνες βουλευτές αυτοπροσδιορίζονται με βάση τις εκτιμήσεις της Άγκυρας; Αν δεν τις αμφισβητήσουν, σημαίνει πως τις αποδέχονται; Τελικά, θεωρείτε τους μουσουλμάνους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου ή του τούρκικου; 

Απαιτείτε από τους μουσουλμάνους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να καταγγείλουν τη στάση της Άγκυρας και να … διαχωρίσουν τη θέση τους από την επικίνδυνη δράση του τουρκικού προξενείου. Να διαχωρίσουν τη θέση τους … Έλληνες βουλευτές από το τουρκικό προξενείο; Φρονείτε πως ΕΙΔΙΚΑ οι μουσουλμάνοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ οφείλουν να κάνουν κάτι τέτοιο; Διαφορετικά τι; Είναι … πράκτορες; Και γιατί δεν ζητάτε το ίδιο από ΟΛΟΥΣ τους βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου; Έχουμε αποδείξεις πως δεν είναι κι αυτοί … πράκτορες του τουρκικού προξενείου; Μα τι είναι αυτά που λέτε; Ε λοιπόν δεν θα μας τρελάνετε εσείς! Νταξ; Φαντάζομαι πως το αγγλικό ερωτηματικό συνιστά απόδειξη πατριωτισμού και εθνικοφροσύνης; Ρε μπας και είσαστε πράκτορας του … Ηνωμένου Βασιλείου;

Και η δέουσα απάντηση...
Απλοϊκή η συλλογιστική σας κ. Παπακωνσταντίνου γι αυτό και αδυνατεί παρά το μεγαλόστομό του ύφους της, να μειώσει την αξία αληθινών περιστατικών.



Καλά τα λόγια λοιπόν, αλλά πάμε τώρα μια βόλτα και στην αλήθεια φίλτατε, μια αλήθεια που κρίνεται από τους χειρισμούς των πολιτικών ηγεσιών στην πράξη, και δεν επιβάλλεται με τρομαλάγνες απειλές περί αποδείξεων «εντός αιθουσών» και άλλα τοιαύτα, που διόλου αριστερά δεν ακούγονται.


Πρώτον: Ελάχιστη σημασία έχει αν συμμερίζομαι εγώ τους πανηγυρισμούς της Άγκυρας, μπροστά στη σημασία που έχει το εάν και κατά πόσον τους απορρίπτει μετά βδελυγμίας αυτός στον οποίο αφορούν, είτε πολιτικός οργανισμός είναι αυτός, είτε μεμονωμένη προσωπικότητα. Δεν πληρώνομαι εγώ από το Ελληνικό κοινοβούλιο κύριε. Δε με αφορούν προσωπικά. Δε σηκώνω εγώ το χεράκι μου για να ψηφίσω πολιτικές για το μέλλον του τόπου. Άλλοι επιφορτίζονται με αυτό το καθήκον.

Αν οι ίδιοι δεν αισθάνονται την ανάγκη απάντησης γι αυτά τα αίσχη, σεις γιατί αισθάνεστε θιγμένος από τη συγκεκριμένη αναφορά φίλτατε??? Για λογαριασμό ποίου εμφανίσ=ζεστε θιγμένος??? Από πού προκύπτει πως ο προσεκτικός συνυπολογισμός της στρατηγικής της άλλης πλευράς, συνιστά σπασμωδική αντίδραση και ετεροκαθοριζόμενη εξωτερική πολιτική, η οποία κατά τα λοιπά, οφείλει να είναι μαχητική, στοχευμένη και προσανατολισμένη στην εξυπηρέτηση των εθνικών προτεραιοτήτων??? Ποιος σας είπε εσάς ότι το τίμημα της άγνοιας και της πολιτικής ελαφρότητας είναι αμελητέο??? Και από που κι ως που προκύπτει πως υποχρεούμεθα να το πληρώνουμε για να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κάθε ΣΥΡΙΖΑ εκλογικό αλισβερίσι??? 

Δεύτερον: Είναι σαφές πως λαθροχειρείτε κ. Παπακωνταντίνου όταν ισχυρίζεστε αναπόδεικτα και ανακριβή για τη δική μου θεώρηση αναφορικά με τη μειονότητα.

Να σας θυμίσω πως δεν είμαι εγώ αλλά ένας πρώην πρωθυπουργός που μίλησε για «δικαίωμα εθνικού αυτοπροσδιορισμού στη Θράκη» μιας και το ξεχάσατε???

Μήπως να σας θυμίσω πως δεν είμαι εγώ αλλά ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Χριστόπουλος που χαρακτήρισε τη θρησκευτική μειονότητα «ατόφιο τουρκικό πράμα»??? Τον απέπεμψε ο ΣΥΡΙΖΑ??? Καταδίκασε τις δηλώσεις του και δε το ενθυμούμαι??? Χάρισα εγώ καμία θρησκευτική μειονότητα στην γείτονα, ως "ατόφιο τουρκικό πράμα"??? 

Μήπως θα πρέπει να σας θυμίσω ότι η πολιτική ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυτή που απέκλεισε για συγκεκριμένους λόγους από τα ψηφοδέλτια  την κ. Σαμπιχά η οποία έχει εναντιωθεί στη βρώμικη δουλειά του τουρκικού προξενείου από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ??? 

Μήπως θα πρέπει να σας θυμίσω πως την επομένη κιόλας μέρα, πήρε δυστυχώς τη σκυτάλη, ως μη όφειλε, η «Αυγή» την οποία, δυστυχώς, ο φανατικός «αντιεθνικισμός» παρέσυρε σε δύο σοβαρά ολισθήματα.
Πρώτον σε ταύτιση με την ελάχιστα δημοκρατική θέση της τουρκικής προπαγάνδας, ότι  πρέπει να αναγνωρίσουμε την τουρκική καταγωγή της μειονότητας («διεθνής υποχρέωση»), όχι όμως την «τριχοτόμησή» της, την ύπαρξη δηλαδή Ρομά και Πομάκων.
Δεύτερο και χειρότερο, στην υιοθέτηση ανοίκειων υπονοούμενων κατά της εκδιωχθείσης υποψηφίας και κομματικών στελεχών???

Μήπως θα πρέπει να σας θυμίσω πως περάσαμε ἐποχές μέ Χατζηοσμάν – Μάντατζη στή Βουλή??? 

Μήπως χρειάζεται να σας θυμίσω πόσοι ανάμεσα στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – μηδέ των κυβερνητικών εξαιρουμένων – αναγορεύονται σε θεωρητικούς και απολογητές του σχεδίου Ανάν, με το οποίο επιχειρήθηκε, από την πιο «μαύρη» εγχώρια αντίδραση και τους Αγγλοαμερικανούς, η διάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας το 2004, όπως και σήμερα. Σχέδιο που, σημειωτέον, χαρακτηρίστηκε «χειρότερο σύνταγμα της παγκόσμιας ιστορίας», «κείμενο παράφρονος» (Τσάτσος), που ξανάκανε την Κύπρο αποικία και οδηγούσε στην εκπροσώπηση της πλειοψηφίας των κατοίκων της από μειοψηφία (μη αιρετών αξιωματούχων) στα όργανα αποφάσεων???

Αρκούν αυτές οι αποδείξεις για την «αίθουσα» που ονειρεύεστε κ. Παπακωνσταντίνου, και οι οποίες αποδείξεις έχουν γράψει ιστορία στο πανελλήνιο και τις ξέρουν οι πάντες ή μήπως τις θεωρείτε και αυτές ρυπαρογραφήματα???

Όχι λοιπόν κύριε… Δεν είμαι εγώ αυτός που θεωρεί ξένους - όπως ψευδώς ισχυρίζεστε -  τη μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη. Τιμώ όσο δεν τιμάτε όλους αυτούς  - και ιδίως του Πομάκους - που αντιστέκονται (βλέπε Σεμπαϊντίν Καραχότζα κλπ) στη συστηματική προσπάθεια τουρκοποίησής τους από την Άγκυρα και τους εκβιασμούς από την πρακτοράτζα του προξενείου στην Κομοτηνή.

Προσωπικά συμπαρατάσσομαι και τιμώ όλους αυτούς που επιμένουν να αντιστέκονται στην εγκατάλειψή τους από την Ελληνική πολιτεία που θυμάται τη Θράκη τις παραμονές των εκλογών, ενώ την ίδια στιγμή το προξενείο της Κομοτηνής αναπτύσσει ασύδοτη,ανεξέλεγκτη δράση, εκβιασμούς και απειλές σ αυτούς που επιμένουν να στέκονται όρθιοι. 

Τι λέει όμως για σας εκείνο το κομμάτι της μειονότητας που περιδιαβαίνει στα σαλόνια της παράνομης DEB (Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης), καθώς και όλοι εκείνοι που συναγελάζονται με τους μηχανισμούς του προξενείου??? Λέει κάτι για σας, η το θεωρείτε λεπτομέρεια τριτεύουσας σημασίας???

Αλήθεια κ. Παπακωνσταντίνου??? «Ο πατριωτισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο των απατεώνων»??? Ενίοτε συμβαίνει και αυτό. Είναι αλήθεια. Αλλά στην Αριστερά που θήτευσα εγώ, μάθαμε το "Εμπρός ΕΛΑΣ για την Ελλάδα", Μάθαμε να καμαρώνουμε για τον όρκο του Ελασίτη που ξεχειλίζει πατριωτικά συναισθήματα. Μάθαμε πως ο αγνός και άδολος πατριωτισμός, έβγαλε ήρωες που έχυσαν το αίμα τους γι αυτή την πατρίδα. Μάθαμε επίσης πως η πατριδοκαπηλία γέννησε το δωσιλογισμό.

Μάθαμε όμως και στη νέα εποχή της "open society", του Σόρος, και της πολυπολιτισμικής σούπας, ο κίβδηλος διεθνισμός είναι το καταφύγιο της εθνικής μειοδοσίας. Θα είχε ενδιαφέρον λοιπόν να μας πείτε με ποιόν πατριωτισμό, συντάσσεστε...

Και κάτι τελευταίο... Κανένας δεν κατηγόρησε κανέναν και για τίποτε. Το συγκεκριμένο άρθρο, ερωτηματικά εξέφρασε τα οποία αν θέλετε δευτερευόντως αφορούν στους ίδιους τους βουλευτές που εξελέγησαν με βάση τη λίστα. Πρωτίστως αφορούν την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και το κριτήριο των επιλογών της. Σεις δικαιούστε να το θεωρείτε πολιτικά και εθνικά ορθό και όποιος τολμήσει να το προσεγγίσει κριτικά και με σκεπτικισμό, είναι τουλάχιστον ακροδεξιός??? Κάτι δε μας λέτε καλά κ. Παπακωνσταντίνου...

Αφήστε λοιπόν κ. Παπακωνσταντίνου τους απλοϊκούς συλλογισμούς και την εύκολη ταμπελοδοσία. Κανείς δε χαρακτηρίστηκε πράκτορας στο συγκεκριμένο άρθο, το οποιο επιχειρεί αποκλειστικά και μόνο πολιτικά να εκτιμήσει συμπεριφορές και πολιτικούς χειρισμούς, συνυπολογίζοντας πως είναι άλλο πράγμα τα παιχνίδια με τη Θράκη, και εντελώς διαφορετικό ο κυριακάτικος περίπατος στα πεζοδρόμια του Κολωνακίου.

Όταν λοιπόν ένα κόμμα, καταφεύγει σε ανερμάτιστους και επιπόλαιους χειρισμούς που τροφοδοτούν συγκεκριμένες στρατηγικές που στρέφονται ευθέως ενάντια στην εδαφική ακεραιότητα της χώρας και αξιοποιούνται από αυτούς που την επιβουλεύονται, τότε ναι…. Η ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ, με τέτοιες επιλογές, είναι εκ των πραγμάτων μια επικίνδυνη ψήφος και κανείς δε δικαιούται να βλέπει μονάχα την κομματική της τη διάσταση.

Θα χρειαστεί να σας θυμίσω ανάλογες δηλώσεις για το Σκοπιανό από στελέχη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ??? Μήπως θα χρειαστεί να επισυνάψω εδώ το σχετικό βίντεο με τον ανεκδιήγητο κ. Μπαλάφα να δηλώνει το αμίμητο «θα το ρισκάρουμε» αναφερόμενος στο Αιγαίο???


Αφήστε κατά μέρος κύριε τους χαρακτηρισμούς περί «δεξιών» και «αριστερών».  Εκεί που έχεσε η πραγματική Αριστερά, εκεί φύτρωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, και μόνο όποιος είναι μέρος του λιπάσματος δεν αντιλαμβάνεται αυτή τη διαφορά. Την προσωπική μου ιστορία και διαδρομή δε την ξέρετε, γι αυτό και αυτοί οι χαρακτηρισμοί όπως και τα νεοταξίτικα νεολογήματα που χρησιμοποιείτε δε με αγγίζουν.

Κατά κανόνα αυτοί που καταφεύγουν εύκολα και αβίαστα στο καταφύγιο αυτών των χαρακτηρισμών, είναι οι ίδιοι λαθρεπιβάτες μιας ταυτότητας που την προσέγγισαν όψιμα και δεν έδωσαν την ψυχή τους για να την αποκτήσουν.

Και δόξα να χει ο μεγαλοδύναμος, στο ΣΥΡΙΖΑ του 35%, ξέρετε πόσοι τέτοιοι νυν «αριστεροί» και πρώην σουλατσαδόροι κοψοχέρηδες υπάρχουν???

Πολλοί λοιπόν ανακάλυψαν την "Αριστερά" όψιμα... Σεις ανακαλύπτετε πράκτορες πίσω από τα (?) σύμβολα του πληκτρολογίου.

Σας αναγνωρίζω την πρωτοτυπία κι ευχαριστώ για την κριτική.
Κ. Κυριακόπουλος


Αλήθεια... Οι παρακάτω αφίσες γραμμένες στα τουρκικά, ποιόν προεκλογικό αγώνα αφορούν??? Σε ποιά χώρα πραγματοποιείται αυτός ο αγώνας??? Στην Αγκυρα αναρτήθηκαν ή στην Κομοτηνή και την Ξάνθη???

Ποιός και γιατί επέλεξε να απευθύνεται σε Έλληνες πολίτες μιλώντας τουρκικά??? Είναι τα τουρκικά η γλώσσα της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη??? Αυτό λένε οι συνθήκες που έχει υπογράψει η Ελλάδα??? Ποιόν εθνικό σκοπό και ποιά πατρίδα υπηρετούν αυτές οι επιλογές???

Απορίες εκφράζω κ. Παπακωνσταντίνου... ΑΠΟΡΙΕΣ... Έχετε τις απαντήσεις εκτός από ύβρεις, χαρακτηρισμούς και απειλές για "αίθουσες" που δε βρίσκω να διαθέτουν ούτε δράμι πολιτικής και δη αριστερής στάσης??? Αν ναι... Τότε ευχαρίστως να τις ακούσω. Αν δε τις έχετε... Τότε πιστέψτε με... Είναι πιο έντιμη η σιωπή.

Αποτέλεσμα εικόνας για αφισα συριζα στα τουρκικα

Αποτέλεσμα εικόνας για αφισα συριζα στα τουρκικα

Αποτέλεσμα εικόνας για αφισα συριζα στα τουρκικα

Αποτέλεσμα εικόνας για αφισα συριζα στα τουρκικα


Φυσικά αυτά τα αίσχη δε τα κάνει μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ. αλλά αν δε το απαιτήσουμε, αν δε το καταγγείλουμε δε θα σταματήσουν...


Αποτέλεσμα εικόνας για αφισα συριζα στα τουρκικα

4 σχόλια:

  1. Έχει και το απύθμενο θράσος να αυτοαποκαλείται Αριστερός τώρα ο Παπακωνσταντίνου.
    Το πόσο Αριστερός θεωρείται η αφεντιά του και οι αφεντιές της παρέας, ας ψάξει
    να το αναζητήσει στον ίδιο το χώρο που επικαλείται. Που τους σκυλοβρίζει μέρα νύχτα !
    Ας βγει και στον δρόμο να ρωτήσει τον κόσμο τη γνώμη του. ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ
    ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ. Κατά πόσον ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πατριωτικό κόμμα.
    Η μήπως νομίζει ότι αυτοί που τους ψήφισαν θεωρούν ότι στο ΣΥΡΙΖΑ είναι Αριστεροί ;;;
    Γιατί αν το νομίζει, πρέπει να πάει να βρει επειγόντως ειδικό για τις κατά φαντασίαν παθήσεις.
    Και ύστερα όταν πανηγυρίζει κάποιος συκοφαντώντας, όπως κατά τον Παπακωνσταντίνου
    οι Τούρκοι, ο συκοφαντούμενος πρέπει να βγάλει το σκασμό για να μην θεωρηθούν
    οι αντιδράσεις του σπασμωδικές ;;; Τι λες ρε παλικάρι σοβαρά ;;; Δηλαδή αν προσβάλλω
    και συκοφαντήσω εγώ τον Παπακωνσταντίνου, ο Παπακωνσταντίνου πρέπει να το κάνει
    μόκο και να μ' αφήσει να τον βρίζω;;; Ποιας μοντέρνας σχολής πολιτική συμπεριφορά
    και ψυχολογία είναι αυτή ;;; Θα μας τρελάνεις "Αριστερέ", ποιος είσαι η Μαρία Τερέζα;;;
    Μας έχετε ταράξει με την ψυχραιμία και τη "νομιμότητα" σας, και εσείς και οι άλλοι
    οι Πρασινομπλέ Γκάντι της κακιάς ώρας.
    Η μειονότητα είναι βέβαια Έλληνες πολίτες, αλλά κατά πόσον είναι ΕΛΛΗΝΕΣ
    γι' αυτό τους προσδιορίζει η ίδια τους η συμπεριφορά.
    Άλλοι είναι ΕΛΛΗΝΕΣ και άλλοι ΔΕΝ είναι, και ας έχουν υπηκοότητα, ιθαγένεια κλπ.
    Και αυτό δεν αφορά μόνο την μειονότητα αλλά αφορά το σύνολο του πληθυσμού.
    Τι έχει ο καθένας στην ψυχή του είναι. Αυτός είναι ο κανόνας. Το τι λένε τα χαρτιά
    αυτό είναι για τα πρακτικά ζητήματα.
    Μάλιστα κύριε, έπρεπε ν' αντιδράσουν οι μουσουλμάνοι βουλευτές. Και να πουν στους
    Τούρκους να το πάρουν χαμπάρι, ότι ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΡΚΟΙ. Τι το πιο απλό;
    Αλλά δεν είπαν κουβέντα. Φερμουάρ.
    Και άσε τώρα τους ελέφαντες και τις γελοιότητες. Αυτά στα φθηνά ανέκδοτα της ταβέρνας
    κύριε Παπακωνσταντίνου...
    Που τόσα χρόνια τι γίνεται στη Θράκη, η δεν έχεις πάρει χαμπάρι, η δεν θέλεις να πάρεις
    χαμπάρι.
    Ούτε εσύ ούτε και οι προκάτοχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολυ καλα του απαντησατε κυριε κυριακοπουλε ας ρωτησει εμας που ζουμε στη θρακη μαζι με αυτα τα σκυλια που μας προκαλουν συνεχως[ρωτηστε στον ιασμο απειλουν στη ψυχρα τους χριστιανους] οι φονιαδες των παππουδων μου ,ειστε ολοι προδοτες ολα τα κομματα που τους δωσατε προνομια περισσοτερα απ' τους ελληνες ,συμφωνα με την συνθηκη της λωζανης που οι τουρκαλαδες την καταπατουν οσοι ελληνες ειναι στη πολη τοσοι μουσουλμανοι και στη θρακη ,βλεπεις εσυ ρε κομμουνι να υπαρχει ισα κατανομη; ενοια σας και απ' αυτους θα το βρειτε νομιζεται οτι δινοντας τους τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσα δικαιωματα θα ειστε παντα στη βουλη;το μοτο τους ειναι ο τουρκος για τον τουρκο ,φανταζομαι τωρα ποσοι απ' αυτους θα μπουν στις καλυτερες θεσεις ηδη ειναι παντου ,αλλα εκεινοι δεν εχουν προσλαβει ουτε ενα χριστιανο στη τουρκοτραπεζα τους ,ειπαμε δεν φταινε αυτοι οι προδοτες οι πολιτικοι να ειστε καταραμενοι ολοι οι προδοτες θα 'ρθει η ωρα σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι κομμούνι ο κ. Παπακωνσταντίνου καλέ μου. Δε το βλέπεις πως δεν είναι κομμούνι???

      Διαγραφή
    2. Δεν είναι κομμούνι ο κ. Παπακωνσταντίνου καλέ μου. Δε το βλέπεις πως δεν είναι κομμούνι???

      Διαγραφή