Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Συντονισμένη επιχείρηση ψεύδους και δουλοπρέπειας

Αυτό δεν ήταν διαπραγμάτευση αλλά επικοινωνιακή διαχείριση μειοδοσίας - Οι ομολογίες Κοτζιά άλλωστε είναι σαφείς… Το ίδιο ξεκάθαρες είναι και οι αυταπάτες που συνειδητά καλλιεργεί στην Ελληνική κοινωνία...

Αποτέλεσμα εικόνας για κοτζιασ τσιπρασ ζαεφ

«Η συμφωνία, με βάση τα όσα είπε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς θα περιλαμβάνει “μακεδονική γλώσσα”, αλλά με τρόπο που να διασφαλίζεται η σλαβική καταγωγή της και ο διαχωρισμός της από την αρχαία ελληνική».
  • Αθλιότητα… Ούτε τη σλαβική καταγωγή τους αμφισβήτησαν ποτέ οι Σκοπιανοί, ούτε κανενός είδους «Ελληνικότητα» διεκδίκησαν.
  • Ενσωμάτωση της Ελληνικότητας της Μακεδονίας, του ιστορικού και του πολιτισμικού της φορτίου στο... επικίνδυνο νεφέλωμα του «Μακεδονισμού» τους επιζητούν, και αυτό ΔΕΝ το αναιρεί αλλά το ενισχύει η επαίσχυντη συμφωνία…
«Σε ό,τι αφορά στο θέμα της εθνότητας και σε ότι αφορά στα διαβατήρια θα υπάρχει αναγραφή της ονομασίας που θα συμφωνηθεί, ωστόσο στο θέμα των ταυτοτήτων που αποτελούν εσωτερικά έγγραφα της κάθε χώρας υπάρχει μια πιο διαλλακτική στάση. Εδώ μπορεί να παραμείνει ο όρος “Μακεδονική” ο οποίος ίσως φέρει εντός αγκύλης ή παρένθεσης και τον όρο “σλαβική” έτσι ώστε να υπάρχει σαφείς διαχωρισμός».
  • Αθλιότητα… Πρόκειται για ομολογία συμφωνίας στη διατήρηση του «μακεδονικού» αλυτρωτισμού, από έναν υπουργό καταφανώς ανίκανο ακόμη και να συγκαλύψει την εγκληματική του συμφωνία…

Αυτό καθώς η ταυτότητα σε πολλές περιπτώσεις αποτελεί και διεθνές έγγραφο, χρησιμοποιείται δηλαδή από πολίτες και σε ταξίδια στο εξωτερικό.

Το πραγματικό κέρδος για την Αθήνα, όπως τουλάχιστον περιγράφεται από τον ίδιο τον υπουργό Εξωτερικών, είναι το γεγονός ότι κερδήθηκε το erga omnes του νέου ονόματος και κυρίως η απάλειψη των αλυτρωτικών σημείων από το Σύνταγμα.

  • Αθλιότητα… Κανένας απολύτως δεν νοιάζεται για τέτοιο «erga omnes”, το οποίο ακόμηκαι στην χειρότερή του εκδοχή ανακαλείται την επόμενη στιγμή μαζί και με αυτή την «συνταγματική μεταρρύθμιση».
Το μόνο που θα μείνει στο τέλος από αυτή την αθλιότητα, θα είναι η υπογραφές της ντροπής του επικίνδυνου δίδυμου της δουλοπρέπειας, για να θυμίζουν στις επόμενες γενιές, το πόσο φτηνά και πρόστυχα βγήκε στο σφυρί αξιοπρέπεια αυτής της χώρας.

Μια τέτοια υπογραφή ελεεινοί… ΚΑΝΕΙΣ δε σας έχει εξουσιοδοτήσει να την προσφέρετε, μαζί με το κουφάρι της Ελλάδας.

Μόνη λύση ο καθολικός ξεσηκωμός και η πολιτική τους ανατροπή, πριν προλάβουν να σηκώσουν τα βρώμικα χέρια τους στη Βουλή που ντύθηκε στα χρώματα του αίσχους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου