Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Υποπτα παιχνίδια στη Βόρεια Ελλάδα με τα σλαβικά τοπωνύμια

Πρωταγωνιστές, οι συμμορίες αυτονομιστών και ανθελλήνων, που συσπειρώνονται στην ύποπτη οργάνωση "Ουράνιο τόξο" - Θλιβεροί συμπρωταγωνιστές οι κυβερνητικοί παράγοντες που διαχειρίζονται το όλο ζήτημα με εκκωφαντική σιωπή...


Τα περισσότερα ΜΜΕ των Σκοπίων, έγραψαν πως τα σλαβικά τοπωνύμια επανέρχονται στην ΕλλάδαΜάλιστα, δημοσιεύεται και μια... φωτογραφία (αυτή επάνω) που δείχνει το χωριό Πολυπόταμος να έχει στα κυριλλικά τη σλαβική ονομασία Неред.

Στο σχετικό ρεπορτάζ διαδίδεται επίσης ότι οι ελληνικές αρχές έχουν αλλάξει πολιτική σχετικά με τα σλαβικές ονομασίες χωριών και πόλεων στην Ελλάδα  και επιστρέφουν  οι ονομασίες όπως τις λένε οι Σλάβοι, και μάλιστα επιχειρούν να εμφανίσουν όλο αυτό ως "Μεγάλη νίκη και αποτέλεσμα  των Σλάβων που ζουν στην Ελλάδα για να αλλάξει η κεντρική κυβέρνηση την τακτική της". 

Στην ουσία όπως διαβάζουμε στο ιστολόγιο "ΕΧΕΔΩΡΟΣ" πρόκειται για προβοκατόρικη δράση των πρακτόρων του Γκρούεφσκι, που κατασκευάζουν και τοποθετούν τέτοιες πινακίδες σε χωριά της Βόρειας Ελλάδας στην Κεντρική και δυτική Μακεδονία.

Σημειώνεται ότι η γιάφκα πρακτόρων που εμφανίζεται ως σλαβικό κόμμα στην Ελλάδα με την επωνυμία «Ουράνιο Τόξο», έχει θέσει επισήμως ενώπιον των ελληνικών αρχών (την αλλαγή των ονομασιών), αλλά απάντηση είναι η σιωπή. Αυτή η ένοχη φοβική σιωπή, που κοστίζει κάθε φορά στον τόπο μας βαρύτατο τίμημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου