Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Μετά και από αυτό το αίσχος κανείς πλέον δε μπορεί να εμπιστευτεί δουλοπρεπή και προσκυνημένα ανθρωπάκια

Και για όποιον κάνει πως δεν κατάλαβε - και κυρίως για το ελληνόφωνο τσίρκο που διαπρέπει σε πρωτοφανή δουλοπρέπεια - το τι ακριβώς σημαίνει η παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον αμφιλεγόμενο ρόλο της ΕΛΣΤΑΤ και του Γεωργίου, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε το εξής:...


Πρώτον: Η Ελληνική Δημοκρατία, δε αντιμετωπίζεται ως κυρίαρχη επικράτεια, αλλά ως κατεχόμενη μπανανία στην οποία το κάθε ευρωτσουτσέκι θεωρεί ότι δικαιούται να έχει άποψη, να την εκφράζει δημόσια, και να παρεμβαίνει ευθέως στη λειτουργία της Δημοκρατίας και των θεσμών, υποδεικνύοντας και εν πολλοίς απαιτώντας συγκεκριμένους χειρισμούς, σε συγκεκριμένη κατεύθυνση και με συγκεκριμένη σκοπιμότητα.

Πρόκειται για πρακτική ανεπίτρεπτη και κατάπτυστη, που δεν μπορεί να γίνεται ανεκτή, και που μόνο εξευτελισμένα ανδρείκελα μπορούν να την υποδέχονται σιωπηλά, χωρίς να εγείρουν ζητήματα και χωρίς να αναλαμβάνουν πρωτοβουλία θεσμικής, διεθνούς και δημόσιας καταδίκης αυτού του φαινομένου.

Δεύτερον: Για τον ελληνόφωνο Υπουργό των οικονομικών, εγείρεται μέγα θέμα για το θεσμικό του ρόλο, την πολιτική και θεσμική του ιδιότητα αλλά και την προσωπική του αξιοπρέπεια, από τη στιγμή που δεν αντιμετωπίζεται ως κυρίαρχη πολιτική οντότητα θεσμικά λειτουργούσα στα πλαίσια ενός εθνικά κυρίαρχου κράτους, αλλά ως εξευτελισμένο ανδρείκελο του δωσιλογισμού, που...
ενώ του υπαγορεύονται οδηγίες από το εξωτερικό, επιμένει να σιωπά και να αποδέχεται ουσιαστικά το ρόλο του χειραγωγούμενου και του προσκυνημένου.

Τρίτον: Για την κατά τα λοιπά λαλίστατη ηγεσία της Ελληνικής δικαιοσύνης, είναι αυτονόητο πως είχε την υποχρέωση από την πρώτη στιγμή, να βγει με ανακοίνωση αποφασιστικής και με σκληρή γλώσσα καταδίκης αυτής της πρακτικής, προεκτείνοντας την παρέμβασή της και σε διεθνείς οργανισμούς, καταδεικνύοντας πως όχι μόνο δεν αποδέχεται ανάλογες παρεμβάσεις και νουθεσίες στο έργο της, αλλά ότι δε θα διστάσει να απαιτήσει την παραδειγματική τιμωρία όλων των ενόχων.

Με δυο λόγια...
Σε μια στιγμή που θα έπρεπε συντονισμένα και χωρίς δεύτερη σκέψη, κυβέρνηση, υπουργός οικονομικών και ελληνική δικαιοσύνη, να περάσουν σε οργανωμένη, κλιμακούμενη, συντονισμένη και ασυμβίβαστη αντεπίθεση, για να κόψουν το βήχα των θρασύτατων της ευρωπαϊκής συμμορίας, επέλεξαν των ταπεινωτικό δρόμο της σιωπής μέσα από μια απολογητική - κατευναστική των πραγμάτων ανακοίνωση υποτελών αχυρανθρώπων, δίνοντας επιπροσθέτως το δικαίωμα στους πολιτικά ενόχους της μέχρι τούδε συγκάλυψης του αμφιλεγόμενου ρόλου του Γεωργίου να περνούν στην αντεπίθεση για να δικαιολογήσουν τη μειοδοσία τους και τα πολιτικά τους τομάρια.

Αντιλαμβάνεστε επομένως πως χωρίς την ανατροπή των προσκυνημένων και χωρίς την παραδειγματική τιμωρία των μειοδοτών,  ή χώρα μας δε θα επανενταχτεί στο δρόμο της εθνικής αξιοπρέπειας, της ανατροπής του κατοχικού κεκτημένου, και της διαφορετικής πορείας που απαιτείται για τα δίκαια του λαού και για το συμφέρον του τόπου μας.

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Να γιατί όλα όσα αναδεικνύονται στο σχετικό μας άρθρο που επισυνάπτεται, αποκτούν εξαιρετικά επείγουσα εθνικά και πολιτικά σημασία.

Δημοκρατική πατριωτική εξουσία τώρα - Η εθνική τραγωδία είναι προ των πυλών

Ακολουθεί ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του ΕΠΑΜ για την παρέμβαση της κομισιόν στην υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ

Σε μια πρωτοφανή και άκρως προκλητική ανακοίνωσή της η περιβόητη Κομισιόν στηρίζει απροκάλυπτα τον υπόλογο Α. Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ, για την παραποίηση των στατιστικών στοιχείων που απετέλεσε τη δικαιολογητική βάση για να οδηγηθεί η Ελλάδα στο καθεστώς των μνημονίων. Ταυτόχρονα, οι γνωστοί Ντομπρόβσκις - Μοσκοβισί απέστειλαν επιστολή στήριξης του Γεωργίου στον φερόμενο ως υπουργό Οικονομικών δωσίλογο Τσακαλώτο.
Προφανώς οι αρχιμαφιόζοι επικεφαλής της Ε.Ε. αντιλαμβάνονται ότι μια σε βάθος δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης της παραποίησης των στατιστικών μεγεθών της ελληνικής οικονομίας της περιόδου 2009-2015 και μια τυχόν καταδίκη του κυρίως υπεύθυνου γι’ αυτή την παραποίηση, καθώς και όσων και ό,τι προσπαθεί να αποκρυβεί πίσω απ’ αυτόν, θα οδηγήσει σε πιο ουσιαστική αμφισβήτηση των πολιτικών που ακολουθήθηκαν από τους δανειστές και τα ντόπια τους τσιράκια.
Έτσι, σε μια περίοδο έντονης αμφισβήτησης της Ε.Ε. και με νωπό το δημοψήφισμα για το Brexit, σωστά αντιλαμβάνονται, ότι το πουλόβερ που έχει ήδη αρχίσει να ξηλώνεται, κανείς πλέον δεν θα είναι δυνατό να το σταματήσει.
Το γεγονός αυτό, που έρχεται σε συνέχεια της πρόσφατης έκθεσης του Ανεξάρτητου Γραφείου Αξιολόγησης του ΔΝΤ, όπου ομολογείται απερίφραστα η συνωμοσία σε βάρος της χώρας μας, προκειμένου να σωθούν οι ευρωπαϊκές τράπεζες και το ευρώ, αποδεικνύει περίτρανα το πόσο έωλο είναι το καθεστώς κατοχής που επιβλήθηκε στη χώρα και πόσο πιο εύκολα μπορεί να ανατραπεί, εάν ο ελληνικός λαός το αποφασίσει, όπως το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο τον καλεί τα τελευταία χρόνια.
Το ΕΠΑΜ καλεί τους Έλληνες δικαστές που χειρίζονται την υπόθεση, να μη δειλιάσουν μπροστά στην μεθοδευμένη επιχείρηση εκφοβισμού τους και να προχωρήσουν απερίσπαστοι στο εθνικό τους έργο αποκάλυψης της πλήρους αλήθειας και την άσκηση διώξεων σε όλους αυτούς που εμπλέκονται πίσω από τον Γεωργίου.
Το ΕΠΑΜ δηλώνει επίσης, ότι τίποτε δεν θα μπορέσει να ξεπλύνει τη μεγάλη προδοσία που συντελέστηκε σε βάρος της χώρας και του ελληνικού λαού. Όλοι οι ένοχοι -νυν και πρώην- πολύ σύντομα θα έχουν την τύχη που τους αξίζει…
Αθήνα 24 Αυγούστου 2016
Το Γραφείο Τύπου του ΕΠΑΜ

1 σχόλιο:

  1. Σ' ένα καθεστώς κατοχής που μόνο τα ξένα στρατεύματα λείπουν
    ο κάθε εξευτελισμός και η όποια ευτέλεια είναι παρόντα παντού.
    Είναι μια πραγματικότητα που όσο κι' αν την περιγράφει κανείς, αυτή
    χειροτερεύει συνεχώς μ' ένα θρίαμβο αδιαφορίας.
    Το τι θα κάνουμε, το πως θα το κάνουμε, και το πότε είναι κατά τη
    γνώμη μου το φλέγον ζήτημα.
    Αυτός ο Σεπτέμβρης πρέπει να τους κάνει φανερό ότι οι μέρες τους
    είναι μετρημένες. Γιατί οι δικές μας μέρες, είναι φανερό μέσα στην απραξία
    την ηττοπάθεια και την μοιρολατρία ότι είναι μετρημένες εδώ και πολύ καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή