Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Επικίνδυνη εξέλιξη - Βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας στην πρεσβεία της Κίνας στο Κιργιστάν

Έχουμε προειδοποιήσει σε χρόνο ανύποπτο, πως πολύ σύντομα η Κίνα θα υποχρεωθεί εκ των πραγμάτων να εμπλακεί δυναμικά στις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή. Δυστυχώς ούτε σε αυτή την προειδοποίηση θα πέσουμε έξω...
Βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας στην πρεσβεία της Κίνας στο Κιργιστάν
Το καρκίνωμα των τουρκοϋποκινούμενων Ουιγούρων και η ανεξέλεγκτη δράση των ισλαμιστών, φέρνουν όλο και πιο κοντά αυτό το ενδεχόμενο. Έτσι σήμερα πληροφορούμαστε από την...
ιστοσελίδα tribune ότι Βομβιστής αυτοκτονίας που οδηγούσε παγιδευμένο αυτοκίνητο ανατινάχθηκε μπροστά από την πρεσβεία της Κίνας στην πρωτεύουσα του ΚιργιστάνΜπισκέκ, τραυματίζοντας τρεις ανθρώπους.
Όπως ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Τζενίς Ραζάκοφ, ο βομβιστής αυτοκτονίας είναι νεκρός, ενώ τα τρία μέλη του προσωπικού της πρεσβείας που τραυματίστηκαν νοσηλεύονται.
chinese_embassy2
Πηγή της αστυνομίας του Μπισκέκ ανέφερε ότι ένα ημιφορτηγό έπεσε πάνω σε μια πόρτα της πρεσβείας πριν ανατιναχθεί στο κέντρο του κτιριακού συγκροτήματος, κοντά στην κατοικία του πρεσβευτή.
Μέλη του προσωπικού της πρεσβείας της Κίνας και της πρεσβείας των ΗΠΑ, η οποία βρίσκεται πολύ κοντά, απομακρύνθηκαν από τις εγκαταστάσεις, σύμφωνα με την υπηρεσία εκτάκτων καταστάσεων.
chinese_embassy3
Οι αρχές του Κιργιστάν ανησυχούν για την αυξανόμενη επιρροή της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στη χώρα και συχνά ανακοινώνουν την αποτροπή επιθέσεων που υποκινούνται από την τζιχαντιστική αυτή οργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου