Σάββατο 19 Απριλίου 2014

ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΜΙΑΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ

Θα μας το αποκαλύψει η παρακάτω απλή αναφορά σε δυο αδιαμφισβήτητα γεγονότα...


Ουκρανία: Εξέγερση στο Ντονένσκ...
Συνέπειες: Σύγκληση έκτακτης διάσκεψης στη Γενεύη... Αλλαγή του γεωπολιτικού χάρτη της περιοχής... Οι εξεγερμένοι δεν καταθέτουν τα όπλα... Δυνάμεις του στρατού και της αστυνομίας αυτομολούν και τάσσονται με το μέρος των διαδηλωτών - εξεγερμένων.

Το τίμημα αυτής της εξέγερσης ήταν: ...5 νεκροί. Σωστά διαβάσατε... 5 νεκροί... Μόλις 5 νεκροί που έπεσαν μαχόμενοι για τις ιδέες τους, ανεξάρτητα από το αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς μαζί τους. 5 μόλις νεκροί που πέθαναν αγωνιζόμενοι, περήφανοι και όχι ταπεινωμένοι...

Ελλάδα: Η εξέγερση δεν έγινε ποτέ...
Αιτίες: Φοβικά σύνδρομα... ατολμία... και πρωτίστως μια Αριστερά που...
εξαντλεί τη δυναμική της στην ομφαλοσκόπηση περί αντικειμενικών και υποκειμενικών προϋποθέσεων, καταγίνεται με τα του οίκου της, βράζει στο ζουμί της, και έχει αφήσει το πεδίο ελεύθερο σε μια πολιτική συμμορία προσκυνημένων δωσίλογων να δολοφονεί το λαό και να βγάζει στο σφυρί χώρα και αξιοπρέπεια.

Το τίμημα αυτής της εξέγερσης που δεν έγινε ποτέ ήταν:... 5.000 νεκροί. Σωστά διαβάσατε... 5.000 δολοφονημένοι που δε τους δόθηκε η ευκαιρία να επιλέξουν ούτε καν ένα θάνατο με αξιοπρέπεια. Λοιδορήθηκαν... Δυστύχησαν... Και τελικά αυτοκτόνησαν ταπεινωμένοι επειδή χρωστούσαν στις τράπεζες και στο φορολογικό μηχανισμό της Γκεστάπο...

Αυτή είναι η κατάντια μας.
Και γι αυτή την κατάντια, η συμμορία των δωσίλογων, δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να ντραπεί, γιατί έκανε συνειδητά την επιλογή της και τη φέρνει σε πέρας με απόλυτη συνέπεια, αποσπώντας τα συγχαρητήρια όλων αυτών για λογαριασμό των οποίων δουλεύει.

Τι πρέπει όμως να κάνει η Αριστερά η οποία για άλλα ετάχθη??? 
Να αισθανθεί περήφανη που μας περιγράφει με σαφήνεια αυτό που ζούμε??? Το ξέρουμε... 
Και το ξέρουμε ακριβώς γιατί το ζούμε, και ας μην είμαστε και τόσο ακαταμάχητοι στις περιγραφές...

Να αισθανθεί ικανοποιημένη για την ικανότητά της να αναπτύξει σε βάθος το ακριβές περιεχόμενο αυτού που ζούμε, αλλά και την ταυτότητα του δράστη??? Κολοκύθια τούμπανα...
Και χωρίς τις απαραίτητες συστάσεις, κι εμείς ξέρουμε πως είμαστε το θύμα του και ο δράστης ξέρει καλά πως είναι ο θύτης. 
Αλλωστε αυτός, πρώτα δολοφονεί και μετά ζητάει ταυτότητα για να ξέρει ποιόν διαγράφει από τον κατάλογο αυτών που δικαιούνται σύνταξη πείνας και στοιχειώδεις κοινωνικές παροχές.

Οι πρωταγωνιστές του δωσιλογισμού θα περάσουν τις μέρες του Πάσχα με ήσυχη τη βρώμικη συνείδησή τους, γιατί την παρέδωσαν στο διάβολο και τάχθηκαν απέναντι από το λαό αυτής της χώρας.

Οι πρωταγωνιστές του ξεσηκωμού ωστόσο, έχουν κάθε λόγο να ξανασκεφτούν τι έκαναν, και κυρίως τι δεν έκαναν, για ν ανακόψουν αυτή την πορεία πρός τον όλεθρο και την απόλυτη καταστροφή.

Καλή Ανάσταση και τα χειρότερα έρχονται... Για μας ή γι αυτούς θα το καταγράψει έτσι κι αλλιώς η ιστορία...

5 σχόλια:

  1. Xαίρομαι που γνωρίζεις την κατάσταση όπως λές,οπότε θα τα πούμε στους δρόμους συναγωνιστή για να πάρουμε τα πράγματα στα χέρια μας.Λαικα και εργατικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και θα βρήτε απένατί σας το ΠΑΜΕ να περιφρουρεί τους δωσίλογους, όπως τις 12 Φεβρουαρίου 2012 περιφρούρησε την Βουλή.Στον ελλαδικό χώρο σήμερα γίνεται ένας χορός μυστικών υπηρεσιών γιά να οδηγηθεί το κοπάδι στο μαντρί που επιθυμούν αυτοί που θα επικρατήσουν.Δημιουργούν κομματίδια γιά να επιτύχουν τον κατακερματισμό του εκλογικού σώματος ούτως ώστε, αφού αυτά δεν πρόκειται να επιτύχουν το ποσοστό εισδοχής τους στην Ευρωβουλή, να διοχετεύσουν το οποιοδήποτε ποσοστό τους στο κόμμα της αρεσκείας τους. Δεν βλέπετε ότι, τόσο στις δημοτικές και στις περιφερειακές ὀσο και στις ευρωεκλογές, έχουν δώσει μορφή εθνικών εκλογών; Προσπαθήσαμε να ενώσουμε αυτά τα μικροκόμματα σε έναν ενιαίο φορέα και δεχθήκαμε αμέσως τον πόλεμο της διάσπασης. Αν και τώρα δεν καταφέρουμε να δώσουμε έναν ενωτικό αγώνα, άν δεν καταφέρουμε να βάλουμε ένα φρένο στον κατήφορο που μας οδηγούν, τότε θα είμασθε ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΛΟΝ.
    Οδυσσέας Τηλιγάδας
    Τηλ:210 3250220
    elas@otenet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εσεις οι δεξιοί δημοκράτες νοικοκυραίοι που κοιτάζετε παντα να την κουτσοβολεύεται τωρα που χαθηκε το μικροαστικό σας παραμύθι και πόνεσε η τσεπη σας θυμηθήκατε τοτς ανθρωπους που αντιστέκονταν να σας σώσουν απο αυτο που οι ιδιοι δημιουργήσατε η" παθητικά ανεχθηκατε..
    Παει τωρα τερμα εσεις η κολοχωρα σας και τα μεγαλα λογια για τις επετείους ..Η βουλη ειναι εκει στην θαση της δεν φευγει ,αλλα παλι απο αλλους περιμένετε ..Λογια και παλι λογια στα καφενεία και στις παρέες ,που καποτε κλαίγατε για λιμάνια σχολια και δρομους που έκλειναν οι αριστεροι αναρχικοι και τα κομμουνια
    Οτι σας αξιζει παίρνεται,μς τις υγειες σας τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ουτε ποτε έγινε δεν ξερεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οδυσσέας Τηλιγάδας20 Απριλίου 2014 - 9:57 μ.μ.
    Οδυσσέας, Όταν περιφρουρούσε το πάμε ειχε συμμετοχή 600.000, Κιαν δεν ανοιγατε κεφαλια και δεν σκοτώνατε τον άνθρωπο όπως κάνατε και στη μαρφίν θα μαζεύονταν1.000.000 στη περικύκλωση της βουλής. Αυτό δεν βόλευε τα αφεντικα σου και το ονόμασαν περιφρούρηση βλακόλιθε κατορθώσατε να φοβηθεί ο κόσμος και αυτί τη στιγμή μόνο το πάμε να είναι στους δρόμους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή