Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΑΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ

Δεν υπάρχει ίσως πιο τραγική εικόνα για ένα λαό, από το να βλέπει ολόκληρος ο πλανήτης τους ηγέτες του, αντί να προειδοποιήσουν με απόλυτη κατηγορηματικότητα την άλλη πλευρά του Αιγαίου πως: «ΩΣ ΕΔΩ Η ΑΝΟΧΗ… ή ΜΑΖΕΥΕΣΤΕ ή ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΤΕ»…


Αυτοί να πλειοδοτούν σε μια γελοία αντιπαράθεση με φωτογραφίες ντροπής προκειμένου να αποδείξουν όχι ότι είναι πατριώτες αλλά ότι είναι και οι δυο ξεφτιλισμένοι και ότι οι άνθρωποί τους στη Θράκη προσκυνούν τον ίδιο αφέντη. Και αυτός... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ και Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ της χώρας, αλλά μια χούφτα συμμοριτών στη γιάφκα των πρακτόρων.

Σε ποιά άλλη χώρα του πλανήτη οι ηγέτες της θα τιμούσαν με πλειοδοσία ντροπής τους νεκρούς στη θάλασσα του Αιγαίου???

ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ
Μόνο που κάποιοι στο ΣΥΡΙΖΑ φαντάζονταν, πως η προσπάθεια τους να ρετουσάρουν το νεοταξίτικο προφίλ, και η πρωτοφανής μανία τους να επιδείξουν τα χαρακτηριστικά της πρόθυμης Φιλιππινέζας…

Θα ήταν ένας δρόμος στρωμένος με ροδοπέταλα, μέχρι τη στιγμή που τα αφεντικά θα αποφάσιζαν να τους εμπιστευθούν το τιμόνι της κυβερνητικής εξουσίας.

Δυστυχώς γι αυτούς, ξέχασαν πως αυτό που περιμένει στο τέλος της διαδρομής τον κάθε καιροσκόπο, είναι ένας ορθάνοιχτος και βαθύς λάκκος με τα κωλοδάκτυλα, που...
περιμένει εναγωνίως να τον υποδεχτεί. Έτσι, μετά από τρείς κινήσεις ΜΑΤ απέναντι στον εαυτό τους, όλα δείχνουν πως η αντίστροφή μέτρηση άρχισε ήδη γι αυτό το φιάσκο της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας του τόπου μας.

Κίνηση πρώτη: Μια διαδρομή μέσα από έναν διαρκή κατήφορο και «γενναιόδωρες» εκπτώσεις ακόμη και σ αυτόν τον κουτσουρεμένο ριζοσπαστισμό των προεκλογικών του συνθημάτων, έφερε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Τέξας, αποφασισμένο να δηλώσει πίστη και αφοσίωση στα μεγάλα αφεντικά και στα κυρίαρχα στοιχεία των γεωπολιτικών τους επιδιώξεων στην ευρύτερη περιοχή.

Επί της ουσίας η απόλυτη πολιτική χρεοκοπία της Συριζαίϊκης φούσκας, ήταν ένα συμβόλαιο ντροπής και πολιτικής ενσωμάτωσης που υπεγράφη στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Κίνηση δεύτερη: Ήταν η αποκαθήλωση και των τελευταίων υπολειμμάτων επικοινωνιακής εξαπάτησης που φρόντιζε επιμελημένα να διατηρεί, μέχρι που εκ των πραγμάτων υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει επαναβεβαιώνοντας μετά το Τέξας, την επίσης απόλυτη πίστη και αφοσίωση του στο «ευρωζωνικό ιδεώδες, μπροστά στους γερμανούς επιτελείς που δεν ήταν διατεθειμένοι να του χαριστούν, ούτε καν στις γνωστές επικοινωνιακές μεγαλοστομίες για εσωτερική κατανάλωση.

Με αυτή του τη στάση ο ΣΥΡΙΖΑ, διαβεβαίωσε ουσιαστικά μετά τον αμερικανικό παράγοντα και τις πολιτικές συμμορίες της Ευρώπης, πως μπορούν να ελπίζουν και να στηρίζονται σ αυτόν, και ότι δεν αποτελεί το άτακτο παιδί που πρόκειται να τους χαλάσει τη μανέστρα.

Έχοντας λοιπόν αποδείξει μέσα από αυτές τις δύο κινήσεις, πως δεν αποτελεί παρά ένα πιόνι στα γεωπολιτικά σχέδια της Αμερικής και στους οικονομικούς σχεδιασμούς των συμμοριών της Ευρωζώνης, αυτό που έμενε να ακολουθήσει, ήταν και η συνολική του αποκαθήλωση, και η αποδόμησή του στη συνείδηση των αφελών που τον ακολουθούν και τον εμπιστεύθηκαν.

Η τρίτη κίνηση ΜΑΤ και ταυτόχρονα ταφόπλακα στα όνειρα για την κυβερνητική εξουσία, παίχτηκε με τον καθολικό του ξεφτιλισμό και την απόλυτη χρεοκοπία της έτσι κι αλλιώς ρευστής εθνικής του συνείδησης, στο φιάσκο της Θράκης.

Στη Θράκη λοιπόν παίχτηκε ο επίλογος της θλιβερής πολιτικής του διαδρομής. Στη Θράκη έχασκε ο λάκκος με τα κωλοδάκτυλα, και περίμενε να υποδεχτεί. Κι ένα κόμμα που ερωτοτροπεί με τον εθνομηδενισμό και την αμφιλεγόμενη έως και ύποπτη στάση απέναντι στα εθνικά ζητήματα, ήταν απλά θέμα χρόνου να πάρει την κατιούσα.

Στον αγύριστο «σύντροφοι».
Στον αγύριστο γιατί εσείς απλά θα αποτελειώνατε ότι δεν πρόκαμαν να ολοκληρώσουν οι γενίτσαροι της άθλιας κατοχικής συγκυβέρνησης.
Στον αγύριστο γιατί επιτέλους αυτός ο λαός, οφείλει κάποια στιγμή ν αντιληφθεί πως δε μπορεί να εμπιστεύεται το όνειρο σε τυχάρπαστους πολιτικούς και εθνικούς εφιάλτες.
Στον αγύριστο γιατί κάποια στιγμή οι όροι του παιχνιδιού πρέπει να γίνουν πιο καθαροί. Κι αυτός ο λαός πρέπει να συνειδητοποιήσει πως για να τσακίσει τους δωσίλογους που έβγαλαν στο σφυρί την πατρίδα του, δε δικαιούται να στηρίξει την ελπίδα του σε χαφταλεύρηδες που υποκύπτουν στις απαιτήσεις της γιάφκας των πρακτόρων, πριν ακόμη αναλάβουν να διαχειριστούν τις τύχες του τόπου μας.

Όχι… Δεν είναι οι άλλοι καλύτεροι…
Είναι τα ίδια σκατά με σας, γι αυτό κι εσείς δεν μπορεί να είστε οι επίδοξοι αντικαταστάτες τους.

Στη Θράκη και οι δυο ξεφτιλίσατε την αξιοπρέπεια αυτής της χώρας.
Αντί να συναισθανθείτε και οι δυο το μέγεθος της ευθύνης σας, και να στείλετε μήνυμα αποφασιστικότητας στην άλλη πλευρά, έχετε μια εβδομάδα που επιδίδεστε σε έναν πρωτοφανή ανταγωνισμό, όχι για να διατρανώσετε την αποφασιστικότητά σας να ξηλώσετε το χαμαιτυπείο των πρακτόρων, αλλά για ν αποδείξετε ότι και οι δυο είστε το ίδιο ξεφτιλισμένοι και εξαρτώμενοι από τις βουλήσεις του.


Στη Θράκη η τουρκοπράκτορες γελούν με την κατάντια σας, και μαζί τους γελά ολόκληρος ο πλανήτης.

Δεν υπάρχει ίσως πιο τραγική εικόνα για ένα λαό, από το να βλέπει ολόκληρος ο πλανήτης τους ηγέτες του, αντί να προειδοποιήσουν με απόλυτη κατηγορηματικότητα την άλλη πλευρά του Αιγαίου πως: «ΩΣ ΕΔΩ Η ΑΝΟΧΗ… ή ΜΑΖΕΥΕΣΤΕ ή ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΤΕ»…

Αυτοί πλειοδοτούν σε μια γελοία αντιπαράθεση με φωτογραφίες ντροπής προκειμένου να αποδείξουν όχι ότι είναι πατριώτες αλλά ότι είναι και οι δυο ξεφτιλισμένοι και ότι οι άνθρωποί τους στη Θράκη προσκυνούν τον ίδιο αφέντη. Και αυτός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ και Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ της χώρας, αλλά μια χούφτα συμμοριτών στη γιάφκα των πρακτόρων..

Σε ποια άλλη χώρα του πλανήτη θα συνέβαιναν όλα αυτά και δε θα είχαν στηθεί ήδη εκτελεστικά αποσπάσματα???

Σε ποιά άλλη χώρα του πλανήτη οι ηγέτες της θα τιμούσαν με πλειοδοσία ντροπής τους νεκρούς στη θάλασσα του Αιγαίου???


Σχετικά μας άρθρα…

ΝΑ ΞΗΛΩΘΕΙ ΤΩΡΑ Η ΓΙΑΦΚΑ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ - ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΨΕΙ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ

ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ

ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΤΩΝ ΝΕΝΕΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΦΙΑΛΤΩΝ

ΟΛΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ

ΚΟΜΜΕΝΗ Η ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου