Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Ένοπλοι, συμμορίες και εκτεταμένη νοθεία σε ένα τελικά πλαστογραφημένο αποτέλεσμα

Η σλαβική οργάνωση της διασποράς ‘Παγκόσμιο Μακεδονικό Κογκρέσο’-ΠΜΚ,  ζήτησε από την Κρατική Εκλογική Επιτροπή να συσταθεί  επιτροπή για να διερευνήσει σχετικά με καταλόγους ψηφοφόρων σε 22 εκλογικά κέντρα, όπου ζει αλβανικός πληθυσμός...


«Αποστολή παρατηρητών της Κρατικής Εκλογικής Επιτροπής διαπίστωσαν ότι η προσέλευση στο δημοψήφισμα ήταν 22% και ο αριθμός του 36,9% οφείλεται σε ψήφους ένοπλων συμμοριών και...
μέλη του κόμματος σε οικισμούς όπου πλειοψηφούν οι Αλβανοί, οι Τούρκοι, οι Ρομά και Σλάβοι ισλαμικής πίστης», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΜΚ, Τοντόρ Πετρόφ.

Ο ίδιος θεωρεί ότι τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος για την αλλαγή του ονόματος του κράτους είναι πλαστογραφημένα. Πρόσθεσε  ότι ο ΠΜΚ απορρίπτει την αλλαγή στο Σύνταγμα και την επικύρωση της συμφωνίας με την Ελλάδα για την αλλαγή του ονόματος του κράτους και της ταυτότητας του έθνους.

«Σύμφωνα με το άρθρο 19 του νόμου περί δημοψηφίσματος, για το ίδιο θέμα το Κοινοβούλιο δεν μπορεί να ψηφίσει πριν την παρέλευση δύο ετών από την ημερομηνία του δημοψηφίσματος», πρόσθεσε.

Το ΠΜΚ κατέθεσε διαμαρτυρία στην Κρατική Εκλογική Επιτροπή  για παρατυπίες κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας του δημοψηφίσματος, αλλά δεν έχει λάβει απάντηση.

Ο Πετρόφ έχει καταθέσει μήνυση εναντίον του πρωθυπουργού, υπουργών  και βουλευτών που συναίνεσαν  στη συμφωνία με την Ελλάδα και στην απόφασή τους για διενέργεια δημοψηφίσματος για ένα τέτοιο αδίκημα που διαπράχθηκε κατά του κράτους και του έθνους.

Το ΠΜΚ επιδιώκει επίσης την κατάσχεση της ακίνητης  περιουσίας  των ιδίων και των οικογενειών τους, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

MakFax

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου