Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Έφτασε η ώρα για την οργανωμένη αντεπίθεση των λαών της Ευρώπης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του «Μετώπου για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ» 
με αφορμή τις δραματικές εξελίξεις στην γειτονική Ιταλία


Το «Μέτωπο για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ» θεωρεί πως το χθεσινό προεδρικό πραξικόπημα στην Ιταλία, με την ουσιαστική αποπομπή της νέας κυβέρνησης, πριν καν την ορκωμοσία των υπουργών της, υπήρξε προαναγγελθέν. 

Κυρίως όμως υπήρξε αποκαλυπτικό του γεγονότος, πως στο Ευρωενωσιακό δημιούργημα, έχουν καταρρεύσει πλήρως οι «υψηλές αξίες» στο όνομα των οποίων συγκροτήθηκε, ενώ το ίδιο έχει μετασχηματιστεί σε φυλακή για τους λαούς και σε Προκρούστεια κλίνη για τη Δημοκρατία.


Η προκλητικά ασεβής -απέναντι στη λαϊκή ετυμηγορία- στάση του Ιταλού προέδρου Ματαρέλα, ο οποίος δεν δίστασε να θέσει το αξίωμά του στην υπηρεσία της πολιτικής ελίτ των Βρυξελλών και υπό την ηγεμονία του Βερολίνου, καταρρίπτει μαζί με τα προσχήματα, και τις τελευταίες αυταπάτες όσων επιμένουν να ελπίζουν πως στα όρια της «δημοκρατίας» τους χωράνε οι επιλογές των λαών, και...
αφυπνίζει όσους δυσκολεύονται να συνειδητοποιήσουν ότι αυτά τα όρια, περιορίζονται μέχρι εκεί που είναι διατεθειμένη να επιτρέψει η χρηματοπιστωτική δικτατορία και η πολιτική ελίτ που την υπηρετεί.

Το «Μέτωπο για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ» θεωρεί ότι οι εξελίξεις στη γειτονική Ιταλία:
  • Αποτελούν ένα ράπισμα, όχι μόνο εναντίον του Ιταλικού λαού, αλλά εναντίον όλων των λαών της Ευρώπης.
  • Αποτελούν σαφέστατη προειδοποίηση για τον απόλυτο και πλήρη εκφασισμό της πολιτικής, στον οποίο δεν διστάζει πλέον να καταφύγει η πολιτική ελίτ θορυβημένη από τα ίδια τα αδιέξοδα των επιλογών της.
  • Αποτελούν ομολογία κατάρρευσης του πολιτικοοικονομικού και γεωστρατηγικού οικοδομήματος.,
Κυρίως όμως θα πρέπει να αποτελέσουν, το αφετηριακό σημείο αφύπνισης των λαών ολόκληρης της Ευρώπης, προκειμένου να περάσουν τώρα… άμεσα… στην καθολική και οργανωμένη τους αντεπίθεση με στόχο την πολιτική ανατροπή και την πραγματική χειραφέτηση της ζωής τους.

Θεωρούμε ότι οι εξελίξεις στην γειτονική Ιταλία, δεν έχουν ως μόνη ανάγνωση την απαίτηση των «αγορών» και της πολιτικής ελίτ της Ευρώπης, να καθηλώσουν την Ιταλία στην ασφυκτική φυλακή της Ευρωζώνης.

Αυτό για το οποίο πρωτίστως ανησυχούν τα σκοτεινά κέντρα και οι μηχανισμοί ισχύος, είναι οι ευρύτερες γεωστρατηγικές ανατροπές που όλα δείχνουν πως θα είναι αναπόφευκτες σε ένα περιβάλλον οξύτατων και πολυεπίπεδων γεωστρατηγικών συγκρούσεων και ανταγωνισμών, και η Ιταλία, είναι σημαντικό γεωπολιτικό μέγεθος, για να επιτρέψουν στο λαό της να πάρει αβίαστα τις αποφάσεις του.

Το «Μέτωπο για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ», θεωρεί ότι οι εξελίξεις στην γειτονική Ιταλία, αποτελούν καμπανάκι και για τον Ελληνικό λαό, ο οποίος βίωσε με τρόπο προκλητικό την απόλυτη ανατροπή και της δικής του ετυμηγορίας μέσα από το δημοψήφισμα, πράγμα που οδήγησε στο περαιτέρω τσάκισμα της ζωής του, και στην υπεραυξημένη «μεταμνημονιακή» εποπτεία, που παραμένει παρούσα για να διαλύσει ότι απέμεινε.

Καλούμε…
Τον Ελληνικό λαό να οργανώσει την ασυμβίβαστη πάλη του, αλλά και το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων που ενστερνίζονται την ανάγκη για πολιτική ανατροπή σε δημοκρατική κατεύθυνση, να υπερβούν τον εαυτό τους, και να συγκροτήσουν ΤΩΡΑ, με συγκεκριμένες αποφάσεις και πρωτοβουλίες πολιτικές, το μεγάλο Μέτωπο της πολιτικής ανατροπής, με αδιαπραγμάτευτο στόχο την ανάδειξη της Δημοκρατικής – Πατριωτικής Εξουσίας.

Η Π.Γ του "Μετώπου για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου