Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΠΑΝΟ ΠΟΥ "ΣΠΡΩΧΝΕΙ" ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ???

ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ: Περί δεσίματος των τρισάθλιων βίντεο και εικόνων δολοφονίας, με… παλαιούς υπόπτους...

ΤΡΕΛΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ 3

Το διάβασα από τη πρώτη μέρα, σε μεγαλοδημοσιογραφικές ιστοσελίδες. Μετά τη γενική καταγραυγή, κατά των άθλια κακογραμμένων βίντεο και ΜΗ αναγνωρίσημων φωτογραφιών, που δημοσιοποίησε η αστυνομία, για τη δολοφονία των δύο μελών της Χρυσής Αυγής, ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ η πληροφορία, πως...
Η αστυνομία σκοπεύει να «δέσει» τα ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΒΙΝΤΕΟ, με ύποπτο ή ύποπτους παλαιότερων υποθέσεων, που… αδυνατεί να… ενοχοποιήσει μέχρι στιγμής!!!

Ως ενισχυτικό αυτής της αθλιότητας, αναφέρονται: 
1.– Το ότι ο εκτελεστής των δύο μελών της Χρυσής Αυγής περπατούσε περίεργα, ενώ έφερε φορτίο (σακίδιο πλάτης) και
2.– Το ότι το όπλο που χρησιμοποιήθηκε δεν αφήνει ίχνη πιστοποίησης, όπως συνέβη με παλαιότερη χρήση ΠΑΡΟΜΟΙΟΥ ΟΠΛΟΥ, αλλά που συμβαίνει και με τα περισσότερα όπλα ΖΑΣΤΑΒΑ ίδιου τύπου!!!

Επίσημη ανακοίνωση από την αστυνομία δεν υπάρχει, αλλά η «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ» επαναλήφθηκε και τηλεοπτικά χθές το βράδυ και σήμερα το πρωί, χωρίς να συγκινείται κανείς στην ΕΛ.ΑΣ. για να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει.

ΜΗΠΩΣ το τμήμα εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. (και της αντιτρομοκρατικής) θα πρέπει να ασχοληθεί σοβαρά, με τον κόπανο που σπρώχνει τέτοιες παπαριές???? Το άγριο κράξιμο για το «υλικό» ήταν αυθόρμητο αλλά ΜΑΖΙΚΟ και θα πρέπει να προβληματίσει πολλούς, μέσα κι΄ έξω από την ΕΛ.ΑΣ.

ΣΥΜΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ, ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου