Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Κατοχικό σχέδιο εξανδραποδισμού στην Κρήτη - Δεκανίκι κατάρρευσης του Διεθνούς Δικαίου ο Κοτζιάς



Ανάλυση εκπομπής:
Α' μέρος: 
από το 4:10 έως το 45:10 - ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΠΟΥΛΟΥΚΑΚΗΣ: (Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Πατρών και πρώην Διευθυντής Υδάτων Κρήτης) - Οι σοβαρές περιβαλλοντικές και...
λοιπές καταστροφικές επιπτώσεις από την επιλογή κατασκευής αεροδρομίου στο Καστέλι.

Β' μέρος: 
  • από το 45:25 έως το 56:15 - Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ -  Ο ασύμμετρος πόλεμος με στόχο την αποδιάρθρωση, την παραγωγική αποδόμηση και τον εκτεταμένο κοινωνικό μεταμορφισμό που τροποποιεί την φυσιογνωμία της χώρας.
  • από το 56:20 έως το 1:12:10 - Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - Οι επικίνδυνες προεκτάσεις των δηλώσεων Κοτζιά - Η χώρα μετατρέπεται σε αυτόχειρα που αποδομεί το παραδοσιακό της οπλοστάσιο έναντι της Τουρκικής επιθετικής πολιτικής, και ταυτόχρονα σε δεκανίκι για να οδηγηθούν σε κατάρρευση οι προβλέψεις του Διεθνούς Δικαίου, και να ανοίξει ένας φαύλος κύκλος ανατροπών με επιπτώσεις ανυπολόγιστες σε ολόκληρο τον πλανήτη - Οι δηλώσεις Κοτζιά οδηγούν τη χώρα σε απόλυτη απομόνωση και απέναντι σε όλες τις χώρες που επιμένουν να προασπίζονται το Διεθνές Δίκαιο.
Γ' μέρος:
  • από το 1:12:15 έως το 1:29:40 - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ (Χαΐνηδες) - Τα πραγματικά μεγέθη της καταστροφικής επέμβασης στο Καστέλι - Σχέδιο εξανδραποδισμού της φυσιογνωμίας της Κρήτης και αξιακής μετάλλαξης του πληθυσμού, το οποίο δεν αποτόλμησε ούτε η Γερμανική κατοχή.
  • από το 1:29:50 έως το τέλος - Επίλογος με τις επιπτώσεις από την απαράδεκτη παρέμβαση Κοτζιά.
75η εκπομπή: "τα πρακτοράκΗα" - ΕΡΤopen - 6 Μαρτίου 2019
Συνομιλούν: Β. Αλιφέρης - Γ. Ιεροδιάκονος, Η. Μπουλουκάκης, Δ. Αποστολάκης, Κ. Κυριακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου