Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019

Ορισμένα κρίσιμα ερωτήματα για το μακελειό της Νέας Ζηλαδίας

Από φίλο αναγνώστη λάβαμε το παρακάτω σχόλιο και  θέτουμε υπ όψιν σας τις παραμέτρους του...

Αποτέλεσμα εικόνας για μακελειο Ν Ζηλανδιας

Καλός ο σχολιασμός για τα γεγονότα που είχε γράψει στο όπλο ο "διεστραμμένος εγκληματίας",αλλά σχετικά με τα αποτελέσματα της χρήσης αυτού του όπλου εκκρεμούν κάποιες υποψίες (ανεξάρτητες από τις δυνατότητες του όπλου).

1) Ο δεύτερος πυροβολισμός και δη στο κεφάλι του πεσμένου άνδρα με το σκούφο,όπως φαίνεται στο βίντεο και μάλιστα σε τόσο μικρή απόσταση,θα έπρεπε λογικά το κεφάλι να...
διαλυθεί εντελώς. Αντ'αυτού όμως βλέπουμε μόνο τον σκούφο να φεύγει από τα αέρια. 

2) πουθενά μα πουθενά δεν βλέπουμε,μετά από τόσους πυροβολισμούς με τέτοιο όπλο να υπάρχει έστω μια οπή ή ένα σημάδι στον τοίχο από τις σφαίρες.

3) Ενώ αυτός δολοφονεί άγρια ανθρώπους εντός του τζαμιού,δεν ακούγονται ουρλιαχτά ή κραυγές για βοήθεια μέσα κι έξω από αυτό, εκτός από κάποιες συζητήσεις ή παρακλήσεις προσευχής εντός των δωματίων του τζαμιού. Πολλώ δε μάλλον όταν αυτός γυρίζει να πάρει το δεύτερο όπλο,θα έπρεπε να είχε ξεσηκωθεί το σύμπαν.

4) Στο τζαμί μπαίνουν μόνον οι άνδρες,γιατί δεν αποπειράθηκε κάποιος να του επιτεθεί με κάτι ή να τον αφοπλίσει,εκτός κι αν βιάζονταν να πάει στον παράδεισο.

5) Έξω από το τζαμί πυροβολεί μια ηλικιωμένη γυναίκα για δεύτερη φορά η οποία ήταν πεσμένη στο ρείθρο,χωρίς να είναι μουσουλμάνα και χωρίς να έχει σταματήσει κάποιο διερχόμενο αυτοκίνητο,έστω από περιέργεια.Και λέω ότι δεν ήταν μουσουλμάνα,διότι το κεφάλι της ήταν ακάλυπτο από μαντήλα.

6) Την ώρα που πυροβολεί μέσα από το αυτοκίνητο πάνω στο παρμπρίζ ,αυτό θα έπρεπε να είχε εκτιναχθεί στον αέρα από την πίεση εξ'επαφής ενός τέτοιου όπλου.Αυτό όμως δεν συνέβει πέρα από κάποιο μικρό ράγισμα. Πέραν όμως όλων αυτών των γεγονότων,ο δολοφόνος,ήθελε να δείξει ότι δεν είχε σκοπό να διαφύγει ούτε ανησυχούσε για την ζωή του καθ'όλη την διάρκεια της πράξεώς του. Αυτό δεν σημαίνει πως ήταν τρελός,αλλά μάλλον ότι υπήρχε συνοδεία φρούρησης του,όπως μα λένε οι WT, με άλλο άτομο ή άτομα και ήταν απόλυτα σίγουρος ότι δεν κινδύνευε ούτε κινδυνεύει από κανέναν και για τίποτα.

Τα συμπεράσματα μπορεί να τα βγάλει ο καθείς από μόνος του για το που οδηγούν τέτοιου είδους γεγονότα και καλόν θα είναι να ερευνάται επισταμένως κάθε παρόμοιο προηγούμενο γεγονός,όχι με μεροληψία και υπό το κράτος της καλλιεργούμενης τρομολαγνείας, αλλά με αταραξία και ενδελεχή έρευνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου