Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

ΡΩΣΙΑ - ΠΡΟΒΑΤΟΛΟΓΕΙ ΛΕΟΝΤΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Προκαλεί γέλια… Πολλά γέλια η απέλπιδα προσπάθεια προφητολάγνων, συνομωσιολάγνων, εσχατολάγνων αλλά και όψιμων επίδοξων Κολόμβων (και Κολομπίνων) να προσάψουν στη Ρωσία την ιδιότητα του «πλανητικού λυτρωτή»…

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Πρόκειται για ένα έργο που παρά τις τυμπανοκρουσίες με τις οποίες επιχειρούν κάποιοι να το αναδεικνύουν κατά καιρούς, καταρρέει πάντα με πάταγο, κάθε φορά που οι εξελίξεις είναι αμείλικτες και η αδυσώπητη αλήθεια απομυθοποιείται.

Οι λαοί βιώνουν το δικό τους Γολγοθά... Οι μανάδες θάβουν τα δικά τους παιδιά… Ο σχεδιασμός των δολοφόνων της Νέας Τάξης περπατά ανεμπόδιστος πάνω σε ερείπια και πτώματα… Και μόνο οι θλιβεροί θιασώτες του "πλανητικού λυτρωτή" μένουν με το πουλί στο χέρι αλλά παρ όλα αυτά επανέρχονται δριμύτεροι…

Να θυμίσουμε τη Σερβία και τις μεγαλοστομίες του «πλανητικού λυτρωτή», ή μήπως προτιμάτε να...
αρκεστούμε στο αποτέλεσμα??? Η Σερβία διαμελίστηκε από τους Αμερικανοευρωπαίους Ιμπεριαλιστές και ο «λυτρωτής» έβαλε την ουρά κάτω από τα τρεμάμενά του σκέλια…

Να θυμίσουμε τη Λιβύη και τις μεγαλοκουβέντες του «λυτρωτή», ή μήπως προτιμάτε να αρκεστούμε και πάλι στο αποτέλεσμα??? Η Λιβύη διαλύθηκε και το μεγάλο πλιάτσικο των πετρελαϊκών εταιρειών βρίσκεται στο αποκορύφωμά του…

Να θυμίσουμε τη Συρία και τη θορυβώδη κάθοδο της ρωσικής αρμάδας στο Αιγαίο, ή μήπως προτιμάτε να προσγειωθούμε και πάλι στην αδυσώπητη πραγματικότητα του ολέθρου που βιώνει ο συριακός λαός από τις ορδές του ισλαμοφασισμού και τους μισθοφόρους του αμερικανοσιωνισμού που δολοφονούν ανεξέλεγκτα??? ( Ε ψιτ κορόϊδο... Ετοιμάζεσαι να πεις μαλακία, ότι οι "αντιδράσεις" της Ρωσίας εμπόδισαν την άμεση επέμβαση των Αμερικανών. Δε χρειάστηκε κορόϊδο. Μια χαρά την κάνουν τη βρωμική δουλειά οι ισλαμοφασίστες και οι μισθοφόροι. Όπως και οι νεοναζί στην Ουκρανία άλλωστε...)

Να αναφερθούμε στη δικιά μας Κύπρο και τους χάρτινους λεονταρισμούς του «πλανητικού λυτρωτή» ή μήπως προτιμάτε να κοιτάξουμε κατάματα την πραγματικότητα που βιώνει ο Ελληνισμός στη μαρτυρική μεγαλόνησο??? Η Κύπρος πλιατσικολογήθηκε πρώτα από τον ευρωπαϊκό Αττίλα, και τώρα ο τουρκικός Αττίλας ακονίζει και πάλι τα δόντια του, με την προδοσία Αναστασιάδη να βρίσκεται ήδη στο τελευταίο στάδιο.

Ήταν μοιραίο λοιπόν, μια ανάλογη κατάσταση να βιώσει τις μέρες που διανύουμε και η πολύπαθη Ουκρανία.

Αυτοί που επένδυσαν ελπίδα και όραμα στη συμμορία των Πούτιν – Μεντβέντεφ διαψεύδονται καθημερινά, ακόμη και όταν η φωτιά που ανάβουν οι νεοταξίτες δολοφόνοι, φτάνει στα κατουρημένα μπατζάκια του «πλανητικού λυτρωτή».

Ας μη γελιόμαστε…
Αν οι λαοί δεν πάρουν στα χέρια τους την υπόθεση της καθολικής ανατροπής…
Αν δεν αναδείξουν από τα σπλάχνα και από το αίμα τους, τους δικούς τους αποφασισμένους ηγέτες…
Αν δεν εγκαταλείψουν τη σκέψη τους να ευνουχίζεται από μυθομανείς και κατευθυνόμενους όσο και εντεταλμένους παραμυθάδες…
Η δολοφονική λαίλαπα δεν πρόκειται να ανακοπεί.

Η Ρωσία των Πούτιν – Μεντβέντεβ, δε μπορεί και δε θα αποτελέσει ποτέ το γεωπολιτικό όχημα που θα πάρει στα χέρια του την ελπίδα των λαών, για να την μετουσιώσει σε δυναμικό αποτέλεσμα.

Η Ρωσία της συμμορίας που εκπροσωπεί τα συμφέροντα των νεόπλουτων του πλανήτη, είναι και θα παραμείνει μια δύναμη εσωστρεφής και φοβική. Μια δύναμη συμβιβασμένη με λόγο αντιπαρατιθέμενο που απλά νομιμοποιεί εν τέλει τις δολοφονικές επιλογές των ισχυρών.

Η Ρωσία των Πούτιν – Μεντβέντεβ προβατολογεί λεονταρίζοντας, συμβιβαζόμενη όμως αμαχητί με τη νέα γενιά τετελεσμένων που δρομολογούνται στον πλανήτη.

Η Ρωσία των Πούτιν – Μεντβέντεβ αποδεικνύεται στην πράξη ανίκανη ακόμη και να υπερασπιστεί δικές της εθνικές προτεραιότητες, περιοριζόμενη σε μια λογιστική διαχείριση «κεκτημένων» των δικών της οικονομικών συμμοριών.

Η Ρωσία των Πούτιν – Μεντβέντεβ, ομφαλοσκοπεί με «Ευρασιατικά» οράματα και περασμένα μεγαλεία, προσβλέποντας σε μια στοιχειώδη διαχείριση για το δικό της εμπορικό κοντράτο, αμήχανη και ανίκανη να παρέμβει στις εξελίξεις, χάνοντας καθημερινά (κυριολεκτικά) και ζωτικό χώρο αλλά και τη Γη κάτω από τα τρεμάμενα πόδια της.

Η Ρωσία των Πούτιν – Μεντβέντεβ. δεν αποτελεί την ελπίδα και το αποκούμπι των λαών απέναντι στη νεοταξίτικη λαίλαπα.

Η Ρωσία των Πούτιν – Μεντβέντεβ, δεν είναι τίποτε περισσότερο, παρά ένα θλιβερό κομμάτι σ ένα επικίνδυνο πάζλ, που απλά τη χρησιμοποιούν, στο εφιαλτικότερο πλανητικό σχέδιο όλων των εποχών.

Η φοβική και άτολμη Ρωσία των Πούτιν – Μεντβέντεβ, δεν αποτελεί την ελπίδα, αλλά την ντροπή του πλανήτη, που εκποιεί καθημερινά το φορτίο των ελπίδων που κάποιοι αυθαίρετα εναπόθεσαν σ αυτήν, συμβιβαζόμενη και αποδεχόμενη αλλεπάλληλες γεωπολιτικές ήττες.

Η φαινομενικά ισχυρή Ρωσία των Πούτιν – Μεντβέντεβ, το μόνο που μετρά στο γεωπολιτικό της κουμπαρά την τελευταία εικοσαετία, είναι στρατηγικές ήττες, που σερβίρονται σαματατζίδικα στο ρωσικό λαό, πριν αφυπνιστεί και τους ξαποστείλει με τη βοϊδόπουτσα από τη νομή της εξουσίας.

Όσο για το τι μπορεί να περιμένει ο Ελληνικός λαός από τη Ρωσία των Πούτιν – Μεντβέντεβ, εμείς να θυμίσουμε απλά ότι ο διαμελισμός της Κύπρου και ο διαμελισμός της Ουκρανίας, μόλις τώρα ξεκινούν. Θα επανέλθουμε…

4 σχόλια:

  1. Δεν είσαι τόσο έξυπνος όσο νομίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι το καλύτερο από το να το αποδείξεις αυτό επικαλούμενος συγκεκριμένα γεγονότα. Αν επιμένεις ωστόσο, θα σε συμβούλευα να μη σπαταλάς το χρόνο σου διαβάζοντας άρθρα ηλιθίων.

      Διαγραφή
    2. Και ποιός σου είπε ότι το διάβασε???? Είναι και μεγάλο...ούτε φωτογραφίες έχει πολλές.... Το χειρότερο του....

      Διαγραφή
  2. Παντως με τη ταπεινη μου γνωμη θα σας συμβουλευα να μην βριζετε οταν γραφετε αρθρο και να μην προσβαλλετε τους αναγνωστες. Το άρθρο μοιαζει σαν μια αγχωμενη προσπαθεια καποιου να αποδειξει στους χιλιαδες Ρωσολαγνους οτι η Ρωσσια δεν ειναι η υπερδυναμη που θα μας σωσει.

    Συμφωνουμε, αλλα θα ηταν καλυτερο να ακολουθησετε εναν πιο επαγγελματικο τονο στο αρθρο σας. Ετσι, οχι μονο θα εμπνευσετε μεγαλυτερο σεβασμό και εμπιστοσύνη απο τους νεους αναγνωστες, αλλά θα σας προτιμουν περισσότερο.

    Μη γινετε μια πιο αναβαθμισμενη εκδοση του defencenet...

    ΑπάντησηΔιαγραφή