Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2014

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ

Του τραβάνε τ’ αυτιά για να μαζευτεί και να μην κάνει καμιά εξυπνάδα στο νομοσχέδιο για τις τράπεζες...

papandreou

Τ’ αυτιά είναι του Γιωργάκη. Του τα τραβάνε ο Σαμαράς με τον Βενιζέλο. Ο Βαγγέλης ξέρει, έχοντας βάλει ελεγκτές στο ΠΑΣΟΚ, ότι μόνο έτσι μαζεύεται ο Παπανδρέου. Ο Σαμαράς πάλι έχει πάρει μπροστά και...
κινεί κάπως τα νήματα των διώξεων, αν και πολύ πιο εύκολα πιλοτάρεις, έχοντας τον δικηγόρο Δένδια δικό σου άνθρωπο, τους μπάτσους του οικονομικού εγκλήματος απ’ ότι τους εισαγγελείς. Κι ας έχει κάψει φλάντζες στο μέτωπο αυτό ο Μπαλτάκος.

Έτσι κι αλλιώς το ΙΜΙ, ο Τζιβελέκος και ο Ρόντος είναι η κορυφή του παγόβουνου. Και μερικά εκατομμυριάκια σε μερικές πέτσινες Μ.Κ.Ο. διαφόρων επιτήδειων και διαφόρων κολλητών είναι ψίχουλα μπρος τα φράγκα που έχουν ρεύσει ως μαύρα κονδύλια χωρίς παραστατικά. Το 2009 αυτά τριπλασιάστηκαν και φθάνουν λέτε τα 200 εκατομμύρια. Αυτά είναι που πήγαιναν στο ΥΠΕΞ. Δεν μετράω την ΕΥΠ.

 • Γιωργάκης, μαμά, αδέλφια και βλαστάρια είναι μέχρι το λαιμό στο μαύρο.

Γιατί το κέντρο της κυβέρνησης από το 2009 ως το 2011 ήταν Λιβερία. Κάτι που εξηγεί την ευαισθησία για τους μαύρους, τα κλάματα του Παπανδρέου γιατί δεν ψηφίζουν στις εκλογές και άλλα τινά.

 • Στην καρδιά του κράτους επί Παπανδρέου το νόμισμα δεν ήταν το ευρώ αλλά το μαύρο.

Τα ίδια και στο ΠΑΣΟΚ πάνω στο οποίο το σόι γραπώθηκε σαν να ήταν σχεδία μετά από ναυάγιο το 2004-2009.Τα ίδια και ακόμη χειρότερα στο ΥΠΕΞ μεταξύ 1999 και 2004 αλλά και πιο πριν αφού ο Πάγκαλος ήξερε ότι τον Γιωργάκη πρέπει να τον ταΐζεις. Ως γνωστόν, δεν μιλάνε με το στόμα γεμάτο.

Έτσι, με το μαύρο, κυβερνούσε ο Παπανδρέου τη χώρα που συκοφάντησε ως διεφθαρμένη όταν τον στρίμωξαν στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του Δεκεμβρίου του 2009 η Μέρκελ και οι άλλοι για το έλλειμμα και το δανεισμό.

Αφήνω το ρετρό για να σας πω ότι ο Γιωργάκης είναι κωλοπιασμένος και, αν το αποφασίσουν, θα τον τελειώσουν εύκολα.

Κατά συνέπεια, τα κεφάλια μέσα. Μην περιμένετε πολλά. Γι’ αυτό στους αποφοίτους του Χάρβαρντ είχαμε ομιλία βουτύρου και έμφαση στην κοινωνιολογία της κρίσης. Δηλαδή ο Γιωργάκης τους αντιμετώπισε όχι ως μαύρους, αλλά ως ιθαγενείς.

1 σχόλιο:

 1. Πόσο άσχετοι είστε ??
  Έχει την άποψη ότι αφού το κράτος βάζει τα λεφτά στις τράπεζες πρέπει να έχει και τον έλεγχο.
  Οι άλλοι 2 έχουν την άποψη το κράτος να βάλει τα λεφτά αλλά ο έλεγχος να παραμείνει στους ιδιώτες.
  Ποιος έχει δίκαιο άραγε??

  ΑπάντησηΔιαγραφή