Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

ΚΟΨΕ ΤΙΣ Μ@ΛΑΚΙΕΣ ΜΠΑΓΑΣΑΚΟ

Τσίπρας: Δεν θα αναγνωρίσουμε νέα συμφωνία κυβέρνησης-τρόικας... 

http://asset.tovima.gr/vimawebstatic//A440A96B6FC32AF1192DF46CEEC77596.jpg

Αλήθεια αγόρι μου??? 
Κι εμείς που νομίζαμε ότι δε θα αναγνώριζες ούτε τις παλιές.... Κι εμείς που πιστεύαμε ότι το βράδυ των εκλογών θα σκίσεις τα μνημόνια... Κι εμείς που πιστεύαμε ότι...
Η πρώτη πράξη του υπουργικού σου συμβουλίου θα ήταν να ακυρώσεις  ολόκληρο το πακέτο της ταπείνωσης και της γενικευμένης δυστυχίας που ξεκίνησε ο αρχισυμμορίτης τους Καστελόριζου και συνεχίζεται ως τις μέρες μας???

Πως είπες ρε κάθαρμα??? Κακό του κεφαλιού μας ε???

Πες τα ανοικτά και ξεκάθαρα να σε ακούσουν και οι ψηφοφόροι σου βρε πολιτικέ αγύρτη, η μόνο στα αδέσποτα του ΠΑΣΟΚ και στις συμμορίες της Ευρώπης δίνεις τα διαπιστευτήρια σου???...
"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Δεν πρόκειται να αποδεχθεί ως προεκλογικό τετελεσμένο μια ενδεχόμενη συμφωνία της σημερινής κυβέρνησης με την τρόικα, τόνισε την Πέμπτη το πρωί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Τσιπρας, κατά τον χαιρετισμό του σε διημερίδα που πραγματοποιείται στην Αθήνα από τον ΣΥΡΙΖΑ και το κόμμα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς.

Ο κ. Τσίπρας καλωσόρισε τους συμμετέχοντες στην «προεκλογική Ελλάδα», ενώ μεταξύ των άλλων σημείωσε πως η σημερινή κυβέρνηση δεν έχει την νομιμοποίηση να προχωρήσει σε μια νέα συμφωνία με τους δανειστές, η οποία ενδεχομένως να δεσμεύει την χώρα για πολλές δεκαετίες.

Ο κ. Τσίπρας εξέφρασε την αισιοδοξία για νίκη του κόμματός του στις ευρωεκλογές και ανέφερε ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια η Ελλάδα έχει αλλάξει και έχει υποστεί τα δεινά μίας πρωτοφανούς βάρβαρης πολιτικής.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε ότι «η απερχόμενη κυβέρνηση δίνει τις τελευταίες απέλπιδες μάχες οπισθοφυλακής για να κρατηθεί στην εξουσία».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου