Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

ΣΩΣΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΡΕΜΑΛΙΑ??? ΑΥΤΟ ΔΕ ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ???

Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΕΙ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ - Προτρέπει επίσης τους 'Ελληνες πολίτες να συγκροτήσουν ένοπλη πολιτοφυλακή για να διαφυλάξουν την εξέγερσή τους...

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRzZymFLe3CZPYob3kkcAzoaOEqd858VERf9IhtzOHaFvpQF-d4yg


Και το σημαντικότερο προτρέπει τους Έλληνες δικαστές να εκδώσουν άμεσα εντάλματα σύλληψης για τους εθνικούς ολετήρες που έριξαν τη χώρα στην άβυσο μιας πρωτοφανούς δυστυχίας, με τη χώρα να μετρά ήδη περισσότερους από 5.000 νεκρούς. Αυτή η έκτακτη εξέλιξη...
δρομολογεί άρδην ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.

Όλα τα παραπάνω συνέβησαν πρίν από λίγο όταν έγινε γνωστό πως η κομισιόν, αναγνωρίζει τον μεταβατικό Πρόεδρο της Ουκρανίας, Αλεξάντερ Τουρτσίνοφ, ως νόμιμο. 

Ο Ολιβιέρ Μπαγί χαρακτήρισε τον διορισμό του δημοκρατικό και νόμιμο. Παράλληλα ΗΠΑ και ΕΕ προτείνουν να αρχίσουν άμεσα οι συζητήσεις της χώρας και του ΔΝΤ για ένα πακέτο στήριξης της χώρας. 

Είναι φανερό πως για την Ευρώπη της Δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, δεν μπορεί να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά. 

Η αναγνώριση της ακροδεξιάς "εξέγερσης" στην Ουκρανία και η νομιμοποίηση των αποτελεσμάτων της σημαίνει αυτόματα πως η κομισιόν εκ των πραγμάτων υποχρεούται να αναγνωρίσει το πολιτικό αποτέλεσμα από την εξέγερση του Ελληνικού λαού και μας καλεί ευθέως να ξεσηκωθούμε.

Σωστά καταλάβαμε ρεμάλια??? Αυτό ακριβώς δε μας προτρέπετε με τη σημερινή σας απόφαση???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου