Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

ΔΥΣΜΟΡΦΑ ΧΟΝΤΡΑ ΤΟΜΑΡΙΑ

Αυτά είναι! Μαζί με την Μποτσουάνα στην Παγκόσμια Τράπεζα, ούτε καν στο κωλο-ΔΝΤ, ήθελε να μας στείλει ο Ζίγκμαρ Γκάμπριελ...

95385-venizelos_gabriel

Είναι ο δύσμορφος χοντρός γερμανός σοσιαλοδημοκράτης αντικαγκελάριος φίλος του επίσης δύσμορφου χοντρού σοσιαλιστή αντιπροέδρου Βαγγέλη Βενιζέλου. Είναι ο γνωστός Βενιζέλος που έχει γεμίσει όλη την Αθήνα πως όταν ήταν υπουργός Οικονομικών ο Γκάμπριελ τον ρώτησε...
«πόσα λεφτά θέλετε σαν οικονομική βοήθεια για να συμφωνήσετε να πάτε στη δραχμή;»

Τα τριάκοντα αργύρια ήταν καμιά ογδονταριά δις. Ο Βαγγέλης προτίμησε να στείλει το λογαριασμό στον κοσμάκη με το γνωστό χαράτσι στη ΔΕΗ κι έτσι καθάρισε και μπορεί να λέει σήμερα ότι έσωσε τη χώρα. Τον εαυτό του έσωσε από την κρεμάλα. Αν και, όπως θα έλεγαν οι ρατσιστές σε θέματα βάρους ΣΥΡΙΖαίοι, θα έσπαγε το σχοινί.

Ο Γκάμπριελ έφτυσε και τη γνωστή καραμέλα ότι μπήκαμε στην ΟΝΕ με παραποιημένα στοιχεία. Αυτή είναι μπηχτή για τον Σρέντερ που μας έβγαλε. Τον μισεί και η Μέρκελ, αλλά αυτή τουλάχιστον τον είχε αντίπαλο στις εκλογές. Εμείς αρκετά έχουμε πληρώσει τα ατελείωτα μίση των SPDέδων όπου ο ένας καρφώνει τον άλλον ως λουκάνικο και μαζί εμάς. Γκάμπριελ και Στάινμπρουκ δεν πολυγουστάρουν ούτε τον Σουλτς.

Ο Βενιζέλος έσκισε πάλι το καλσόν αδυνατίσματος απαντώντας στον Γκάμπριελ από το Στρασβούργο ότι πίσω από κάθε σκάνδαλο υπάρχει μια γερμανική εταιρεία. Υπάρχει όμως και ένας υπουργός του ΠΑΣΟΚ.

Επίσης πίσω από κάθε χλαπάτσα που τρώμε υπάρχει ένας σύντροφος σοσιαλιστής με εξαίρεση τους Γαλλάρες που είναι αιώνιοι φίλοι μας. Ενώ οι ευρω-Δεξιοί έχουν σταματήσει να μας βρίζουν και, κρίνοντας από τον Κάρας, κάνουν και τη χοντρο-δουλειά της κυβέρνησης κόντρα στον Τσίπρα.

Κλάταρε νωρίς ο Βαγγέλης ως αρχηγός. Ενώ ο Αντώνης "αυγάτισε" ως Πρωθυπουργός.

ΛΥΚΑΒΗΤΟΣ

Σημείωση Ε.Φ: Μέχρι να τους πάρει μαζί ο διάβολος και να τους σηκώσει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου