Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

ΔΥΟ ΚΡΙΣΙΜΑ ΛΑΘΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΟΡΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Ακόμη και το αρτιότερα οργανωμένο σχέδιο, είναι καταδικασμένο να συνυπάρχει με τα κρίσιμα λάθη του. Και αυτή η καταδρομικά οργανωμένη δολοφονική επιχείρηση είχε δυο…


Ο στόχος βέβαια σε επιχειρησιακό επίπεδο επετεύχθη. Δυο Ελληνόπουλα είναι νεκρά, ένα ακόμη δίνει τη δική του τελευταία μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, στο πολιτικό σκηνικό ανάβει μια φωτιά πολλαπλά επικίνδυνη, και το αξιοπρόσεκτο είναι πως η όλη επιχείρηση διεκπεραιώθηκε με μεθόδους και τρόπο θρασύτατο, αδίστακτο και άκρως πολιτικό.

Από την άλλη μεριά, η επικοινωνιακή διαχείριση της όλης κατάστασης μοιραία διευκολύνει – παρά την εμφαινόμενη ανησυχία τους – και τα πολιτικά ανδρείκελα να προωθήσουν συγκεκριμένες πολιτικές επιλογές και προτεραιότητες, έχοντας επικοινωνιακά σύμμαχο την τροποποιημένη πολιτική ατζέντα.

Διευκολύνει επίσης και τους μηχανισμούς εκείνους που «στοιχημάτισαν» στη δυναμική της αναβίωσης ενός επικίνδυνου εθνικού διχασμού, μέσω του οποίου στοχοποιούν ευθέως την πατρίδα μας και το λαό στο σύνολό του.

Ειρήσθω εν παρόδω οφείλουμε να...
Επισημάνουμε πως τα κοινοβουλευτικά πρωτοπαλίκαρα της Χρυσής Αυγής, επιμένουν να επενδύουν αμετανόητα στη λογική του μίσους, επιβεβαιώνοντας γι ακόμη μια φορά τον επικίνδυνο για το έθνος ρόλο τους, αφού δε δείχνουν την επιβεβλημένη εγκράτεια, ως ένδειξη στοιχειώδους σεβασμού στη μνήμη δυο δολοφονημένων Ελληνόπουλων.


  • Δε θα ήταν λοιπόν υπερβολή να πούμε ότι η κοινωνία ολόκληρη επιδεικνύει μεγαλύτερο σεβασμό στα δυο νεκρά Ελληνόπουλα, από αυτόν που ΔΕΝ επιδεικνύουν οι εγκλωβισμένοι στη μικρότητα του εθνικού μίσους δήθεν εθνικιστές του νεοναζιστικού μορφώματος.
Κι αν όλα τα παραπάνω αποτελούν ορισμένες μόνο πλευρές που σχετίζονται με την πολιτική διάσταση αυτής της καταδρομικής δολοφονικής επιχείρησης, υπάρχουν κι  εκείνα που αφορούν στο επιχειρησιακό κομμάτι της, και είναι ζητήματα που κανένας σκεπτόμενος άνθρωπος δε δικαιούται να παραβλέψει.

Προειδοποιούμε λοιπόν από το βήμα αυτό, την κυβέρνηση, την ΕΛ.ΑΣ αλλά και την ΕΥΠ, να συναισθανθούν την κορυφαία τους εθνική ευθύνη, και να μην επιχειρήσουν αυτή τη φορά να τσουβαλιάσουν αυτή την καθ όλα ύποπτη και εθνικά επικίνδυνη ιστορία στην τρομομυθομανία που αποτέλεσε διαχρονικά βολικό και προσφιλές καθαρτήριο.

Αυτή η καταδρομική επιχείρηση ήταν καταδικασμένη να συνυπάρξει με δυο κρίσιμα λάθη επιχειρησιακά:
Το όπλο που χρησιμοποίησε. Είναι εργαλείο ταυτότητας και όχι απλά δολοφονικό εργαλείο. Ένα πιστόλι ZASTAVA σε μια τέτοια επιχείρηση, δεν είναι ένα από τα εκατοντάδες χιλιάδες Καλάσνικοφ που αλωνίζουν ανεξέλεγκτα σε ολόκληρη την επικράτεια. Μην το προσπεράσετε λοιπόν…
Η κλεμμένη προ 13 ετών μοτοσικλέτα. Μιλάει… Βροντοφωνάζει πως αυτοί που τη χρησιμοποίησαν δεν είναι τα ίδια πρόσωπα που την απέσπασαν προ 13 ετών από τον όποιο ιδιοκτήτη της. Βροντοφωνάζει πως από τη στιγμή που κάποιοι την φύλαξαν επιμελώς κρυμμένη για να την χρησιμοποιήσουν 13 χρόνια μετά κάποιοι «συνεχιστές», αυτό το γεγονός παραπέμπει…


  • Στην ανάγκη αναζήτησης της «βιολογικής» αλυσίδας που συνδέει τη γενιά των κλεπτών με εκείνη των χρηστών και δολοφόνων, ή…
  • Στην ανάγκη αναζήτησης του φορέα αυτής της ιδιότυπης «εργολαβίας» που ανέθεσε τη συγκεκριμένη αποστολή στους καταδρομείς δολοφόνους, αφού φρόντισε να τους παράσχει και ένα όπλο «ταυτότητας» και ένα καλοδιατηρημένο εργαλείο μετακίνησης.

Με δυο λόγια…
Η Ελλάδα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς και καλά χορογραφημένης επίθεσης από μυστικές υπηρεσίες και σκοτεινά κέντρα ακόμη και αλλοεθνή, μέσα από την οποία επίθεση θα επιχειρηθεί να ενεργοποιηθεί το δολοφονικό δηλητήριο του εθνικού διχασμού, με προεκτάσεις απρόβλεπτες που μπορούν να οδηγήσουν…
Είτε σε δραματική πολιτική εκτροπή με ότι μπορεί αυτό να σημάνει για τον τόπο…
Είτε ακόμη και σε δραματικές εξελίξεις που μπορεί να οδηγήσουν τη χώρα ακόμη και στον διαμελισμό.

Μην τολμήσετε λοιπόν να παίξετε μ αυτή την ιστορία.

Σχετικά μας άρθρα…

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ

ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ - ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΗΛΙΘΙΟΙ???

ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου