Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΕΡΤ

Απ’ αυτή την αδίσταχτη άθλια συγκυβέρνηση πρέπει να τα περιμένουμε όλα... 

Η πληροφορία που δημοσιεύει η ιστοσελίδα  ertopen.com και η οποία αναφέρει ότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος προβοκάτσιας στην ΕΡΤ, αφού ύποπτα άτομα με πολιτικά εισέρχονται συνεχώς εντός Ραδιομεγάρου με συνοδεία δυνάμεων των ΜΑΤ, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.
Αυτό σε συνδυασμό με το ότι νωρίτερα οι   βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ζ. Κωνσταντοπούλου, Δ. Στρατούλης και Π. Κουρουμπλής, όπως και...
Ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Π. Καλφαγιάννης εμποδίστηκαν από τις δυνάμεις καταστολής να εισέλθουν στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ για να διαπιστώσουν τι ακριβώς συμβαίνει στο εσωτερικό του, και με το γεγονός ότι  τεχνικοί, εργαζόμενοι της “Δ.Τ.” εισήλθαν στον κεντρικό κτίριο της ΕΡΤ, υπό τη συνοδεία των ΜΑΤ και έσπασαν την ηλεκτρονική κλειδαριά στο master της ΕΡΤ και παραμένουν στο χώρο, μας κάνει να μην αποκλείουμε να έχουμε μια χοντρή προβοκάτσια.

Στη βουλή υπάρχει ήδη καταγγελία από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ ότι τα ΜΑΤ προέβησαν σε επίθεση  εναντίον βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και σε άλλους προπηλακισμούς.

Εμφανής η διαφοροποίηση Κακλαμάνη από το συγκυβερνητικό συνονθύλευμα. Τα πολιτικά ανδρείκελα τρέμουν την πιθανότητα ανατροπής τους μέσα από την πιθανή κινητοποίηση του λαού.

Με πληροφορίες από το ιστολόγιο: http://tsak-giorgis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου