Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Επίσκεψη Ερντογάν - Πλειστηριασμοί - Σύνοδος Υπ.Εξ. ΝΑΤΟ - Απόφαση Τραμπ για Ιερουσαλήμ


Επίσκεψη Ερντογάν: Συνέπειες και επιβολή μιας ευρύτατα αναθεωρητικής ατζέντας - Σύνοδος ΥΠΕΞ του ΝΑΤΟ: "Κλείδωμα" του νέου επιθετικού δόγματος και περαιτέρω μιλιταριστική στροφή της Ε.Ε - Απόφαση Τράμπ για αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ: Κλιμάκωση ευρύτατου αναθεωρητισμού, κατευθυνόμενος γεωπολιτικός εκφυλισμός για...
περαιτέρω προώθηση των στρατηγικών σχεδιασμών με ενορχηστρωτή το βαθύ Αμερικανικό κατεστημένο - Πλειστηριασμοί: Τροποποίηση θεσμικού πλαισίου και πλαίσιο καταστολής που ισοδυναμεί με πολιτική εκτροπή... Κίνημα αντίστασης και η ανάγκη αναβάθμισής του σε κίνημα πολιτικής ανατροπής.
20η Εκπομπή "τα ΠρακτοράκΗα" - ΕΡΤopen 6 Δεκεμβρίου 2017. Συνομιλούν: Κ. Κυριακόπουλος: Μέλος της προσωρινής ΠΓ του "Μετώπου για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ" Γ. Ιεροδιάκονος: Μέλος της προσωρινής ΠΓ του "Μετώπου για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ" Π. Μαντάς: Μέλος της ΠΓ της ΛΑΕ και μέλος του ΠΣ του ΔΗΚΚΙ Δ. Φλαμιάτος: Γραμματέας του ΠΣ του ΔΗΚΚΙ και μέλος του ΠΣ της ΛΑΕ Περιεχόμενα: Αναφορά στην σύνοδο των ΥΠΕΞ του ΝΑΤΟ: από το 03:00-17:00 Αναφορά στην απόφαση Τραμπ: από 18:00-44:00 Αναφορά στην επίσκεψη Ερντογάν: από 45:00-1:17:00 Αναφορά στους πλειστηριασμούς: από το 1:18:00- τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου