Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Το τραινάκι του τρόμου και ο μεγάλος συνένοχος

Φουλάρισε και όπως όλα δείχνουν ξεκίνησε το μοιραίο ταξίδι του, ένα ελεγχόμενο κρεσέντο φρίκης, πρωτόγνωρο για την Ελληνική κοινωνία...


Το ότι τελικά θα πάμε σε δημοψήφισμα, δεν είναι καθόλου βέβαιο. Άλλωστε για τους χορογράφους αυτής της φαιδρής ιστορίας, σημασία δεν έχει ο προορισμός, αλλά η διαδρομή του τρόμου.

Τα έχει όλα αυτή η διαδρομή. Τραπεζικό τρόμο... Τρόμο εφοδίων για την ίδια την καθημερινότητα... Τρόμο στα βενζινάδικα... Τρόμο σε κάθε μας βήμα... Πιθανότατα να έχει στους δρόμους ακόμη και στρατό, σε μια προσπάθεια να ελεγχθούν τα χειρότερα... Και φυσικά θα είναι μια διαδρομή θανάτου, αφού θα αφήσει στο διάβα της και κάμποσους δολοφονημένους (βλέπε αυτοκτονημένους).

Η εξαγγελία ενός δημοψηφίσματος, με κίβδηλο δίλημμα και αμφιλεγόμενο ζητούμενο, για μας ήταν από την πρώτη στιγμή το κερασάκι στην τούρτα, αφού η κυρίαρχη επιδίωξη ήταν από την πρώτη στιγμή, να...

ζήσει η Ελληνική κοινωνία όλα αυτά που ξεκίνησε να ζει από χθες, σε μια εφιαλτική υπερδοσολογία τρόμου και απόλυτου ελέγχου του μυαλού.

Αποσαφηνίσαμε άλλωστε από την πρώτη στιγμή την άποψή μας στα παρακάτω άρθρα:

Άκου χαρούμενε... Είσαι σίγουρος ότι η κυβέρνηση θέλει να ψηφίσεις "ΟΧΙ" στο δημοψήφισμα μαϊμού???




Και το χειρότερο όλων, είναι πως εμείς τουλάχιστον αισθανόμαστε πεισμένοι πως αυτό το βρώμικο σκηνικό, με όλες τις σκηνές της φρίκης που θα το συναποτελέσουν, όχι μόνο δεν είναι εν αγνοία της ελληνικής κυβέρνησης, αλλά πολύ φοβόμαστε πως σύντομα θ αποδειχτεί πως ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του, υπήρξαν οι θλιβεροί συνένοχοι και συνενορχηστρωτές αυτής της επικίνδυνης αθλιότητας.

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου