Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

ΑΓΡΙΟ ΣΕΧ ΚΑΙ Μ@ΛΑΚΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ TWITTER ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ

ΑΙΣΧΟΣ: Λέγονται τέτοιες κακοήθειες για μια παρθένα;;; — Σίγουρα δεν θα εννοεί την playmate Αφροδίτη Αλ Σαλεχ …“ως πρώην γκόμενα του Τούρκογλου” ο αναίσχυντος Φ. Κρανιδιώτης…

ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ - ΑΛ ΣΑΛΕΧ

Μια άθλια φήμη κυκλοφορεί από το πρωί (προχθές) στο διαδίκτυο. Συγκεκριμένα ο Φάηλος Κρανιδιώτης ανέβασε στον...
προσωπικό του λογαριασμό το παραπλεύρως σχόλιο: «ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΑΝΕ ΟΙ ΥΠΕΡΦΙΑΛΟΙ ΕΝΔΟΤΙΚΟΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΤΥΧΟΥΣΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΟΥΣ»

— Αμέσως, σε μια έκρηξη κακοήθειας, λαϊκίστικες ιστοσελίδες θεώρησαν ότι αναφέρεται στον αναπληρωτή πρωθυπουργό, Βαγγέλη Βενιζέλο-Τούρκογλου και την Κυρία Αφροδίτη Αλ Σάλεχ. Ως “τεκμήριο” για την κιτρινάδα τους, παρέθεσαν και ένα σχόλιο της… Κυρίας Αλ Σάλεχ, που αναφερόταν στον κύριο Κρανιδιώτη: «ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΟΣ ΑΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΤΟΝ @failosK. Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ»

— Αυτό βεβαίως αποτελεί λαϊκισμό αισχίστου τύπου. Μόνο μια… νοσηρή φαντασία θα ταύτιζε τον χαρακτηρισμό “υπερφίαλος” στον αναπληρωτή πρωθυπουργό, Ευάγγελο Βενιζέλο-Τούρκογλου και μόνον ένα πρόστυχο μυαλό θα απέδιδε τον χαρακτηρισμό της “πρώην γκόμενας” στην Κυρία [το Κ κεφαλαίο] Αφροδίτη Αλ Σάλεχ.

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ - ΑΛ ΣΑΛΕΧ

— Είναι δεδομένο ότι το τουΐτ του κυρίου Κρανιδιώτη δεν αναφερόταν στα συγκεκριμένα πρόσωπα. Δεν προκύπτει. Ας απομονώσουμε την αναίσχυντη, λαϊκίστικη αρθρογραφία του Διαδικτύου. — Ε, να μιλάει και το ΠΑΣΟΚ για “ακροδεξιά” πάει πολύ!

— Το ΠΑΣΟΚ που έχει συνεργαστεί με κάθε φασίστα του πλανήτη, μιλά για “ακροδεξιά”. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ - ΑΛ ΣΑΛΕΧ...

Ποιο;… Το ΠΑΣΟΚ που λειτούργησε ως φυτώριο της ακροδεξιάς στην Ελλάδα, για να κόψει κανέναν ψήφο του Καραμανλή.
Ποιό;… Το ΠΑΣΟΚ που επι Σημιτη άφησε πάνω απο 300 τίτλους νεοναζιστικων αναγνωσμάτων να κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα. Λογικό. Όταν παραδιδεις την Ελλαδα στους Γερμανούς, πρεπει να διαβρωσεις τον πατριωτικό χώρο ωστε να φωνάζει “οι γερμανοι ειναι φίλοι μας.
Ποιο;… Το ΠΑΣΟΚ συνεργός των ναζί του Κιέβου.
Ποιο;… Το ΠΑΣΟΚ συνεργός της ναζιστικής Τουρκίας.
Ποιο;… Το ΠΑΣΟΚ, συνεργός των ισλαμοφασιστών της Συρίας.
Ποιο;… Το ΠΑΣΟΚ του Άκη, του Παγκάλου, του Σημίτη, του Παπακωνσταντίνου, του Χριστοφοράκου. Κάθε σχέση με ονόματα συνεργατών των ναζί, μπορεί και να μην είναι τυχαίο! Αναρτήθηκε από ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου