Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ - ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ???

Ή θα αρχίσουν να βάζουν ένα λιθαράκι στο ξήλωμα της σαπίλας που οδήγησε τον τόπο στην καταστροφή??? - Μετά την αντικατάσταση Πεπόνη όλα είναι ανοικτά και  οι εισαγγελείς οφείλουν να διαψεύσουν με τρόπο υποδειγματικό τις υποψίες...

Πρώτο βήμα θα πρέπει να είναι η δέσμευση της προσωπικής περιουσίας και των τραπεζικών του λογαριασμών...


Εξηγήσεις στον εισαγγελέα φέρεται να έχει κληθεί να δώσει ο πρώην διοικητής της Τράπεζας Ελλάδος, Γιώργος Προβόπουλος και...
ακόμη επτά μέλη της αρμόδιας επιτροπής που ενέκριναν την εξαγορά ποσοστού 31,3% της Proton Bank από τον επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη τον Μάρτιο του 2010. 

Το αδίκημα για το οποίο έχουν κληθεί είναι αυτό της συνέργειας σε κακουργηματική απιστία η οποία τελέστηκε σε βάρος της δημόσιας περιουσίας.

Την εντολή για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης είχε δώσει ο πρώην οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης μετά από σχετική αναφορά που είχε καταθέσει ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης και αφού είχε προηγηθεί η προφυλάκισή του για την υπόθεση των «επισφαλών δανείων» της Proton Bank.

Στην αναφορά αυτή υποστήριζε ότι η έρευνα διεξάγεται μεροληπτικά σε βάρος του, ενώ από τη στιγμή που ο ίδιος κατηγορείται για παράνομα δάνεια ύψους περίπου 700 εκατομμυρίων ευρώ, θα έπρεπε να είχε ασκηθεί κακουργηματική δίωξη για απιστία σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου και του Γ. Προβόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου