Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

ΠΟΥ ΠΗΓΕ Η ΜΑΓΚΙΑ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ???

ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΔΙΑΤΑΣΣΕΤΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ???
 
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQt3aoA-yL1lTFOmniUjSOOB2W5pCGK8veKpVJ82kPNywQuv07d
 
Τώρα λοιπόν η κατοχική διοίκηση, ετοιμάζεται να αποτελειώσει την ελληνόφωνη δικαιοσύνη, αφού πρώτα τη χρησιμοποίησε, την οδήγησε στον αυτοεξεφτελισμό και στην καθολική ταπείνωση...

Όπως διαβάζουμε λοιπόν, σαφέστατο ήταν το μήνυμα ότι... για την ασκούμενη δημοσιονομική πολιτική (π.χ. ειδικά μισθολόγια και αποφάσεις του ΣτΕ) είναι υπεύθυνη η κυβέρνηση και όχι η δικαιοσύνη, που απέστειλε ο υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης.
 
Από το βήμα της γενικής συνέλευσης του ΣΕΒ, ο κ. Χαρδούβελης, δήλωσε ότι «η κυβέρνηση θα δώσει μια συνολική λύση για το θέμα. Οι πολιτικοί αποφασίζουν τη δημοσιονομική πολιτική και όχι η δικαστική εξουσία», για να προσθέσει χαρακτηριστικά πως «έχει λόγο η Δικαιοσύνη για το τι είναι δίκαιο και τι είναι άδικο, αλλά δεν μπορεί να κάνει δημοσιονομική πολιτική».
 
Διευκρίνισε ότι από τις δικαστικές αποφάσεις ασκούνται πιέσεις στα δημόσια οικονομικά και επί της ουσίας άφησε να εννοηθεί ότι η κυβέρνηση δεν προτίθεται να εφαρμόσει επακριβώς τις αποφάσεις των δικαστηρίων, εν αναμονή της γνωμοδότησης του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους για την ερμηνεία των συγκεκριμένων αποφάσεων. 
 
Τι έχουμε λοιπόν εδώ???
Έναν διορισμένο αχυράνθρωπο της κατοχικής διοίκησης που δηλώνει ευθέως και απερίφραστα ότι ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ να εφαρμόσει τις αποφάσεις (τις κατά τα άλλα υποχρεωτικές) των ελληνικών δικαστηρίων, και δυστυχώς δε βρίσκεται ένας δικαστής με ούμπαλα που να διατάξει την άμεση προσαγωγή του στις ανακριτικές αρχές για παραδειγματισμό όλων...

Έχουμε επίσης μια σαφέστατη προειδοποίση προς τους άτολμους,ταπεινωμένους μέσα από τις ίδιες τους τις αποφάσεις, ελληνόφωνους δικαστές, που τους λέει ευθέως ότι: "Οι ώρες σας είναι μετρημένες", και δυστυχώς και πάλι κανείς δεν αντιδρά.
 
Ολόκληρο το σχετικό άρθρο μας ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου