Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΟΥΚΡΑΝΟΥ ΝΕΟΝΑΖΙ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ 50 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ

Ο ΠΟΡΟΣΕΝΚΟ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΝΕΟΡΩΣΩΝ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ...

9RIAN_02465093.LR.ru
Ο Υπ Εξ της Ολλανδίας θα προδώσει τους νεκρούς του προς
εξυπηρέτηση των συμφωνημένων ευρωενωσιακών πολιτκών;

Δ Πορφύρης / Π Σταφυλά

Ο εγκληματίας πολέμου Ποροσένκο  υπό τη σκιά του πένθους για τα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας, εντείνει τους καταιγιστικούς βομβαρδισμούς του άμαχου πληθυσμού σε Ντονέτσκ και Λουγκάνσκ, ενώ παράλληλα συνεχίζει την μιντιακή πολιτική της ψευδονομιμοφροσύνης του. Προσοχή, ακολουθούν σκληρές φωτογραφίες και βίντεο...

ΤΟ ΛΟΥΓΚΑΝΣΚ
ΤΟ ΛΟΥΓΚΑΝΣΚ
Η Ουκρανία ως  εγκέφαλος ή συνεργός της δολοφονικής προβοκάτσιας με σκοπό την παγκόσμια καταδίκη του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα των Νεορώσων, καλεί  στο Κίεβο όλες τις “ανεξάρτητες και αξιόπιστες αρχές” για τη διεξαγωγή πραγματογνωμοσύνης: εκπρόσωποι  Ε.Ε., Μαλαισίας,  Ολλανδίας,  αμερικανική εταιρεία The Boeing Company,  Διεθνή Οργάνωση Πολιτικής Αεροπορίας,  Eurocontrol.
Με αφορμή  την άφιξη του Υπουργού Εξωτερικών της Ολλανδίας Frans Timmermans στο Κίεβο, εξέδωσε ανακοίνωση ότι θα επιδιώξει να συμπεριλάβει τις Δημοκρατίες του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ αντίστοιχα, στη διεθνή λίστα των Τρομοκρατικών Οργανώσεων. Επίσης, πάλι με αφορμή την ολλανδική πρωτεύουσα, δήλωσε ότι θα προχωρήσει στην ποινική τους δίωξη ενώπιον του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης.

σημερινοί βομβαρδισμοί Λουγκάνσκ
σημερινοί βομβαρδισμοί Λουγκάνσκ
Μετά την συναισθηματική φόρτιση που επέφερε η πολύνεκρη αεροπορική τραγωδία, εκτιμά ότι δικαιώνεται η  λεγόμενη Αντιτρομοκρατική Επιχείρηση  ΑΤΟ (Anti Terrorist Operation) στα πλαίσια της οποίας κάνει την εθνοκάθαρσή του.

10530955_344835072308523_7523009170057173664_n


εθνοκάθαρση
εθνοκάθαρση Λουγκάνσκ
Αντιτρομοκρατική Επιχείρηση Ποροσένκο
Αντιτρομοκρατική Επιχείρηση Ποροσένκο
Ο σαφέστατα μειωμένης αντίληψης Ποροσένκο, θεωρεί ότι χρησιμοποιώντας την ρητορική της απειλής της διεθνούς τρομοκρατίας , θα κατορθώσει να νομιμοποιήσει τη γενοκτονία των ρώσων.

eleison
οι διεθνείς τρομοκράτες του Λουγκάνσκ

οι διεθνείς τρομοκράτες του Λουγκάνσκ
οι διεθνείς τρομοκράτες του Λουγκάνσκ
Ένα βίντεο 50 δευτερολέπτων λέει όλη την αλήθεια...
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου