Σάββατο, 5 Ιουλίου 2014

ΠΟΥΤΙΝ > ΦΟΒΙΚΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΠΝΙΓΜΕΝΗ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

Λέγαμε σε χρόνο ανύποπτο και όταν ορδές αφελών θριαμβολογούσαν απερίσκεπτα πως: "Η γεωπολιτική συμμορία των Πούτιν – Μεντβέντεφ, έχει αποδείξει περίτρανα πως το μοναδικό σπορ στο οποίο ξέρει να επιδίδεται με περισσές τυμπανοκρουσίες, είναι το επικοινωνιακό μασκαραλίκι...


Όλοι εκείνοι που επιμένουν να παραμυθιάζονται με την ιδέα πως σε αυτό το δίδυμο των σαλτιμπάγκων, μπορούν οι λαοί να βρουν έναν αποφασισμένο υπερασπιστή στα δίκαιά τους, και η ανθρωπότητα ένα αποτελεσματικό αντιστάθμισμα στις δολοφονικές επιδρομές των υπερατλαντικών βρυκολάκων, πλανώνται πλάνην οικτράν. 
Πρόκειται για τζιτζιφιόγκους της πολιτικής αρλουμπολογίας που…  

Δεν κατάλαβαν -  ή σκόπιμα αποκρύπτουν - πως αυτό το γραφικό δίδυμο του Βορρά, δεν είναι τίποτε άλλο παρά αχυράνθρωποι του ρωσικού νεοπλουτισμού, που προσπαθούν να διαχειριστούν συμφέροντα, με τρόπο θρασύδειλο και πάντα εκ του ασφαλούς..."

Σε άλλο σημείο επίσης τονίζαμε..." Όχι γιατί σ αυτό τον πλανήτη δε δικαιούνται να υπάρχουν και αφελείς. Σαφώς και το δικαιούνται. Αλλά όταν η αφέλεια αναγορεύεται σε «πολιτική ανάλυση» και τολμά να...

περιφρονεί την αλήθεια με τρόπο προκλητικό, τότε η πουτάνα η αλήθεια εκδικείται πάντα τους βιαστές της..."

Ενώ σε τρίτο σημείο αναφορικά με το συνολικό γεωπολιτικό ζήτημα της Ευρασίας τολμήσαμε - και είμαστε οι μόνοι - και θέσαμε τα ζητήματα με τρόπο απόλυτα κατηγορηματικό: "Σ αυτή τη θλιβερή ιστορία, η Ρωσία των Πούτιν – Μεντβέντεβ, δεν αποτελεί αντιστάθμισμα και παράγοντα ανακοπής, αλλά συμμέτοχο και απόλυτο συνένοχο στα σχέδια του εφιάλτη. Αυτό που επιχειρείται να εμφανιστεί ως δήθεν «διπλωματική δεξιότητα του Πούτιν», δεν είναι τίποτε περισσότερο παρά...
μια κακότεχνη προσπάθεια απόκρυψης της μεγάλης του συνενοχής, με αποδέκτη την ίδια τη Ρωσική κοινωνία.


Το είπαμε και χθες το επαναλαμβάνουμε και σήμερα.  Αν η Ρωσική ηγεσία ήθελε να αποτρέψει αυτή την εξέλιξη, το πρώτο πράγμα που δε θα έκανε θα ήταν να παραβιάσει το θεμελιώδη κανόνα της γεωπολιτικής. Και αυτός ο κανόνας λέει απλά πως «Αν θες να αποτρέψεις μια εξέλιξη, αυτό που οφείλεις να κάνεις, είναι να επιχειρήσεις να την προλάβεις. Αν δε την προλάβεις, το παιχνίδι έχει χαθεί, και τίποτε πλέον δεν είναι αναστρέψιμο»"... 

Από τις παραπάνω διαπιστώσεις μας δεν πέρασαν παρά μόλις δύο μήνες. Μέσα σ αυτόν το δίμηνο εφιάλτη, το αίμα που χύθηκε και ο πόνος που απλώθηκε πάνω από τους ρωσόφωνους της Ουκρανίας, ξεπέρασαν κατά πολύ ακόμη και τις πλέον απαισιόδοξες προβλέψεις.

Δυστυχώς όμως, γι ακόμη μια φορά η επιβεβαίωση του "ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ" υπήρξε απόλυτη και με τρόπο δραματικό, για το δράμα του ντόπιου πληθυσμού και τον τυχοδιωκτικό ρόλο του Πούτιν, σ αυτή την υπόθεση της μαζικής εθνοκτονίας.

Δραματικές εξελίξεις...
Η Ρωσία μένει προκλητικά απαθής, τη στιγμή που οι ρωσόφωνοι του Ντονμπας αποδεκατίζονται. Το δημοσίευμα που ακολουθεί είναι αποκαλύπτικό:

«Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι καθημερινά σκοτώνονται άμαχοι από τα ουκρανικά ιμπεριαλιστικά στρατεύματα, στην επιχείρηση τιμωρίας κατά των Ρωσόφωνων στην Ντονμπάς, προκειμένου με τη χρήση βίας να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους μιας μεγάλης Ουκρανίας. Πρέπει να σταλούν στρατεύματα για να μας σώσουν. Αν δεν γίνει, αυτό θα έχει απήχηση σε όλον τον ρωσικό λαό.Τα στρατεύματα πρέπει να εισβάλουν για να απελευθερώσουν την Ντονμπάς και να επιτρέψουν τα επτά εκατομμύρια των κατοίκων της περιοχής να επωφεληθούν από το δικαίωμα τους στην αυτοδιάθεση, να ζήσουν στη Νέα Ρωσία.

Προκαλείται η ιστορία της Ρωσίας και η Ρωσία πρέπει να ανταποκριθεί σε αυτήν την πρόκληση, ο λαός και οι ηγέτες του κράτους.

Μετά τον βομβαρδισμό της Ντονμπάς, κωμοπόλεις και χωριά, ο ίδιος ο κόσμος δεν θα είναι ποτέ πια ο ίδιος.

Είναι μια σύγκρουση, μια ριζοσπαστική σύγκρουση στην σύγχρονη εποχή. Είναι μια σύγκρουση που ανήκει σε άλλη εποχή που η Ρωσία δεν έχει συναντήσει ακόμη.

Βλέπουμε το πρόσωπο του φρενήρη ουκρανικού εθνικισμού, όπου το αίμα στάζει από τα δόντια του. Μερικοί από αυτούς τους ανθρώπους έχουν ρωσικά ονόματα! Πράγματι είναι ένας εμφύλιος πόλεμος.

Είδαμε τις προθέσεις τους, το πραγματικό πρόσωπο των ΗΠΑ και των χωρών της Ευρώπης, είναι άπληστοι μανιακοί που ακούραστα επιδιώκουν να κυριαρχήσουν στον κόσμο, οδηγώντας την Ουκρανία σε πόλεμο στην Ντονμπάς.

Είδαμε τα πρόσωπά τους, χωρίς μάσκες, που επιθυμούν να μας αφανίσουν , επιθυμούν το θάνατό μας. Μαζί τους καμία σχέση δεν μπορεί να υπάρξει. Ο κόσμος δεν θα είναι ποτέ πια ο ίδιος.

Καλούμε τον πρόεδρο και το Συμβούλιο Ασφαλείας της Ρωσίας να αποφασίσει σχετικά με την είσοδο των ρωσικών στρατευμάτων για ειρήνευση στην Ντονμπάς.

Να εισέλθουν  στις δημοκρατίες του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ, όπου υπάρχει η επιχείρηση τιμωρίας από τους Ουκρανούς, για να προστατεύσουν το λαό και να ελέγχουν τα σύνορα Νέας Ρωσίας και Ουκρανίας, γράφει το δημοσίευμα του πρακτορείου ειδήσεων της Νέας Ρωσίας. 

Αυτός είναι ο "ηγέτης" Πούτιν... Χάρισμά σας...
Κι ελπίζουμε όλοι αυτοί που καιρό τώρα αναπαράγουν διάφορες αηδίες και κενολογούν εκθειάζοντας το μεγαλείο του "λυτρωτή των λαών", να αντιληφθούν επιτέλους το άθλιο ρόλο του, που είναι πλέον αποτυπωμένος ανεξίτηλα με το αίμα του ίδιου του δικού του λαού.

Ένα θλιβερό ανδρείκελο των συμμοριών της ρωσικής ολιγαρχίας είναι. Σ αυτές λογοδοτεί, αυτές υπηρετεί, ενώ την ίδια στιγμή παρακολουθεί φοβικά και άτολμα το δράμα του δικού του λαού, και τώρα πλέον μιλούν τα γεγονότα.

Για περισσότερα παραπέμπουμε στις ακόλουθες αναρτήσεις μας...

Η ΔΙΔΥΜΗ ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΚΕΚΑΥΜΕΝΗ ΖΩΝΗ ΤΗΣ ΕΥΡΑΣΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ 

ΡΩΣΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ - ΜΙΑ ΚΟΤΑ ΜΕ ΛΕΙΡΙ ΠΟΥ ΝΙΑΟΥΡΙΖΕΙ ΥΠΕΡΟΧΑ


ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΑΗΔΙΕΣ… ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ


ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΑΝΟΙΞΑΝ - ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΚΟΛΑΣΗ - ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΦΡΙΚΗΣ

ΟΡΓΗ > Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

8 σχόλια:

 1. Τι λε ρε μεγάλε. όλα αυτά εσύ τα σκέφτηκες; Ή διατηρείς "πηγές" στην Ουάσιγκτον και μαθαίνεις από πρώτο χέρι, για τον "δωσίλογο" Πόυτιν, τον ξεπουλημένο στους Αμερικανούς; Τι πίνεις και δεν μας δίνεις;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τι να πω ρε μικρέ... Ομολογώ ότι μετά την ακλόνητη επιχειρηματολογία που εξέθεσες και την εμπεριστατωμένη και πλήρη στοιχείων άποψή σου, με έχεις αποστομώσει...

   Διαγραφή
 2. http://ristorante-verona.blogspot.gr/2014/06/blog-post_10.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. κ, ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΕ επειδή πρώτη φορά διάβασα άρθρο σας στο μπλόγκ σας, θα ήθελα να ξέρω ποια είναι η ιδιότητά σας και μέσα απο ποιες πηγές βγάλατε τα παραπάνω συμπεράσματα? Δεν είμαι Ρωσοπωρομένος αλλά μέσα σε ένα διάστημα 6 μηνών ο Πούτιν δεν έριξε 2 σφαλιάρες την Αμερική (Συρία - Ουκρανία) που στην πρώτη - Συρία - αν δεν ήταν ο Πούτιν οι Αμερικάνοι θα έμπαιναν στην Συρία για να την "σώσουν" από αυτούς που οι ίδιοι χρηματοδοτούσαν? Και στην δεύτερη - Ουκρανία - ο Πούτιν κατάλαβε ότι ήθελε άτσαλα και χωρίς σχέδιο η Αμερική να μπει στην γειτονιά του και με τον τρόπο του κατάφερε να σταματήσει τα χειρότερα?
  Κατηγορούν τον Πούτιν ότι είναι μάγκας λόγω ορυκτού πλούτου. για την Αμερική τι να πούμε? Ότι για να κλέψει τα πετρέλαια άλλης χώρας ακόμα και τους δίδυμους πύργους έριξε? Αλήθεια εσείς που ξέρετε, τα όπλα μαζικής καταστροφής που έλεγε ο Μπούς μετα την 9/11 που ήταν και η αφορμή, τα βρήκαν?

  Όσο για τον άλλον που πόσταρε το σχόλιο που δείχνει τον Πόυτιν με ισχυρούς ανθρώπους της Ρωσίας, τι προσπαθεί να δείξει? Ότι ο Πούτιν συνεργάζεται ή έστω και στηρίζεται απο τους επιχειρηματίες της χώρας του? Πού είναι το κακό?

  Δηλαδή ο Ομπάμα που τον στηρίζουν όλοι οι ανώμαλοι μασώνοι, εβραίοι, που θέλουν ο πλανήτης να κατοικείτε μόνο από αυτούς (500.000.000) και όλοι οι "ηγέτες" κρατών είναι μαριονέτες του FED δεν έχουμε να πούμε τίποτα?

  Αλήθεια δεν είναι ότι η Αμερική εκτυπώνει χρήμα σε δικά της νομισματοκοπία και τα δίνει στην FED όπου η οποία τα "δανείζει" στην Αμερικανική Κυβέρνηση έναντι απίστευτου τόκου ?

  Ελπίζω η επιχειρηματολογία μου να σας κάλυψε, όπως περιμένω να με καλύψετε και εσείς με την απάντησή σας

  Πάντα φιλικά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ούτε κι εγώ είμαι αντιρώσος φίλε μου καλε. Αλλά το πρόβλημα δεν είναι το τι είμαι εγώ ή εσύ. Η γεωπολιτική έχει κανόνες αμείλικτους, έχει πρωταγωνιστές και κομπάρσους, αφορμές, αιτίες αλλά και αποτελέσματα χειρισμών. Ανεξάρτητα λοιπόν από το τι είμαι εγώ ή εσύ, εδώ υπάρχουν τρεις αδιαμφισβήτητες αλήθειες:
  1.Στην Ουκρανία οι Ρώσοι γηγενείς μακελεύονται από τους νεοναζί. Οι νεοναζί συνεπικουρούνται στη δολοφονική εθνοκάθαρση που επιχειρούν από τις ΗΠΑ και την ΕΕ, και την ίδια στιγμή η «μητέρα πατρίδα» και ο υποτιθέμενος μεγάλος «αντινεοταξίτης» ηγέτης που ξαφνικά ανακάλυψαν όψιμα οι κάθε λογής Λιακοπουλόπληκτοι παρατηρεί τις εξελίξεις. Ο Λιακόπουλος όμως κάνει μπίζνα. Όπως μπίζνα για λογαριασμό των ολιγαρχών του κάνει και ο Πούτιν. Από τη στιγμή λοιπόν που πήρε (ή του παραχωρήθηκε) αμαχητί η Κριμαία για τη μπίζνα των αγωγών, δεν προκύπτει από κάπου να πολυνοιάζεται για το μακέλεμα των Ρώσων στην Ουκρανία. Ο πρώτος λοιπόν που κρίνεται για τα φιλορωσικά του αισθήματα, είναι ο Πούτιν και όχι εσύ ή εγώ.
  2.Στην Ουκρανία οι Ρώσοι μακελεύονται διότι κανείς δε φρόντισε να προλάβει τα γεγονότα. Μια μεγάλη πατρίδα λοιπόν, όφειλε να μην παραβλέψει τον πρωταρχικό κανόνα της γεωπολιτικής. Οι εξελίξεις δεν υπήρξαν κεραυνός εν αιθρία, αλλά κανείς δεν έθεσε ως κόκκινη γραμμή τη ζωή του Ρωσικού πληθυσμού στην περιοχή. Και σήμερα όλοι αυτοί αισθάνονται προδομένοι γιατί χρησιμοποιήθηκαν ως ανταλλάξιμο είδος και μετά εγκαταλείφθηκαν στη τύχη τους.
  3.Με βάση τους χειρισμούς του στο Ουκρανικό αλλά και όχι μόνο σ αυτό, η Ρωσική ηγεσία απέδειξε ότι δεν συνιστά αντιστάθμισμα στη νεοταξίτικη επέλαση, αλλά μέρος της χορογραφίας, με τους Ρώσους ολιγάρχες να διεκδικούν ένα μεγαλύτερο μερίδιο στην αναδιανομή της πίτας των αγορών.
  Όσο για τις πληροφορίες, οι πηγές αναφέρονται στο άρθρο. Οι πληροφορίες αναγράφονται σε ρωσικές και ρωσόφωνες εφημερίδες, και το μόνο που χρειάζεται να κάνει κανείς, είναι να παρατηρεί νηφάλια τα γεγονότα.
  Τα άρθρο αυτό αναδημοσιεύθηκε και σε άλλες ιστοσελίδες. Διάφοροι που ανακάλυψαν πρόσφατα την πολιτική, θεωρούν ότι με ύβρεις και αφορισμούς ξεμπερδεύουν με την αδυσώπητη αλήθεια. Δε θα ασχοληθώ με αυτά, διότι δεν αξίζει τον κόπο να ξοδεύει το χρόνο του κανείς με μυθομανείς, προφητειόπληκτους, και αγαπητικούς του Πούτιν. Η ρωσική ηγεσία ασκεί συγκεκριμένη πολιτική, γι αυτήν κρίνεται και από το λαό της και από όλους εμάς. Και γι αυτήν θα κριθεί εν τέλει και από την ιστορία.
  Σ ευχαριστώ από καρδιάς για τη συμμετοχή...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Με καλύψατε απόλυτα, ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Συγχαρητήρια Ωραίο Άρθρο κ. Κυριακόπουλε...ποιά η γνώμη σας για το ταμείο BRICS;;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η απάντηση προκύπτει από την κεντρική ιδέα των κινήτρων που έχουν οι ίδιες οι χώρες που το δημιουργούν. Σε συνθήκες που το σχέδιο της παγκόσμιας διακυβέρνησης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, είναι φανερό πως υπάρχουν ριγμένοι και ευνοημένοι, κομπάρσοι και πρωταγωνιστές. Πρόκειται για μια αντίθεση που δεν είναι θεμελιώδης, αφού δε θέτει σε αμφισβήτηση το συνολικό στάτους, αλλά προσδιορίζεται από διεκδίκηση ρόλων και ηγεμονικής παρουσίας μέσα σ αυτό.
   Οι BRICS λοιπόν αισθανόμενοι «ριγμένοι» και απογοητευμένοι στα πλαίσια αυτής της διανομής ρόλων, επιχειρούν μέσα από αυτό να δώσουν τη δική τους απάντηση, διεκδικώντας στο νέο σκηνικό, μεγαλύτερο κομμάτι πίτας από το πλιάτσικο σε χώρες χειραγωγούμενες και εξαρτημένες.
   Επομένως δεν πρόκειται για κίνηση που συνιστά ρήξη με το νεοταξίτικο καθεστώς, αλλά μια απόπειρα ντε φάκτο επιβολής μιας διπολικής μορφοποίησής του, στα πλαίσια φυσικά των εγγενών ανταγωνισμών γεωπολιτικών και οικονομικών συμφερόντων. Ένα ακόμη ΔΝΤ δηλαδή που θα παραμένει ΔΝΤ, με διαφορετικό διαχειριστή, που θα εξυπηρετεί συμφέροντα μιας ανταγωνιστικής γεωπολιτικής συμμορίας.

   Διαγραφή