Δευτέρα, 14 Ιουλίου 2014

ΜΙΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΝΕΤΑΙ ΠΝΙΓΜΕΝΗ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ

Η επικοινωνιακή φούσκα του δήθεν ηγέτη του «ξανθού γένους» έσκασε στην Ουκρανία  με τρόπο δραματικό, και η μπόχα που αναδύεται από το κουφάρι της, δηλητηριάζει επικίνδυνα τη γεωπολιτική του πλανήτη...


Μαζί της κατεδαφίστηκε με πάταγο εκκωφαντικό, και το καλοστημένο παραμύθι για το δήθεν «ηγέτη της ορθοδοξίας» που θα σήκωνε στους ώμους του τις τύχες των αδικημένων, και θα έβαζε σε διαφορετική τροχιά τη μοίρα των ανθρώπων στην ευρύτερη περιοχή της πολύπαθης Ευρασίας.

Δεν πρόκειται για απρόβλεπτη εξέλιξη αλλά για μια καθολική επιβεβαίωση όλων αυτών που λέγαμε και γράφαμε εδώ και καιρό και σε χρόνο ανύποπτο. Για μια εξέλιξη που δυστυχώς επισφραγίζεται με το αίμα της στυγνής εθνοκτονίας των γηγενών Ρωσόφωνων στην Ουκρανία. Πρόκειται για την απόλυτη κατάρρευση ενός καλοστημένου παραμυθιού, που δυστυχώς μόνο οι ντόπιοι Λιακοπουλόπληκτοι και οι αφελείς προφητειολάγνοι αρνούνται ακόμη και σήμερα να συνειδητοποιήσουν. Ας πούμε λοιπόν τα πράγματα με τα όνομά τους…

Η μαριονέτα «Πούτιν», είναι μια μαριονέτα χάρτινη. Ένα πυροτέχνημα επικοινωνιακό. Δε συνιστά αντίπαλο αλλά αναπόσπαστο κομμάτι στο νεοταξίτικο πάζλ που έστησαν οι σύγχρονοι χορογράφοι. 

Η μαριονέτα «Πούτιν» είναι μέρος του σεναρίου και όχι ο ανατροπέας του επικίνδυνου σκηνικού. Είναι ο κατασκευασμένος αντίπαλος προς τέρψιν των αφελών, και γι αυτό το λόγο είναι και απόλυτα ελεγχόμενος. Η μαριονέτα «Πούτιν» είναι ένας βολικός κυματοθραύστης της ελπίδας και των προσδοκιών των λαών, κατασκευασμένος με...
προδιαγραφές να ευνουχίζει την οργή τους. Η μαριονέτα «Πούτιν» είναι μέρος του συστήματος, γι αυτό είναι και εκ των πραγμάτων ανίκανη και απρόθυμη να το απειλήσει.

Το πατρόν πάνω στο οποίο σκαρώθηκε αυτή η νεοταξίτικη φιγούρα, έπρεπε να συνδυάζει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, που να βρίσκονται σε απόλυτη αντιστοίχιση με τις νεοταξίτικες προτεραιότητες. Και ο λόγος είναι απλός. Για να μη κινδυνεύσει το σχέδιο, έπρεπε να υπάρξει πρόνοια για τον κατάλληλο κυματοθραύστη της οργής, προκειμένου αυτή να διατηρείται ελεγχόμενη και ανώδυνη για το χορογράφο.

Είναι με δυο λόγια ο αντίπαλος, που το σενάριο προέβλεπε να κατασκευαστεί από τον ίδιο το χορογράφο, προκειμένου να μη τον αναδείξει με τρόπο ανεξέλεγκτο η ζωή και οι προκλήσεις της ιστορίας.

Η μαριονέτα «Πούτιν» λοιπόν, «έπαιξε» με τον πατριωτισμό, τον εθνισμό και το ορθόδοξο φρόνημα, γιατί ακριβώς αυτά στοχοποίησε πρωτίστως η νεοταξίτικη επίθεση. Και αυτή η επίθεση θα είχε συντριβεί αν απέναντί της δε βρισκόταν ένα κατασκεύασμα του νεοταξίτικου εργαστηρίου, αλλά ένα πραγματικός ηγέτης των λαών, ικανός και αποφασισμένος να ηγηθεί της καθολικής αντεπίθεσής τους.

Δυστυχώς αλλά ένα ανθρωπάκι που παρατηρεί αμήχανο το αίμα του λαού του να χύνεται σε μια επιχείρηση πρωτοφανούς εθνοκτονίας και δεν αντιδρά, δεν είναι ηγέτης αλλά απολειφάδι της ιστορίας. Και αυτό δε συνιστά ύβρη αλλά πολιτικό χαρακτηρισμό, και στους πολιτικούς χαρακτηρισμούς είναι εκτεθειμένοι μοιραία όλοι κείνοι που διεκδικούν μερίδιο από τη δόξα της προσωπικότητας στην ιστορία.

Αυτή είναι η αλήθεια σε πείσμα όλων εκείνων που αρνούνται να τη δουν, και αυτός είναι ο τρόπος που μάθαμε να την περιγράφουμε, γιατί αρνούμαστε συνειδητά να κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας και τους αναγνώστες.
  • Ο υποτιθέμενος πατριώτης, ο υποτιθέμενος ηγέτης μιας χώρας που έδωσε 20 εκατομμύρια νεκρούς στον μεγάλο πατριωτικό πόλεμο και στον αγώνα ενάντια στο ναζισμό, μαθαίνουμε ότι ετοιμαζόταν να προσφέρει λέει πολιτικό καταφύγιο σε Χρυσαυγίτες δηλαδή σε νεοναζί. Αυτός είναι ο Πούτιν.
  • Ο υποτιθέμενος ηγέτης της χώρας του μεγάλου πατριωτικού πολέμου, παρατηρεί άτολμος το έθνος του να σφάζεται στην Ουκρανία από τους νεοναζί. Αυτός είναι ο Πούτιν.
Και μέσα σ ένα ορυμαγδό εφιαλτικών εξελίξεων, υπάρχουν και οι αξιοθρήνητοι…
Είναι η «νέα γενιά πολιτών» που στην εποχή του διαδικτύου, εμφανίζονται με τη μορφή του γυρολόγου – σχολιαστή (κατά κανόνα ανώνυμου), στην πλειοψηφία τους Λιακοπουλόπληκτοι που ξαφνικά ανακάλυψαν μεγάλες Ρωσίες, μεγάλους πατριώτες, μεγάλους ηγέτες, μεγάλες ΚΑ- ΓΚΕ- ΜΠΕ και γενικώς μεγάλες φαμφάρες, και εξαντλούν την παρουσία τους με το να ξερνούν μίσος απέναντι σε κάθε πολιτική προσέγγιση των γεγονότων (Ερώτηση: Τι σχέση έχει άραγε αυτή η στάση με τον πατριωτισμό???) .

Προσωπικά μου είναι συμπαθείς. Έστω και έτσι, προτιμώ τον κόσμο που έχει την όποια πολιτική ενασχόληση και ενδιαφέρον, από εκείνους που δεν ασκούν το δικαίωμά τους να ενστερνίζονται ακόμη και τη λάθος περί των πραγμάτων αντίληψη. Γι αυτό και δε τους σχολιάζω προσωπικά. Δε με ενδιαφέρουν προσωπικά. Αυτό που αποπνέει μια στάση ζωής απέναντι στο  πολιτικό γίγνεσθαι, επιχειρώ να αναδείξω. Και επιχειρώ να το αναδείξω γιατί θεωρώ ότι πραγματικά είναι κρίμα, σε μια χώρα που βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα της πιο ύπουλης νεοταξίτικης επίθεσης, να υπάρχουν συμπολίτες μας που να ξερνούν μίσος, επειδή τολμάς να τους εκθέσεις γεγονότα και να τους χαλάσεις τη μανέστρα της κατευθυνόμενης προφητολαγνείας και της ακατάσχετης Λιακοπουλιάδας. Έλεος βρε παιδιά…  Έλεος…

Το άρθρο μας με τίτλο: «ΠΟΥΤΙΝ > ΦΟΒΙΚΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΠΝΙΓΜΕΝΗ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΛΑΟΥ» αναδημοσιεύτηκε και σε άλλες ιστοσελίδες. Επιλέξαμε από μία τα σχόλια που το ακολούθησαν. Σας τα παραθέτουμε για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας. 

Δεν είναι τυχαία η μοίρα μας φίλοι αναγνώστες... 
Οι συμμορίες που χειραγωγούν τα ανδρείκελα που μας κυβερνούν, ξέρουν καλά τι αντιλήψεις διαμόρφωσαν σ αυτή την κοινωνία. Όταν υπάρχουν ανάμεσά μας συμπολίτες μας που την ημιμάθεια την έχουν μετατρέψει σε δεξαμενή αναπαραγωγής και ξεράσματος μίσους, τότε ελάτε να αναρωτηθούμε ποιος συνασπισμένος λαός και ενάντια σε ποιούς να ξεσηκωθεί και να πάρει στα χέρια του τη μοίρα του τόπου.

Πάρτε μια γεύση από μια "παρέλαση" στρατηγικών αναλυτών στη συνέχεια… 
Θαυμάστε νηφαλιότητα απόψεων... Δείτε πνευματικότητα ανθρώπων που μπήκαν στο "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ" και ανακάλυψαν... εβραίους... μασόνους... και όποια άλλη λέξη ανακάλυψαν πως διαθέτουν στο πολιτικό τους λεξιλόγιο.
 

30 comments


Ανώνυμος 6 Ιουλίου 2014 - 5:02 μ.μ.
όλοι οι υπόλοιποι σχολιαστές πήγαν για μπάνιο μάλλον....
Reply

Ανώνυμος 6 Ιουλίου 2014 - 5:04 μ.μ.
Απο τα πιό βλακώδη άρθρα που έχω διαβάσει...

Το οτι ο πούτιν πήρε την κριμαία ήταν επικοινωνιακή κίνηση;;;

Ο πουτιν παίζει σκάκι σε σκακιέρα 64x64 και οι άλλοι παίζουν σύστημα πούλμαν...
Reply

Ανώνυμος 6 Ιουλίου 2014 - 5:11 μ.μ.
Κάνε μας και μια ανάλυση-επεξήγηση και για το Ιράκ του Ομπάμια λεβέντη μ' .....
Και για το Αφγανιστάν του ιδίου...Πέρνα και μια βόλτα κι από το Ιράν και κόψε δρόμο προς τον Λίβανο...Κοντά είναι.
Reply
 

π² 6 Ιουλίου 2014 - 5:23 μ.μ.
Ο ΠΟΥΤΙΝ ΩΣ ΜΟΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΣ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ, ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΟΦΩΝΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΓΕΝΕΙΣ (ΟΥΝΝΙΤΕΣ) ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΟΡΔΩΝ ΤΩΝ ΧΑΝ. ΣΕ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΑΠ΄ ΤΟ "ΑΝΤΙΠΑΛΟΝ ΔΕΟΣ"

ΟΣΟΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΞΑΝΘΑ ΓΕΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΚΩΝ/ΛΕΩΣ ΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ ΚΑΙ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΑΝΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ "ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ" (ΔΙΑΒΑΖΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΧΕΔΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΟΝΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ) ΤΩΝ ΠΑΪΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΑΠΠΟΥΛΗΔΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.
Reply

Ανώνυμος 7 Ιουλίου 2014 - 6:29 π.μ.
χιλιαστή καραγεωργίου και εδώ εισαι ρε ; αχαχαχαχα κλαίω.. xD
Reply

Ανώνυμος 7 Ιουλίου 2014 - 3:46 μ.μ.
μη λες πολλα πολλα και δεν ξερεις που να κρυφτεις μετα
Reply

Ανώνυμος 6 Ιουλίου 2014 - 5:27 μ.μ.
Τι λες βρε παλιογαμημενε;;;;;;;;
όταν φας τα χημικά στη μούρη σου κ@ριολη τότε να λες αυτες της μαλακιες....@ρχιδι του συστήματος...
ΕΙΠΑΜΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΑ ΔΑΡΔΑΝΕΛΙΑ ΚΟΥΦΑΛΕΣ.......
Reply

Ανώνυμος 8 Ιουλίου 2014 - 9:44 π.μ.
να μην το χασεις φιλε μου ομως και εαν εισαι καλα μετα απο εκεινη την ομυλια ελα να μας πεις πως ενοιωσες θα μας βοηθουσε πολυ αυτο απο εσενα να ξερεις.
Reply
 

EΛ ΛΙΝ 6 Ιουλίου 2014 - 5:29 μ.μ.
ΠΩΠΩ ΧΟΛΗ! ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ "ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ" ΣΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ;;
Reply

Ανώνυμος 6 Ιουλίου 2014 - 5:55 μ.μ.
ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗ ...ΘΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΕΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΛΕΩ... ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ...ΔΗΘΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ [ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ] ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΙ...ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΙ ΚΑΙ ΤΗ ΧΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΡΩΣΣΙΑ...ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ...ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ...ΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΕ...ΑΕΙ ΤΡΑΒΑ ΡΕ ΜΑΠΑ [ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΕ ] ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΤΕΙΣ ΟΣΟ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ....ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

ΥΓ. ΕΜΠΑΙΝΕ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΓΑΝΤΑ...
Reply

Ανώνυμος 6 Ιουλίου 2014 - 6:10 μ.μ.
Πράκτορας της NSA είσαι?
Reply

Ανώνυμος 6 Ιουλίου 2014 - 6:13 μ.μ.
Όπως δεν πρέπει κάποιος να περιμένει ότι η Ρωσία, θα τα βάλει με όλη την δύση και με όλη την ανατολή, επειδή η C.I.A. έχει κάνει βαθιά δυείσδηση του Άγιο Όρος... έτσι δεν πρέπει κάποιος να περιμένει ότι η Ρωσία θα "δαγκώση" το δόλωμα που της έριξαν οι σύμμαχοι μας, όπως οι Η.Π.Α. και η Γερμανία.

Είναι γεγονός ότι στην Ελλάδα, πολλοί πράκτορες πρώτου κύματος, της δύσεως και όχι της Ρωσίας... χρόνια τώρα φτιάχνουν ένα υπέρμετρο "προφίλ" του Β. Πούτιν.

Έχοντας βεβαίως η δύση τους λόγους της, στην πλύση εγκεφάλου των μαζών, προσπαθώντας να φτιάξει με μια εικόνα, μεγάλη προσμονή... προσμονή σύμφωνα πάντα με τα συμφέροντα του κάθε μαζάνθρωπου.

Έτσι μπορεί ο κάτοικος της χώρας των Ελλήνων, να ετοιμάζεται για διακοπές, στην υπό πολλαπλής κατοχής πατρίδα των Ελλήνων... αλλά είναι σίγουρος λόγω συμφέροντος, ότι οι Ρώσοι θα δώσουν και το αίμα τους, για να συνεχίσει να πηγαίνει διακοπές στην χώρα των Ελλήνων!... Ωστόσο ουδέποτε οι Ρώσοι μας έχουν πει ότι θα πολεμήσουν για τα δικά μας δίκαια, που τα απειλούν οι σύμμαχοι και φίλοι μας!!!!

Από την άλλη... υπάρχουν άλλοι πράκτορες δευτέρου κύματος, πάλι της δύσεως... που με την πρώτη ευκαιρία, και το παραμικρό... απομυθοποιούν την απατηλή προσμονή υπέρ της Ρωσίας, που έστεισαν στις αποβλακωμένες μάζες, οι πράκτορες πρώτου κύματος!!!!

Κατάλαβες Κυριακόπουλε;... Ότι αυτό που έχει στηθεί από την δύση στην Ελλάδα.. όσο αφορά την Ρωσία... ξεπερνά και την "Κόκκινη Ορχήστρα".

Πολλοί μαζάνθρωποι που ΔΕΝ έχουν λογική και ΔΕΝ γνωρίζουν πολιτική... πίστεψαν ότι η Ρωσία (που δεν είναι αγία), ότι οι ρώσικες στρατιές ως άλλοι οδοστρωτήρες κ.λ.π. Και αυτό γιατί νομίζουν ότι η Ρωσία, ως άλλη "αρκούδα" χωρίς σκέψει, χωρίς νόηση... θα δει το θύραμα, αλλά όχι την παγίδα... και θα πέσει στην παγίδα!!!

ΛΑΘΟΣ.

Για όλους αυτούς που πιστεύουν υπέρμετρα στον Πούτιν και στην Ρωσία... αλλά και για όλους αυτούς που είναι εναντίων του Πούτιν και της Ρωσίας, τους ενημερώνουμε, ότι:

α) Η ζωή δεν είναι μια ευθεία, αλλά κύκλος... αν περιμένεις, τότε εσύ θα διαλέξεις το πότε και το πως. Ο Πούτιν προς στιγμήν, έχει μάθει, το πότε ακριβώς πρέπει να οργίζεται...

β) Παν Μέτρον Άριστον.

γ) Ο Πούτιν δεν ήταν, αλλά ούτε είναι Σ. Χουσείν... το να σκέφτεται κάποιος δύο φορές τις συνέπειες είναι φρόνιμο.

δ) Όταν ξεκινήσει... και θα επιλέξουν οι Ρώσοι το πότε θα ξεκινήσει... θα ήθελα ρε Κυριακόπουλε να δω που θα κρυφτείς;

ε) Μέχρι τότε... Κυριακόπουλε, ασχολήσου με τον μονόφθαλμο μ@λ@κ@ του Μαξίμου... πραγματικό τσογλάνι της εδώ ολιγαρχίας... και βλέπουμε.

這些

ΥΓ. Ο Πούτιν είναι ηγέτης... είτε μας αρέσει είτε όχι. Ο Πούτιν έφτιαξε τους νεόπλουτους της Ρωσίας και όχι το αντίστροφο.. κατά συνέπεια είναι οξύμωρο σχήμα, να είναι "αχυράνθρωπος" τους, μάλλον το αντίθετο... ο Πούτιν είναι ο αρχηγός της ρωσικής ολιγαρχίας... ρώτα τον Δ. Ριμπολόβλεφ να σου πει, ποιός πιανού είναι αφεντικό.
Reply

Ανώνυμος 6 Ιουλίου 2014 - 9:13 μ.μ.
ΕΧΟΥΜΕ ΕΘΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΝ ΚΛΑΣΙΚΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΝΟΕΙΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΩΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΡΑΣΗΣ.
ΟΣΟ Μ@@@ΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ .
Ο ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΔΡΑΣΕΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΄Ή ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥΣ .
ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΘΗΡΙΑ .
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ .
ΦΥΣΙΚΑ ΔΡΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ .
ΜΕΣΑ ΣΕ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΓΝΩΡΙΣΤΗ .
ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΚΟΜΗ .

ΥΠΑΤΙΑ
Reply

Ανώνυμος 7 Ιουλίου 2014 - 6:40 μ.μ.
καλά τα ξέρει - λέει..ο κινέζος
Reply

Ανώνυμος 6 Ιουλίου 2014 - 6:29 μ.μ.

ΕΑΝ δεν ήταν μαριοννέτα ο Πούτιν, υπήρχε περίπτωση να είναι Πρόεδρος ?

ΟΧΙ !!! Και σημερινοί Διεθνείς Συμμορίτες της Πολιτικής, δίνουν έναν διαφορετικό ΄Ορκο μπροστά στα αφεντικά τους . Δηλαδή : Γ Α Π- ΣΑΜΑΡΑ, θα καταστρέψεις την Ελλάδα? ΝΑΙ ! Τότε θα γίνεις πρωθυπουργός ! Εσύ ΠΟΥΤΙΝ θα καταστρέψεις την Ρωσσία ? ΝΑΙ ! Κι' εσύ θα γίνεις Πρόεδρος !!

Η Ρωσσία διέθετε το πιο Εξειδικευμένο προσωπικό στον πλανήτη, διότι τα πάντα έπρεπε να τα κάνουν μόνοι τους, αφού ήταν διεθνώς απομονωμένοι. Και σήμερα, αυτό το εξειδικευμένο προσωπικό, κατάντησε άνεργο και αλκοολικό στα σοκκάκια της Μόσχας. Ούτε η Ρωσσία παράγει σήμερα . Τα έσοδά της είναι από το Φυσικό Αέριο, με τα οποία συντηρεί τον Στρατό, τους Δημοσίους Υπαλλήλους και το Αστυνομικό Κράτος του Πούτιν..

Αλλά ο Πούτιν, βρήκε απρόσμενη βοήθεια από την Ελλάδα με τις προφητείες και τους προφήτες, για το " Ξανθόν Γένος " και τρίχες. Ξανθοί είναι και οι Αλητο-Γερμαναράδες. Ξανθοί, είναι και οι Σουηδοί . Ξανθί, είναι οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ !! Ο Πούτιν, έχει "αχαμνά". Ο Πούτιν έτσι, ο Πούτιν αλλοιώς .......καμαρώνουν οι ΄Ελληνες.

Εάν το Καντάρ και οι υπόλοιποι περάσουν τους αγωγούς Φυσικού Αερίου μέσα από την Τουρκία, τότε ο Πούτιν ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΤΑΙ από την τεράστια Αγορά της Ευρώπης, την οποία μονοπωλούσε και θα ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ί κακήν- κακώς στην Περιοχή του.
"ΚΙΧ " δεν πρόκειται να κάνει. ΄Όπως τα μάζεψε και έφυγε από την Συρία .

Κι' έπειτα, ας μην γελιόμαστε. Η Αμερική των Σιωνιστών και των Δολοφόνων, ουδέποτε θα επιτρέψει να χάσει την Πρωτοκαθεδρία το νόμισμά της και να αντικατασταθεί από το Κινεζικο, όπως σχεδιάζει η Κίνα. Και δήθεν για την Βόρεια Κορέα, στέλνει στόλο η Αμερική στην Ιαπωνία. Αλήθεια ??? Τους Κινέζους περικυκλώνει !!

Η Βόρεια Κορέα παίζει τον " κακό" για να διευκολύνει τον Κλώνο τον Ομπάμα να χτυπήσει την Κίνα . Φυσικά με τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ και του ΚΑΝΑΔΑ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ψευτο-ηγέτης δεν είναι ελεύθερος. Καμμιά διαφορά ο Πούτιν από τον Ομπάμα. Δίδυμα Αδέλφια είναι !! Οι ρόλοι είναι μοιρασμένοι. Ο ένας παριστάνει τον " κακό" και ο άλλος τον "καλό". Εάν υπάρχουν 5 ΄Ηπειροι και στις 5 Ηπείρους οι " ηγέτες" είναι τα πεντάδυμα των Σιωνιστών!

Εάν προσέξετε και στους Δύο Παγκοσμίους Πολέμους, μπροστά πήγαινε το Γερμανικό τέρας, που ισοπέδωσε τον κόσμο και ισοπεδώθηκε και το ίδιο,, αλλά πίσω από το Γερμανικό Τέρας, ακολουθούσε το ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ . Οι Αμερικανοί ωφελήθηκαν τα μέγιστα από την καταστροφή του κόσμου . Εσέβαλλαν παντού με δήθεν "Βοήθεια" την οποία όμως, εισέπραξαν πλουσιοπάροχα και τελικά παλουκώθηκαν στις χώρες που " βοήθησαν " και τώρα τις καταστρέφουν για δεύτερη φορά.

Δεν έχουμε Μονοπώλιο λοιπόν την Προδοσία, την δουλικότητα, ούτε τους Αχυρανθρώπους και τους Κλώνους ....Θα μπορούσε ο ΙΤΑΛΙΚΟΣ ΛΑΟΣ να απαιτήσει το Κούρεμα του Ιταλικού Χρέους, και να τινάξει το Τραπεζικό Σύστημα στον Αέρα, μέσα σε λίγες ώρες !! Αλλά πού .....Ποιος Θανάσης ?

Το Μέλλον το δημιουργούν τα Αδυσώπητα Συμφέροντα , όχι οι Προφητείες....Μπροστά από τα Συμφέροντα όμως, βαδίζουν οι Καραγκιόζηδες σαν τον Πούτιν, τον Ομπάμα, τον Γ Α Π, τον Βενιζέλο τον Σαμαρά, τον Τσίπρα. Ξέχασα κάποιον?

Δεν υπάρχουν ΣΩΤΗΡΕΣ ούτε ΒΟΗΘΕΙΑ. Μόνον οι Ενωμένοι Λαοί του Νότου, μπορούν να κάνουν κάτι, αλλά θέλει Οργάνωση και Στρατηγική.........
ΑΓΓΕΛΙΚΗ .
Reply

Ανώνυμος 6 Ιουλίου 2014 - 6:56 μ.μ.
ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
Reply

Ανώνυμος 6 Ιουλίου 2014 - 7:04 μ.μ.
http://www.hellasforce.com/blog/in-the-mind-of-putin/

Α ρε εβραιοκυριακόπουλε....
Πες αλεύρι....ο Βλαδίμηρος σας γυρεύει...
Reply

Ανώνυμος 6 Ιουλίου 2014 - 7:08 μ.μ.
ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ .
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΑΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΤΕΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ,

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ.

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΥΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΟΥΤΕ ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΙ.

ΕΙΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ.

ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ Ο ΜΕΤΒΕΝΤΕΦ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ.

ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

ΚΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ , ΠΩΣ ΝΟΜΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΞΗΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.

ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΤΟΥΣ ΞΕΤΙΝΑΞΕ ΜΕ ΤΟ ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ.

"ΠΟΥΛΗΣΕ" ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΣΤΟ ΙΡΑΚ, ΑΜΕΣΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ.

ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΨΥΧΑΣΘΕΝΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΡΙΜΩΞΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ.

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.
ΤΟΝ Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.

ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ.

ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΣΙΓΟΥΡΟ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ.

Reply

Ανώνυμος 6 Ιουλίου 2014 - 7:16 μ.μ.
kyriakopoyle eisai terastio PAPARI bre xalba bre asxete bre masone bre mpoyfe ola ayta einai o poytin;giath den les re koyrada oth pragmath oi amerikanoi prokaloyne ton tsaro se pagkosmio polemo kai shntoma sthn xora toys ua menoyne se tsanthria bre mpoyfe thn proth hmera poy anelabe o tsaros ebale mesa to n.1oligarxh xontrokofski ;edioje oloyS toys ebreomasonoys; kai anagkase thn rosiki mafia na plironei foroys sto kratos; h arkoyda brazh koyrada kyriakopoyle oi epoxes toy prodoth gkormpatsof kai toy meuhsoy gieltshn teliosane H arkoyda ua dhjh shntoma ta dontia ths oxi mono oykrania aytoys toys exoyne gia proponhsh alla kai seAMERIKH EYROPH NATO O UEOS KALH THN ARKOYDA SHNTOMA NA KANH TO XREOS THS.................................JERHS TH SHMENEI KAGKEMPE;DEN UA JEROYNE POY NA KRYFTOYNE XALBA
Reply

Ανώνυμος 6 Ιουλίου 2014 - 7:32 μ.μ.
μπραβο κατι εγραψες και εσυ............
για διαβασε το τωρα.....
ποτε θα σοβαρευτειτε κοθωνια?
Reply

Ανώνυμος 6 Ιουλίου 2014 - 7:43 μ.μ.
Πέστα ρε μεγάλε.
Που είναι εκείνος ο Υπέροχος Γκορμπατσόφ η ο ηγέτης Γέλτσιν
Δεν κάνει μια αυτός ο Πούτην
Reply

Ανώνυμος 6 Ιουλίου 2014 - 8:21 μ.μ.
Τι λες βρε ανιδεε?? να χτυπησει ο Πουτιν κ να ξεκινησει ο 3ος Παγκοσμιος?? Ε? Να δω τι θα πεις μετα αν αρχισουν να πεφτουν οι πυρηνικες κεφαλες βροχη... Βαζεις στην ζυγαρια τους 10.000+ που εχουν σκοτωθει στην Ουκρανια με τα 8 δις του πλανητη?? πλακα με κανεις?? και φταιει ο Πουτιν που δεν κανει τιποτα... τα Δυτικα γερακια που το ξεκινησαν δεν φταινε... Το ΔΝΤ που χρηματοδοτησε την επανασταση δεν φταιει... Ωραια Λογικη σκεψη...
...και στο κατω-κατω που ξερεις τι θελει να κανει ο Πουτιν?? μπορει να περιμενει τον αιωνιο συμμαχο της Ρωσσιας...τον ιδιο συμμαχο που σταματησε τις ορδες του Χιτλερ..μιλαω φυσικα για τον χειμωνα...
Reply

Ανώνυμος 6 Ιουλίου 2014 - 8:50 μ.μ.
ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΕ

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ.
ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΟΜΩΣ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΟ TIMING. AYTO ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ.

ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΑ???? ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΛΙΓΑΚΙ.

ΝΙΚΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΣ
Reply
 

Maria Vaia 6 Ιουλίου 2014 - 9:01 μ.μ.
ΟΤΙ ΛΑΜΠΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ....
ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΑΠΑΤΟΥΝ ..... ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ......
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΟΥΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟΙ.....
Reply

Ανώνυμος 6 Ιουλίου 2014 - 9:05 μ.μ.
Eγώ πάντως είχα διαβάσει κάπου για ένα γέροντα που είπε πως ο πούτιν θα χαθεί ύστερα από κάποιο πόλεμο. Δλδ να μην θεοποιούμε και τον Πούτιν... Άλλο Πούτιν άλλο Ρωσσία
Reply

Ανώνυμος 6 Ιουλίου 2014 - 10:02 μ.μ.
Ανόητο άρθρο χαρακτηρισμών.
Reply

Ανώνυμος 6 Ιουλίου 2014 - 10:13 μ.μ.
ΠΩΠΩ ΠΩΣ ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Reply

Ανώνυμος 6 Ιουλίου 2014 - 11:16 μ.μ.
Πούτιν. Φοβική μαριονέτα πνιγμένη στο αίμα του ρώσικου λαού...Ο ΠΟΥΤΞΝ ΠΟΥΤΙΝΙΕΣ ΔΕ ΔΕΧΕΤΑΙ...ΜΗ ΠΕΡΝΕΤΑΙ ΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΑΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ...ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΚ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΖΩΟΔΙΟ ΕΚΜΑΝΗΣ Ο ΑΔΕΡΦΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΕΣ ΜΕ ΛΑΔΙ ΕΛΑΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ...ΚΑΙ ΠΤΙΝ ΞΥΜΕΡΩΣΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ...ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ Ο "ΜΑΤΣ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕ...ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΤΙΝ ΚΙ Ο ΚΑΤΕΧΩΝ ΑΡΤΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ...ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΕΙ...ΕΙΠΑΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΣΟ ΑΙΩΝΑ ΑΝΑΛΑΜΠΗΣ ΧΡΟΝΙΑ ...ΕΠΤΑΕΤΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΑΣ ΤΩΣΟ ΠΕΡΙΜΑΝΑΤΕ ΦΑΓΑΤΕ ΤΟ ΓΑΙΔΑΡΟ ...Η ΟΥΡΑ ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΥΠΟΜΟΝΗ._
Reply
 

nyeuis1 7 Ιουλίου 2014 - 1:06 π.μ.
Καλε θα επιτεθει οταν πρεπει.
Οπως αμυνθηκαν και οι εβραιοι στο γιομ κιπουρ. Τους ειπε ο κισιγκερ μη κουνηθειτε πριν ερθω και αυτοι τον περιμεναν...
-Γιατι δεν βαζετε τα σχολια μου?
Reply
Ανώνυμος 7 Ιουλίου 2014 - 8:28 π.μ.
Κυριε κυριακοπουλε...

Εμεις οι Ελληνες ειμαστε με τον θεο.

Τον τριαδικο.

Οσο βγαινουν τετοια αρθρα τοσο πιο πολυ πλησιαζει η ωρα.

Καλο θα ειναι εμεις αντι να κοιταμε τον πουτιν η τον ομπαμα να δουμε τα λαθη τη; ψυχης μας και τις αμαρτιες μας... λογω του οτι εχουμε πνςυματικα προβληματα να λυσουμε.

Ξέρετε γιατί αυτή η επίθεση???
Γιατί η επιβεβαίωσή μας ήταν απόλυτη. Γιατί όλα όσα συμβαίνουν σήμερα, είναι εξελίξεις που τις είχαμε αποτυπώσει ότι θα συμβούν σε χρόνο ανύποπτο. πάρτε μια γεύση από επιμέρους διατυπώσεις μας, και στα σχετικά άρθρα που θα επισυνάψουμε στο τέλος θα δείτε όσοι θέλετε και τις πλήρεις αναφορές...


"Η Ρωσία λοιπόν δεν είναι η δύναμη που μπορεί να παρεμβαίνει με τρόπο καταλυτικό και να διαμορφώνει ατζέντα στη γεωπολιτική του πλανήτη. Φτωχοσυνεταίρος που θυμίζει την παρουσία του κλαψουρίζοντας είναι, γι αυτό και το μόνο που μετρά είναι στρατηγικές ήττες στο γεωπολιτικό καμβά. (Βλέπε: Σερβία, Λιβύη, Συρία, Κύπρο και τώρα Ουκρανία κλπ). Επιμέρους και αποσπασματικές αντιδράσεις (για την τιμή των όπλων) ναι θα έχουμε. Με βαρύτατο τίμημα για τον Ουκρανικό λαό αλλά με μηδενικό αποτέλεσμα αποτροπής των γεωπολιτικών στοχεύσεων. Το τονίζαμε άλλωστε και χθές: "Η Ρωσία των Πούτιν – Μενβέντεβ θα εκποιήσει γι ακόμη μία φορά τις προσδοκίες των αφελών, με τίμημα ένα τμήμα – φιλέτο στην περιοχή της Κριμαίας, προκειμένου να μην αισθάνεται ιδιαιτέρως άβολα και θαλασσίως αποκομμένη, μετά τη νέα γεωπολιτική της ήττα στην περιοχή"...

"Ακούτε παιδάκια… Δεν παίζει αυτό το παραμυθάκι. Ο Πούτιν όταν έπρεπε να κινηθεί προληπτικά και να αποτρέψει τετελεσμένα, δεν το τόλμησε. Τώρα μπροστά του έχει δύο επιλογές:... Η πρώτη είναι να συμβιβαστεί με μια μικρή λωρίδα Γης που θα του εξασφαλίσει έξοδο στη Μαύρη Θάλασσα, μετατρέποντας έτσι μέρος της Κριμαίας σε ένα μικρό Γκουαντανάμο για λογαριασμό του Ρωσικού ναυτικού. Και… Η δεύτερη είναι να αποφασίσει - παρά το όποιο τίμημα - να δώσει τη μάχη και όποιον πάρει ο Χάρος.Το να του εκχωρηθούν αμαχητί τα προνόμια που εξασφάλισε στην περιοχή εξ αιτίας των συμφωνιών που προσυπέγραψε σε παρελθόντα χρόνο, καλύτερα να το ξεχάσουν όλοι αυτοί που ανακάλυψαν στο πρόσωπο του Πούτιν τον μέντορα των Εθνών..."
"Αν το ΝΑΤΟ καταφέρει να ενσωματώσει αμαχητί την υπόλοιπη Ουκρανία, καρφάκι δε του καίγεται για το εάν η Ρωσία θα έχει τον έλεγχο μιας λωρίδας Γης για την εξυπηρέτηση των ναυτικών της αναγκών, από τη στιγμή που το ΝΑΤΟ θα έχει εξασφαλίσει αυτό που ήθελε. Δηλαδή… Ζωτικό χώρο στο μαλακό υπογάστριο των Ρώσων δια παν ενδεχόμενο. Το παιχνίδι στην Ουκρανία είναι ευρύτερα γεωπολιτικό και ως εκ τούτου δε συμπιέζεται σε μια τεχνοκρατική υπόθεση διαχείρισης μιας λωρίδας γης από τη χερσόνησο της Κριμαίας. Γι αυτό καλό είναι να μην παραμυθιάζετε αυτοπαραμυθιαζόμενοι... Αντιλαβού ή θα περιμένετε τς εξελίξεις???"...
"Η γεωπολιτική συμμορία των Πούτιν – Μεντβέντεφ, έχει αποδείξει περίτρανα πως το μοναδικό σπορ στο οποίο ξέρει να επιδίδεται με περισσές τυμπανοκρουσίες, είναι το επικοινωνιακό μασκαραλίκι. Όλοι εκείνοι που επιμένουν να παραμυθιάζονται με την ιδέα πως σε αυτό το δίδυμο των σαλτιμπάγκων, μπορούν οι λαοί να βρουν έναν αποφασισμένο υπερασπιστή στα δίκαιά τους, και η ανθρωπότητα ένα αποτελεσματικό αντιστάθμισμα στις δολοφονικές επιδρομές των υπερατλαντικών βρυκολάκων, πλανώνται πλάνην οικτράν. 
Πρόκειται για τζιτζιφιόγκους της πολιτικής αρλουμπολογίας που δεν κατάλαβαν -  ή σκόπιμα αποκρύπτουν - πως αυτό το γραφικό δίδυμο του Βορρά, δεν είναι τίποτε άλλο παρά αχυράνθρωποι του ρωσικού νεοπλουτισμού, που προσπαθούν να διαχειριστούν συμφέροντα, με τρόπο θρασύδειλο και πάντα εκ του ασφαλούς..."
"Σ αυτή τη θλιβερή ιστορία, η Ρωσία των Πούτιν – Μεντβέντεβ, δεν αποτελεί αντιστάθμισμα και παράγοντα ανακοπής, αλλά συμμέτοχο και απόλυτο συνένοχο στα σχέδια του εφιάλτη. Αυτό που επιχειρείται να εμφανιστεί ως δήθεν «διπλωματική δεξιότητα του Πούτιν», δεν είναι τίποτε περισσότερο παρά μια κακότεχνη προσπάθεια απόκρυψης της μεγάλης του συνενοχής, με αποδέκτη την ίδια τη Ρωσική κοινωνία.
Το είπαμε και χθες το επαναλαμβάνουμε και σήμερα.  Αν η Ρωσική ηγεσία ήθελε να αποτρέψει αυτή την εξέλιξη, το πρώτο πράγμα που δε θα έκανε θα ήταν να παραβιάσει το θεμελιώδη κανόνα της γεωπολιτικής. Και αυτός ο κανόνας λέει απλά πως «Αν θες να αποτρέψεις μια εξέλιξη, αυτό που οφείλεις να κάνεις, είναι να επιχειρήσεις να την προλάβεις. Αν δε την προλάβεις, το παιχνίδι έχει χαθεί, και τίποτε πλέον δεν είναι αναστρέψιμο»..."

"Σε όλους αυτούς τους παραμυθάδες, υπενθυμίζουμε για μια ακόμη φορά πως αν υπάρχει κάτι που εξαναγκάζει σε δεύτερες σκέψεις τη δολοφονική μηχανή των ΗΠΑ, αυτό δεν είναι οι σαχλαμαρίζοντες του Βορρά, αλλά η ανησυχία των ίδιων των επιδρομέων, που δεν ξέρουν τι θα τους βγει την επόμενη μέρα. Είναι το έργο που ξαναέζησαν στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ, στη Λιβύη και αλλού…Μόνο που αυτό το έργο δεν ήταν μονόπρακτο. Μέσα απ αυτά τα εγκλήματα, αυτό που προέκυψε δεν ήταν μονάχα απροσδόκητες και ανεξέλεγκτες – από τους εμπνευστές τους – εξελίξεις. Εκείνο που εξ ίσου περίτρανα καταδείχτηκε ήταν πως η πολυσυζητημένη «Αρκούδα» του Βορρά, περιορίστηκε εκ των πραγμάτων στο θλιβερό ρόλο του …γκρινιάρη συνενόχου"..."Ρωτάμε… Πού πήγε η ρωσική μαγκιά, όταν οι δολοφόνοι κατακρεούργησαν τη Σερβία??? Είδατε κάτι που δεν είδαμε??? Πού πήγε η ρωσική τσαχπινιά, όταν οι χασάπηδες μακέλεψαν τη Λιβύη??? Μάθατε κάτι που δεν ακούσαμε??? Τι απέγινε τελικά με τις ρωσικές μεγαλοστομίες, όταν το Δ’ Ράιχ τους έδειξε το μεσαίο δάκτυλο στην Κύπρο??? Συνέβη κάτι που δεν αντιληφθήκαμε??? Για να μην επεκταθούμε και αλλού…Έχετε λοιπόν αγωνία για το τι θα κάνει τώρα αυτή η τσαχπίνικη γατούλα του Βορρά, αν οι Αμερικανονατοϊκοί δολοφόνοι ξεπεράσουν τις αναστολές τους και χιμήξουν σαν όρνια πάνω στο Συριακό λαό??? Την απάντηση σας την κερνά ο ίδιος ο Λαβρώφ με πολλή αγάπη… Παραχώρησε λοιπόν συνέντευξη τύπου ο Λαβρώφ, και κάλεσε τις ΗΠΑ και τις άλλες δυτικές δυνάμεις «να αποφύγουν σφάλματα του παρελθόντος», καθώς, όπως είπε, αντίθετα με όσα πιστεύει η Δύση, μία στρατιωτική επέμβαση «δεν θα τερμάτιζε τον εμφύλιο» πόλεμο στη χώρα.Τους τσάκισε ε??? Ε για να τους αποτελειώσει προκειμένου να μην τολμήσουν να απογειώσουν ούτε ένα αεροπλάνο, αυτός ο μεγάλος πολιτικός άνδρας, αυτός ο ογκόλιθος της γεωπολιτικής, προχώρησε κι ένα βήμα παραπέρα. Τι είπε λοιπόν το παληκάρι… Η Μόσχα λέει, δεν έχει καμία πρόθεση να εμπλακεί σε στρατιωτική σύρραξη για τη Συρία. Το ξεκαθάρισε απόλυτα και σε όλους τους τόνους «Δεν σχεδιάζουμε να εμπλακούμε σε πόλεμο με κανέναν», απάντησε ερωτηθείς τι θα κάνει η Μόσχα σε περίπτωση που οι δυτικοί επιτεθούν κατά των στρατιωτικών υποδομών της Δαμασκού. Έχετε λοιπόν ακόμη αμφιβολίες πως η «Αρκούδα» του Βορρά ήταν και παραμένει μια κότα με λειρί που στις δημόσιες εμφανίσεις της αρέσκεται να φορά την προβιά της ναζιάρικης γατούλας??? Ακόμη αναρωτιέστε για το ποιοί είναι τελικά οι πόντιοι Πιλάτοι της Νέας Εποχής???"...

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Σχετικά μας άρθρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου