Τρίτη 13 Μαΐου 2014

ΟΙ ΩΡΑΙΟΙ... ΟΙ "ΣΩΤΗΡΕΣ" ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ

Πολλές φορές, σε καθημερινή βάση, το γραμματοκιβώτιο συνεχίζει να γεμίζει με παιριπαιχτική αλληλογραφία, αντιπάλων και φίλων της συμμορίας των ψευδοσωτήρων Σώρρα – Λαμπράκη... 

LABRAKIS -Central Park New York

Τα περισσότερα είναι με υπονοούμενα, αλλά μερικές φορές στέλνουν και κανένα χαρτί με μεγάλη σημασία για τους άφραγκους δισεκατομμυριούχους. Για τους νέους στο συγκεκριμένο αντικείμενο, να υπενθυμίσω, ότι...
η συμμορία των αδέκαρων σωτήρων, στην αρχή έπαιξε με μετοχές-κωλόχαρτα άνευ αξίας, της πρώην Τράπεζας της Ανατολής, έμπλεξαν για αρκετό διάστημα τον Τριανταφυλλόπουλο και κάποιους ελληνοαμερικάνους προφέσορες της πλάκας, που γελοιοποιήθηκαν με τα καμώματα της συμμορίας Σώρρα – Λαμπράκη.
  Αφού ξεφούσκωσα -εγώ πρώτος- τις μετοχές φούσκα της πρώην Τράπεζας της Ανατολής, οι εμπνευστές χωρίς να δώσουν καμιά εξήγηση σε κανέναν οπαδό και μη, ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ και ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ τα επίσης ΚΑΛΠΙΚΑ ομόλογα του Αμερικάνικου δημοσίου.
  Ενώ δε ισχυρίζονται οι μπατίρηδες, ότι διαθέτουν άνω των 650 δις ΕΥΡΩ, αδίστακτα ζητιανεύουν και πενταροδεκάρες και προσπαθούν να εμπλέξουν στη συμμορία τους, εν ενεργεία και σε αναμονή… δήμαρχους!!!!!! 
  Παρότι και οι δύο ηγέτες της συμμορίας (Σώρρας – Λαμπράκης) είναι απόλυτα ξεβρακωμένοι, επιμένουν να θέλουν να μας σώσουν, αφού πρώτα τους… συνδράμουμε γενναίως. Στο έργο τους, τους συνδράμουν διάφορα αγράμματα τούβλα, που παριστάνουν τους… αρχαιολάτρες.
  Για να μη τα πολυλογώ, απολαύστε το έγγραφο με τα νέα φορολογικά βάσανα του Μανώλη Λαμπράκη και τη καζούρα που του κάνουν:

«Βρε Μανώλη (Λαμπράκη),
Τι θα γίνει με σένα; Καινούργιο ταξ λην; Και πόσο είναι αυτήν τη φορά; 369 χιλιάρικα; Βρε Μανώλη, το συνολικό χρέος σου στην εφορία πλησιάζει τα δυο εκατομμύρια ντόλαρς.
Αλλά αυτήν τη φορά βάλανε τη διεύθυνση του διαμερίσματος σου και όχι του γραφείου σου. Ξέρεις πιο διαμέρισμα εννοώ. Αυτό που νοικιάζεις από την BlackRock. 

LABRAKIS EMMANOUEL 07 ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΒΑΣΑΝΑ 
Ρε Μάκη (Σώρρα), θα κάτσει κανένας δήμος; Ο γιατρός πνίγεται στο χρέος.
Georgios Gialtouridis — ggialtouridis@hotmail.com» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου