Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΡΚΟΔΙΑΒΟΛΟΣ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΝΙΚΟ ΧΟΥΝΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ???

Από τη στιγμή που ο Μανώλης Γλέζος εντάχθηκε στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, η εκλογή του στην Ευρωβουλή ήταν κάτι παραπάνω απο βέβαια...


Οφείλουμε πάντως να θυμίσουμε πως η επιλογή του, ήταν μια επιλογή - πλυντήριο μετά το ρεσιτάλ εθνομηδενισμού που έδωσε αυτό το κόμμα, με τους χειρισμούς του αναφορικά με την υπόθεση Σαμπιχά στη Θράκη. 

Η βρωμιά ωστόσο του εθνομηδενισμού δε σταματά εδώ μ αυτό το αμφιλεγόμενο πολιτικό μόρφωμα, και μια λεπτοπμέρει απου πέρασε μάλλον στα ψιλά, είναι από κάθε άποψη αποκαλυπτική. 

Ο Νίκος Χουντής δεν επανεξελέγη στην Ευρωβουλή, και περιορίστηκε στη θέση του α' αναπληρωματικού μετά το άνοιγμα της κάλπης.

Αντ αυτού ο ΣΥΡΙΖΑ στέλνει στην Ευρωβουλή τη συμπαθή, κατά τα λοιπά και εντελώς ανθρώπινα, βουλγάρα μετανάστρια Κωνσταντίνα Κούνεβα.

Δηλαδή ο Νίκος Χουντής, ένας ευρωβουλευτής ο οποίος ανέπτυξε πλούσια εθνική και με έντονο πατριωτικό συμβολισμό δράση στο Ευρωκοινοβούλιο, μένει εκτός και...
στη θέση του εκλέγεται ένα αμφιλεγόμενο πρόσωπο - πρωταγωνιστής σε μια ιστορία η οποία ακόμη στο σύνολό της δεν έχει διευκρινιστεί. Τυχαίο???

  • Ρωτάμε... Ήταν τέτοιο το εύρος της προσωπικής επιρροής της Κωνσταντίνας Κούνεβα που κατάφερε να ξεπεράσει την επιρροή του Ν. Χουντή και να εκλεγεί αντ αυτού ή ο αποκλεισμός του ήταν κατευθυνόμενος από την ηγετική ομάδα???
  • Ρωτάμε... Αν όπως όλα δείχνουν ο αποκλεισμός του Νίκου Χουντή ήταν κατευθυνόμενος και απόλυτα σχεδιασμένος, ποιές λογικές και ποιές δυνάμεις τον επέβαλαν και γιατί???
  • Ρωτάμε... Κατά την ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ που επέλεξε και προώθησε αυτή την αμφιλεγόμενη εκλογή, είναι η Κωνσταντίνα Κούνεβα ένα πρόσωπο με εθνική συνείδηση που θα προασπίσει στο Ευρωκοινοβούλιο τις εθνικές μας υποθέσεις με το σθένος και την αυταπάρνηση που το έκανε κατά το παρελθόν ο Νίκος Χουντής???

Και για να μην παρεξηγηθούμε, ξεκαθαρίζουμε πως δε μας καίγεται καρφάκι για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ. Όμως, όταν οι πολιτικές επιλογές ενός κόμματος σηματοδοτούν το στίγμα της επικίνδυνης και εθνομηδενιστικής αντίληψής του, τότε αυτή η βρωμιά δε θα επιτρέπουμε να περνά απαρατήρητη.

Υστερόγραφο: Ο λαλίστατος τσαρλατάνος με το "συμπαγές τουρκικό πράγμα" που για χατήρι του και με εντολή του τοπυρκικού προξενείου "φαγώθηκε" η Σαμπιχά από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί έβγαλε το σκασμό τώρα που το κόμμα των τουρκοπρακτόρων, αναδεικνύεται σε πρώτη δύναμη σε Ξάνθη και Ροδόπη, ενώ την ίδια στιγμή το τουρκόσκυλο του προξενείου προκαλεί και οι θρασύδειλοι της Άγκυρας π[λέουν σε απόσταση βολής από την Αθήνα??? 


Σχετικά μας άρθρα...

Η ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΕΥΘΕΩΣ

ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ Π@ΥΣΤΗΣ???

ΣΥΡΙΖΑ > ΚΑΝΙΒΑΛΙΖΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΑΠΕΙΝΩΝΕΙ ΤΟ ΓΛΕΖΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ

 

9 σχόλια:

  1. Αυτές τις μπούρδες κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ και να δείς που στο τέλος θα φάει το ξύλο και των άλλων γιατί ο κόσμος τον στήριξε στις ευρωεκλογές και με το παραπάνω. Ρε μπας και
    μας ψεκάζουν τελικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακόμα και έτσι να είναι όπως τα λέτε, στη φρασεολογία σας και το ύφος σας διακρίνω αμεροληψία για να μην πω εμπάθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμεροληψία σημαινει αντικειμενικότητα... Εμπαθεια σημαίνει κάτι εντελώς διαφορετικό. Μήπως πρώτα να αποφασίσεις τι απ τα δυο διακρίνεις και μετά να τα πούμε καλύτερα??? Για να μη κουράζεσαι πάντως φίλε μου, σου λέω ότι η αλήθεια είναι όπως περιγραφεται στο άρθρο, Σήμερα άλλωστε μόλις η ISKRA λογόκρινε σχετικά σχόλια, και συνεχίζει να κοροϊδεύει τους αναγνώστες της.

      Διαγραφή
  3. Διορθώνω: μεροληψία. Τα λάθη είναι ανθρώπινα η σκοπιμότητα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά είναι ανθρώπινα τα λάθη. Γι αυτό και εξηγούμαι: Είναι μεροληψί ανα θεωρώ ότι η Κούνεβα (και το τονίζω ότι δε την κρίνω ανθρώπινα) δε διαθέτει ούτε τα φόντα ούτε την ικανότητα να υπερασπιστεί εθνικά θέματα στο ευρωκοινοβούλιο όπως δε θα τα διέθετα εγλω η εσύ αν ημουν μετανάστης στη Βουλγαρία και με έστελναν στην ευρωβουλη??? Είναι μεροληψί ανα θεωρώ ότι τόσο το κύρος όσο και η δράση και του Χουντή, και του Κατρούγκαλου, και του Χρυσόγονου, ούτε καν συγκρίνονται με τον ιδεοληπτικό μικρόκοσμο εκείνων που πριμοδότησαν την Κούνεβα ταπεινώνοντας δυο συνταγματολόγους με πατριωτική άποψη και αφήνοντας εκτός βουλής έναν ευρωβουλευτή με πατριωτική στάση??? Αν αυτο είναι μεροληψί αφίλε μου, τότε η αντικειμενική κρίση σε ποιό συμπέρασμα μας οδηγεί άραγε??? Απλώς αναρωτιέμαι... Αναρωτήσου κι εσύ, γιατί μιλάεμ για ένα κόμμα που στη θράκη διέπραξε εθνικό εγκλημα με τους ιδεοληπτικούς χειρισμούς του. Μη το ξεχνας.

      Διαγραφή
  4. Άκουσε φίλε, η αξία του ανθρώπου δεν μετριέται με ψήφους. Δεν είναι η πρώτη φορά που άνθρωποι ανωτάτου επιπέδου αδικούνται. Στις δημοτικές εκλογές υπήρξε σύμβουλος που πήρε 1000 ψήφους και άλλος 200 ίσως ο δεύτερος να ήταν και καλύτερος από τον πρώτο, αλλά ο πρώτος ήταν προβεβλημένος. Αν η Κούνεβα δεν είχε πάθη το ατύχημα τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά, καμία πριμοδότηση δεν θα είχε αποτέλεσμα. Έχω ενδείξεις ότι πολλοί από την επαρχία και όχι μόνο, την ψήφισαν γι’ αυτό το λόγο. Όσον αφορά την υπεράσπιση των εθνικών θεμάτων όταν οι ευρωβουλευτές ενεργούν σαν αριστεροί - συλλογικά, δεν θα υπάρξει θέμα. Δεν το συζητώ, θα ήταν πολύ καλύτερα να είχε εκλεγεί ο σύντροφος Ν. Χουντής. Η κριτική δεν βλάπτει το αντίθετο, όμως υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ κριτικής, και πολεμικής. Όσον αφορά τον πατριωτισμό που πολλοί καθημερινά τον χρησιμοποιούν σαν καταναλωτικό είδος, χωρίς να μπορούν να τον προσδιορίσουν σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα, κάποια στιγμή θα πρέπει να αναζητήσουμε και να προσδιορίσουμε του πραγματικό νόημα και όχι το φανταστικό.
    Του σοφού ανθρώπου πατρίδα είναι ολόκληρος ο κόσμος. ( Δημόκριτος )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η τσιταλογία φίλε μου δεν αποτελεί μέθοδο για να εκφράζει κανείς την αγάπη του για την πατρίδα, Διαφορετικά αυτός ο τόπος και ο κάθε τόπος, δε θα εβγαζε Βελουχιώτηδες η Νενεκους. Ουτε θα μεγαλουργούσε το ΕΑΜ... ουτε βεβαίως θα ηξερες εσυ κι εγω το στιχο: "Εμπρος ΕΛΑΣ για την Ελλάδα". Μόνο το κεφάλειο δεν έχει πατρίδα φίλε μου. Οι εργαζόμενοι και έχουν και οφείλουν να την υπερασπιζονται και μεσα από τη διαφορετικότητά τους ξερουν να σεβονται και τις πατρίδες των αλλων. Κι αυτός ο πατριωτισμός ο αγνός και άδολος δεν υπηρετείται με ιδεολογήματα. Μη κανεις το λαθος να αντιμετωπίζεις το πρόβλημα Κουνεβα ανθρωπιστικά. Δεν το έθεσα έτσι. Οι απόψεις μου στο άρθρο είναι σαφείς. και όλο αυτο έιναι μεγαλη κουβεντα γι ανα την κανει κανεις με ανταλλαγη σχολιων.

      Διαγραφή
  5. Όποιον κι’ αν ρωτήσεις θα σου πει ότι αγαπάει την πατρίδα του. Το θέμα είναι ο τρόπος και οι πράξεις του αν ανταποκρίνονται στην έννοια της λέξης και ποια είναι αυτή. Η αγάπη δεν λόγια του αέρα αλλά συγκεκριμένες πράξεις που δεν περιορίζονται σε στενά συνοριακά όρια, πχ η ασέβεια στο περιβάλλον δεν βλάπτει μόνο τους άλλους, αλλά τους πάντες. Ακόμα πατριωτισμός είναι ο σεβασμός στον εαυτό μας και στους άλλους. Ο πατριώτης είναι άτομο ανήσυχο, σκεπτόμενο, κυνηγάει τη γνώση, δεν δέχεται τα δεδομένα, είναι υπεύθυνος πολίτης, γνωρίζει τα δικαιώματά του και τις υποχρεώσεις του, είναι διεκδικητικός αλλά και συνεργάσιμος, δεν είναι, εγωιστής, ατομιστής, άπληστος, φιλόδοξος, βάζει τον άνθρωπο (χωρίς διαχωρισμούς – εξαιρέσεις) πάνω από το χρήμα, και το κοινό συμφέρον πάνω από το ατομικό. Αυτά είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του σημερινού πατριώτη, που νομίζω εννοούσε ο Δημόκριτος όταν έλεγε: του σοφού ανθρώπου πατρίδα είναι ολόκληρος ο κόσμος. Σε ευχαριστώ που μου έδωσες το ερέθισμα να σκεφτώ, και να περιγράψω την άποψή μου για το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή