Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΧΡΥΣΑΥΓΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ

Της εκχωρήθηκε πρώτα μια ατζέντα για να τη βιάζει κατά το δοκούν, και τώρα η φαυλότητα των υποκριτών, επιχειρεί άρον – άρον να της εκχωρήσει μόνιμα και διαχρονικά μια κρίσιμη και σημαντική μάζα ψηφοφόρων που θα αποτελέσουν την κοινωνική της βάση για εξελίξεις απρόβλεπτες...

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Το κουβεντολόι ατέρμονο αναφορικά με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής, αλλά αυτό που πρωτίστως περισσεύει είναι η υποκρισία των πρωταγωνιστών σ αυτή την αθλιότητα.

Πριν τις εκλογές, η παπαρολογία χτυπούσε κόκκινο, και στην προσπάθεια να ερμηνευτεί η εκλογική της εκτίναξη, κανείς δε τολμούσε να κοιτάξει στον καθρέφτη τις δικές του ευθύνες. Οι μεν έσπευδαν να κατηγορήσουν του δε ότι υιοθέτησαν αδιαμαρτύρητα της ατζέντα της, ενώ οι δε κατηγορούσαν τους μεν, για το ότι οι δικές τους προτάσεις δε συνιστούν λύσεις στα πολλαπλά αδιέξοδα που έχει καταδικαστεί η κοινωνία μας.

Όμως ούτε οι μεν ούτε οι δε τόλμησαν να πουν την αλήθεια ξεκάθαρα. Και η αλήθεια την οποία προσπερνούν συστηματικά συνίσταται σε τρεις πολύ σημαντικές διαπιστώσεις...

  • Αλήθεια πρώτη: Ο νεοναζισμός ουδέποτε είχε ατζέντα. Για την ακρίβεια η μόνη ατζέντα την οποία διέθετε διαχρονικά, ήταν η ατζέντα του μίσους και του εθνικού διχασμού. Ήταν η ατζέντα της εθελοδουλίας του σε συγκεκριμένη ταυτότητα συμφερόντων και αυτήν υπηρέτησε πιστά στην ιστορική του διαδρομή.
  • Αλήθεια δεύτερη: Ο νεοναζισμός χρησιμοποιεί για να παραπλανήσει τις μάζες μια υποκριτική ατζέντα. Πρόκειται για την  ατζέντα που του παραχώρησαν οι ανεγκέφαλοι του εθνομηδενισμού και των ψευτοδιεθνιστικών ιδεολογημάτων, οι οποίοι συνειδητά, συστηματικά και με επικίνδυνη επιπολαιότητα, περιφρονούν τον εθνισμό των λαών, και εκχωρούν έτσι τις συνειδήσεις των ανθρώπων στο νεοναζισμό για να τις θεωρεί ως προνομιακό πεδίο ασύδοτης δράσης για τον ιδεολογικό τους βιασμό και το στραγγαλισμό της πατριωτικής τους αγνότητας.
  • Αλήθεια Τρίτη: Ο νεοναζισμός και ο αυθαίρετα αποκαλούμενος εθνικισμός, ουδέποτε υπήρξε πατριωτικό σύστημα αντιλήψεων, και δε θα μπορούσε να είναι τέτοιο, αφού στηρίζεται στην ιδεολογία του μίσους και του εθνικού διχασμού και ουδέποτε υπήρξε συνώνυμος με τον αγνό και άδολο εθνισμό των λαών. Ιστορικά απέδειξε πως κάθε φορά που η πατρίδα δεχόταν επίθεση, οι θιασώτες του σε πρώτη φάση καπηλεύτηκαν πατριωτικά συνθήματα για να πλανέψουν τις κοινωνίες, και αμέσως μετά συμπαρατάχθηκαν ανοικτά στο πλευρό των κατακτητών και σε βάρος του ίδιου του λαού τους. Γι αυτό άλλωστε είναι και ο χώρος που γέννησε Χίτες, ταγματαλητεία, κουκουλοφορία και δολοφονικό δωσιλογισμό.

Σήμερα οι υποκριτές κονταροχτυπιούνται για το ποιος θα πρωτοαποκηρύξει τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής. Δηλαδή τους μέχρι πρότινος δικούς τους ψηφοφόρους.

Πέρα από το κωμικοτραγικό του πράγματος, η συγκεκριμένη πρακτική η οποία ανατροφοδοτείται από δημοσιοκάφρους και σαλτιμπάγκους του πολιτικού καιροσκοπισμού, αποκαλύπτει και ορισμένες αδιαμφισβήτητες αλήθειες.

  • Όλοι τους ενδιαφέρονται για να διασφαλίσουν με κάθε τρόπο μια κρίσιμη μάζα ψηφοφόρων που θα παραμένει εγκλωβισμένη στα πλοκάμια του νεοναζισμού, γιατί αυτό χρειάζεται το σύστημα, αυτό απαιτεί ο σιωνισμός για να νομιμοποιεί τις παρεμβάσεις του σε πολιτικές διεργασίες, αυτό απαιτεί η νεοταξίτικη συλλογιστική αλλά και οι πολιτικές δυνάμεις που έχουν ανάγκη από την ύπαρξη άρα και τη διαρκή επίκληση του νεοναζιστικού μπαμπούλα.
  • Όλοι τους υποκρίνονται είτε όταν κατηγορούν αλλήλους για υιοθέτηση της ατζέντας της Χρυσής Αυγής, είτε όταν αυτογελοιοποιούνται αρνούμενοι δήθεν να υιοθετήσουν τη Χρυσαυγίτικη ατζέντα.

Δεν υπάρχει ατζέντα Χρυσαυγίτικη. Υπάρχει καπηλεία του αγνού και άδολου πατριωτισμού που δηλητηριάζεται με το φαρμάκι του νεοναζισμού και μετατρέπεται σε ιδεολογία του μίσους. 

  • Εσείς μετατρέψατε τη Θράκη από εθνική ατζέντα σε Χρυσαυγίτικη υπόθεση και θα ΄πρεπε να ντρέπεστε γι αυτό.
  • Εσείς μετατρέψατε το Σκοπιανό, από εθνικό θέμα σε αντικείμενο ασύδοτης δράσης των πρακτόρων του Γκρούεφσκι στη Μακεδονία μας, κι αυτό θα έπρεπε να σας στοιχειώνει.
  • Εσείς ντρέπεστε να τιμήσετε τους νεκρούς πιλότους μας που δολοφόνησε η Τουρκιά στο Αιγαίο και επιτρέψατε στο νεοναζισμό να μονοπωλεί την εθνική μας περηφάνια, κι αυτό σας καθιστά τουλάχιστον ξεφτιλισμένους. 
  • Εσείς... Εσείς... Εσείς...

Δεν υπάρχει λοιπόν ατζέντα Χρυσαυγίτικη. Υπάρχει μια ατζέντα που της εκχωρήθηκε για να τη βιάζει κατά το δοκούν, και τώρα η φαυλότητα των υποκριτών, επιχειρεί άρον – άρον να της εκχωρήσει μόνιμα και διαχρονικά μια κρίσιμη και σημαντική μάζα ψηφοφόρων που θα αποτελέσουν την κοινωνική της βάση για εξελίξεις απρόβλεπτες.

Υπάρχουν όλα εκείνα που ηθελημένα εγκαταλείψατε, και της εκχωρήσατε ως προνομικαό γήπεδο για να αλλωνίζει.

Της δικής σας ηλιθιότητας γέννημα είναι οι συμμορίες των νεοναζί και όχι αυτοτελές δημιούργημα της κρίσης. Ούτε βεβαίως εισαγώμενο φαινόμενο αποτελεί. Άλλωστε ο Λεπέν και οι νεοναζί στην Ευρώπη, διέπρεπαν πολύ νωρίτερα, όταν ακόμη στην πατρίδα μας ο εθνομηδενισμός, η λαθρολαγνεία και η εθνική ταπείνωση, δεν είχαν ακόμη δείξει το αποκρουστικό τους πρόσωπο.

Συνέλθετε όσοι είστε απλώς ηλίθιοι και δεν έχετε προσχωρήσει συνειδητά στο νεοταξίτικο σχεδιασμό. Συνέλθετε πριν να είναι πλέον πολύ αργά για μετάνοιες. Οι ψηφοφόροι δεν είναι κτήμα κανενός για να τους εκχωρείτε με συμβολαιογραφικές πράξεις  ηλιθίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου