Κυριακή 25 Μαΐου 2014

ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΜΙΣΑΝ ΜΕ ΣΚΑΤΟ ΤΗ ΡΟΖΟΥΛΙ ΦΟΥΣΚΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ???

Καλό το όνειρο φίλτατε. αλλά θα παραμείνει όνειρο. Οι Σταθάκηδες, οι Μηλιοί και οι Δραγασάκηδες, ο εθνομηδενισμός, η λαθρολαγνεία και οι αγαπούλες με το ΚΙΣ, δεν είναι η "παραφωνία" στο μπουρδέλο της Αρχόντως...

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQH7HdwYsbRbi0e27qM5m9BpwzO_nvavxh5U4_rQQwQZEmuTh8O

Όλα αυτά είναι η κυρίαρχη φωνή. Η φωνή και η αντίληψη που εδράζεται στα αδέσποτα του πράσινου τσίρκου που γιόμισαν με σκατό τη ροζουλί φούσκα του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή είναι η δική μας απάντηση...
στο όνειρο απογοητευμένου μπλόγκερ, που είδε όνειρο και το περιγράφει στη συνέχεια με τρόπο γλαφυρό στο ιστολόγιο sibilla.


Αν επαληθευτούν τα exit poll έχουμε ήττα του λαϊκού κινήματος και ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να τελειώσει τις αλλαξοκωλιές με τη δεξιά πολιτική ΑΜΕΣΑ...

Τέλος οι διαφημιστές του Γιωργάκη, τέλος οι Σταθάκηδες, Μηλιοί, Δραγασάκηδες και σια - Έχουμε δικαστική-κοινοβουλευτική δικτατορία, αναπτύσσούμε ΤΩΡΑ κινήματα παντού: Κανένα σπίτι σε τραπεζίτες ή στο κράτος, καμία επένδυση-ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας, καμία... ιδιωτικοποίηση σε νερό, ενλεργεια, κινήμτα αλληλεγγύης σε κάθε γειτονιά, κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα, διαγραφή του επαχθούς χρέους (κι όχι το 5% των Σταθάκηδων), ξεσηκωμός παντού!

Και... αυτοκριτική για τις επιλογές του Κεντρικού Ισραηλίτικου Συμβουλίου, τις αγκαλιές με το τουρκικό προξενείο, τέρμα οι αυτοπροσδιορισμοί του κώλου με τα σκόπια, τέρμα η στήριξη των ΝΑΤΟϊκών μισθοφόρων στη Συρία κι οι αγκαλιές με το σιωνιστικό ισραηλινό ναζιστικό καθεστώς! Χορτάσαμε σοσιαλδημοκρατία του κώλου!

Σχόλιο "Ε.Φ": Καλό το όνειρο φίλτατε. αλλά θα παραμείνει όνειρο. Οι Σταθάκηδες, οι Μηλιοί και οι Δραγασάκηδες, ο εθνομηδενισμός, η λαθρολαγνεία και οι αγαπούλες με το ΚΙΣ, δεν είναι η "παραφωνία" στο μπουρδέλο της Αρχόντως, αλλά η κυρίαρχη φωνή. Η φωνή και η αντίληψη που εδράζεται στα αδέσποτα του πράσινου τσίρκου που γιόμισαν με σκατό τη ροζουλί φούσκα του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ φίλτατε κι αυτός θα παραμείνει. Η μεγαλύτερη ήττα για το κίνημα, θα είναι η αυταπάτη του, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να σηματοδοτήσει το έναυσμα του αγώνα για τη λευτεριά, την εθνική και την κοινωνική ανασύνταξη της πατρίδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου