Κυριακή 4 Μαΐου 2014

ΤΙ ΤΡΕΜΕΙ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΘΙΑΣΟΣ ΚΑΙ ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ???

Επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά, πως ένας δωσίλογος παραμένει για πάντα αμετανόητος και ψεύτης...


Έτσι σε συνέντευξή του σήμερα το πρωί σε MEGAλο φιλόξενο κανάλι, ξεπερνώντας κάθε όριο θράσους, αναζήτησε γι ακόμη μια φορά σανίδα σωτηρίας σε τρία ψεύδη ασύστολα....

Ψέμμα πρώτο: Επικαλέστηκε δήθεν εκβιασμό από το Σόιμπλε ισχυριζόμενος πως του είπε: "Πάρτε λίγα λεφτά για να βγείτε από το ευρώ".
Η αλήθεια βέβαια δε βρίσκεται στις κενές και αναπόδεικτες επικλήσεις του ανεκδιήγητου ολετήρα, και ο λόγος είναι προφανής: Η ίδια η Μέρκελ - ακόμη και όταν δεν είχε κανέναν λόγο να το κάνει - δήλωσε ευθαρσώς ότι: "Πιθανή έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα οδηγούσε στην κατάρρευση ολόκληρη την Ευρωζώνη"...

  • Πρόκειται λοιπόν για ψέμμα εσχατοπροδοτικό, αφού το ελεεινό αυτό πολιτικό ανδρείκελο, επιχειρεί να μετατοπίσει δια της συγκαλύψεως τη μεγάλη και προσωπική του ευθύνη αφού μαζί με τον εθνικό ολετήρα μερίμνησαν ώστε να απαλλαγούν οι Ευρωπαίοι τραπεζίτες από το βαρύ φορτίο κινδύνου των Ελληνικών ομολόγων, και μετέφεραν το φορτίο αυτό στους λαούς της Ευρώπης και πρωτίστως στον ίδιο τον Ελληνικό λαό.

Ψέμμα δεύτερο: "Δε γινόταν να μην κουρευτούν οι τίτλοι των μικροομολογιούχων, και το πρόβλημα πρέπει να αντιμετωπιστεί με τρόπο που να μην οδηγηθούμε σαν χώρα σε διεθνή δικαστήρια όπως η Αργεντινή".
Η αλήθεια βέβαια είναι πως η κουρεμένη Ελλάδα, πλήρωσε στο άρτιο τους τίτλους που παρέμεναν στα χέρια ιδιωτικών funds, ενω προτίμησε να τσακίσει του ςΈλληνες πολίτες που εμπιστεύτηκαν τον μεγάλο μπαταχτσή που είναι το Ελληνικό δημόσιο. Φυσικά πάλι με πρόσχημα την ίδια δικαιολογία - λάστιχο: "Να μην οδηγηθούμε στα διεθνή δικαστήρια"

  • Πρόκειται γι αένα ψέμμα ατιμωτικό, που μοναδικό στόχο έχει την προκαταβολική ανάδειξη μιας ψευδεπίγραφης και άιολης υπερασπιστικής τακτικής, αφού με αυτούς τους τους χειρισμούς, τα ανδρείκελα - πρωταγωνιστές, είναι εν δυνάμ,ει υπόδικοι ενώπιον ποινικοών δικαστηρίων.

Ψέμμα τρίτο: "Αν το 2007 ήταν άλλη η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, τότε η ιστορία της χώρας θα ήταν διαφορετική". Με αυτό τον τρόπο θέλησε να αποστασιοποιηθεί από τους χειρισμούς Παπανδρέου, συντηρώντας παράλληλα τον πολιτικό εκβιασμό σε βάρος του συνεργάτη του και εθνικού ολετήρα.
Η αλήθεια είναι όμως ότι, ό ίδιος ο Βενιζέλος όχι μόνο δεν διαφοροποιήθηκε ποτέ από τις επιλογές του ΓΑΠ την ώρα της κρίσης, αντίθετα τις στήριξε στο σύνολό τους, και μιλώντας για "Καπετάνιους και ύπαρχους του πλοίου" μέσα στην Ελληνική βουλή, ουσιαστικά αναγνωρίζει την απόλυτη συνευθύνη του.

  • Πρόκειται για ένα ψέμμα μέσα από το οποίο το εγωπαθές πολιτικό ανδρείκελο επιχειρεί να συγκαλύψει ή έστω να μετριάσει τη μεγάλη του συνενοχή, στο εθνικό έγκλημα που συντελέστηκε σ βάρος του τόπου. Και φυσικά επιχειρεί να αποσιωπήσει την αυταπόδεικτη αλήθεια πως ο ίδιος προσωπικά με τις επιλογές και τη στάση του, δεν είναι τίποτε περισσότερο παρά ένας λαομίσητος συνεχιστής στην ίδια ολέθρια πορεία σε βάρος του τόπου.

Τι είναι αυτό που τρέμει ο Βενιζέλος???  
Την απάντηση τη δίνει ο ίδιος στο βίντεο που ακολουθεί. Ξέρει βέβαια καλά πως δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ αυτός που θα κάνει αυτό που φοβάται, αλλά ο λαός που ακόμη δεν έχει πει την τελευταία του λέξη...


Κατά τα λοιπά ο περιφερόμενος θίασος και φερόμενος ως υπουργός εξωτερικών της χώρας, ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με την προσωπική πολιτική του επιβίωση, στα ερείπια της χώρας, κινούμενος στα όρια της ποινικής ανομίας και της απόλυτης εθνικής ανεπάρκειας...


Σχετικά μας άρθρα... 

ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΕΝΤΑΛΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ ΣΤΟ ΜΑΛΑΚΟ ΥΠΟΓΑΣΤΡΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΙΔΟΥ Η "ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ" - ΕΚΔΩΣΤΕ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ

ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΦΙΔΙΑ ΞΕΣΑΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου