Σάββατο 10 Μαΐου 2014

ΔΩΣΤΕ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΣΤΟ ΛΑΟ - ΑΠΟΒΛΑΚΩΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ

Να νομπελίστες να μάλαμα - Δείτε λοιπόν που φτάσαμε στην κοινωνία της νεοταξίτικης "δημοκρατίας"...


Αν ξεφωνίσεις την πουστιά και τους αβανταδόρους της με δημόσια αξιώματα και αντισταθείς στα πάρτι της πουστιάς που οργανώνουν, είσαι ρατσιστής. Αν όμως συμπαραταχθείς...
με τις απόπειρες νομιμοποίησης της διαστροφής μέσα στην κοινωνία, είσαι - φτου σου  καμάρι μου - δημοκράτης.

Αν ξεφωνίζεις τους πρεζέμπορους και τα πολιτικά κατακάθια που επιχειρούν να αβαντάρουν το δολοφονικό τους έργο, με εκσυγχρονιστικές περί της μαστούρας αντιλήψεις, είσαι ρατσιστής, αντικοινωνικός και απροσάρμοστος. Αν όμως επιδείξεις τη δέουσα ανοχή στη δόλια λογική που αντί ν ανοίξει για την κοινωνία παράθυρο στο φως, επιχειρεί να μπάσει από το παράθυρο τη νομιμοποίηση της γενικευμένης μαστούρας, είσαι εκσυγχρονιστής και μπράβο σου για το "ανοικτό μυαλό" που διαθέτεις.

Κάπως έτσι λοιπόν και μια αράδα από "πνευματικούς και πολιτικούς ταγούς" (Γιωργάκηδες δηλαφ εντελώς αμερόληπτα, χωρίς πάθος και χωρίς να εμφορούνται από κανενός είδους προκατάληψη βεβαίως - βεβαίως,  αποφάσισαν να πρωτοστατήσουν σε μια ακόμη "πρόκληση" της νεοταξίτικης εποχής ζητώντας τη νομιμοποίηση της μαστούρας.

Έτσι μόλις πριν από λίγες ημέρες νομπελίστες οικονομολόγοι και κυβερνητικοί αξιωματούχοι, πρώην και νυν, των ΗΠΑ και της Βρετανίας, στον πρόλογο σχετικής έκθεσης του London School of Economics κατέληγαν στο συμπέρασμα: «Ο πόλεμος κατά των ναρκωτικών απέτυχε, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσουμε την μονολιθική κατασταλτική πολιτική».

Και τι προτείνουν???  ΔΩΣΤΑ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΣΤΟ ΛΑΟ

REPORTO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου