Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΨΗΛΑ

Το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο των ελέγχων και ερευνών για την πάταξη του Οικονομικού Εγκλήματος, διαπίστωσε και απέστειλε τις σχετικές εκθέσεις ελέγχου στον αρμόδιο Οικονομικό Εισαγγελέα, στις αρμόδιες ΔΟΥ και στα Τελωνεία, με σημαντικές περιπτώσεις φοροδιαφυγής και αδήλωτων εισοδημάτων...
 
 
Ανάμεσα στις πλέον χαρακτηριστικές περιπτώσεις περιλαμβάνονται:...

Υπάλληλος του ΥΠΕΘΑ, σύμφωνα με την έρευνα των εξοπλιστικών προγραμμάτων, προσαύξησε την περιουσία του κατά 250.000 ευρώ.

Συγγενικό πρόσωπο σχετιζόμενου με την έρευνα των εξοπλιστικών προγραμμάτων, προσαύξησε την περιουσία του κατά 230.000 ευρώ.

Αν υπάλληλοι και συγγενείς “προσαύξησαν” τις περιουσίες τους κατά εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ τι άραγε μπορεί να αποκαλυφθεί ακόμη σε “υψηότερα κλιμάκια”;

Το μέγα ερώτημα είναι μέχρι που φθάνει η πολιτική και δικατική βούληση. Η πρώτη μάλλον δεν φθάνει πουθενά. Η δεύτερη όπως έχουμε ξανγράψει υπάρχει σε μεγάλη πλειοψηφία λειτουργών της Δικαιοσύνης . Οι οποίοι ψάχνουν με υπομονή και επιμονή. Μένει να δούμε αν θα τους δοθεί η δυνατότητα να φθάσουν μέχρι τέλους.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου