Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΚΑΛΛΙΓΡΑΜΜΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΚΩΛ@ΡΑΚΙΑ

Δεκάρα τσακιστή δε δίνει αυτός ο λαός για το πως περνάνε τη νύχτα τους τα πολιτικά μπουμπούκια, όταν με τις επιλογές τους έχουν μετατρέψει τις δικές του νύχτες σε εφιάλτη πραγματικό...

γράφει ο REPORTO

Γιατί αυτό είναι το πραγματικό στίγμα της καθολικής τους ενοχής, και ως τέτοιο δεν απομειώνεται, ούτε για κείνους που ξεσαλώνουν ασύστολα τις νύχτες της καλοπέρασης, αλλά ούτε και γι αυτούς που θα επέλεγαν υποκριτικά να περνούν τις νύχτες τους σε ολονυκτίες κλεισμένοι σε κάποιο μοναστήρι.

Τι μπορεί όμως να περιμένει κανείς να καταλάβει απ όλα αυτά, ένας πολιτικός που αντιμετωπίζει ως  συκοφαντία το να τον εμφανίσει κάποιος να διασκεδάζει έστω και ξεσαλώνοντας, ενώ την ίδια στιγμή θεωρεί τιμή να προτρέπει το λαό που τον εξέλεξε, να παραδώσει οικειοθελώς στις δυνάμεις της κατοχής το σπίτι που στέγασε τα όνειρα και την ελπίδα του, επειδή αδυνατεί να πληρώσει τα κατοχικά χαράτσια...

Απειλεί με μηνύσεις λέει ο Βαρβιτσιώτης επειδή κάποιος τον παρουσίασε να κρατά αναμμένο πυρσό σε νυχτομάγαζο και να ξεσαλώνει…

Τι λες ρε φίλε… Και το ζητούμενο της μήνυσης ποιο είναι??? Να αποδείξεις ότι δεν ήσουν εσύ αυτός που κράταγε στο χέρι τον πυρσό???
  • Έχεις τα κότσια να αποδείξεις ότι δεν ήταν το δικό σου το χέρι, ένα από κείνα που έστειλαν την πατρίδα μας στα τάρταρα???
  • Έχεις τα κότσια να μηνύσεις όλους αυτούς που το σήκωσαν - έστω και χωρίς πυρσό – και καταδίκασαν τη χώρα μας σε πρωτοφανή δυστυχία???
  • Έχεις τα κότσια να ορκιστείς ενώπιον Θεού και ανθρώπων, πως... δεν ήσουν κι εσύ ένας από το τσούρμο των αδίστακτων που εξαπάτησες τους πολίτες για να υφαρπάξεις την ψήφο τους, υλοποιώντας πολιτικές που προεκλογικά έριχνες στο ανάθεμα??
  • Έχεις τα κότσια να μηνύσεις πριν από κάθε άλλον τον ίδιο σου τον αρχηγό, που με τη θετική σου ψήφο μετέτρεψε τη «μια και μόνη εξεταστική για το μνημόνιο», σε θλιβερή συγκυβέρνηση με το κόμμα του εθνικού ολετήρα???
  • Έχεις τουλάχιστον τα κότσια να ζητήσεις ταπεινά συγνώμη από αυτή την κοινωνία που την προέτρεψες να βγάλει τα σπίτια της στο σφυρί για να πληρώσει κεφαλικό φόρο στο Ράιχ???
  • Μήπως διαθέτεις τα κότσια μετά και τις αποκαλύψεις για τον τρόμο που έζωσε τη Μέρκελ, να ζητήσεις – πρώτος εσύ – τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το εθνικό έγκλημα που έχει συντελεστεί, και που έφερε τον τόπο και το λαό μας σ αυτή την κατάσταση???
  • Μήπως διαθέτεις τα κότσια να καταθέσεις μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου, για τους κοντά 5.000 δολοφονημένους, αλλά και για τους αναρίθμητους δολοφονημένους δια πυρός και μαγκαλιού συμπολίτες μας???
Θα προσφύγεις στη δικαιοσύνη και θα πεις τι??? Ότι δεν ήσουν εσύ το ατακτόπαιδο που έπαιζε με τη φωτιά δίπλα από τα κωλομέρια της κυρίας??? Και τη φωτιά σ αυτή την πατρίδα που εμπιστεύτηκε εσένα και τους όμοιούς σου ποιος την άναψε???

Έχεις καταλάβει κύριε Βαρβιτσιώτη σε ποια χώρα ζεις???
Έχεις συνειδητοποιήσει που έχει φτάσει αυτή η χώρα εξ αιτίας και του δικού σου σηκωμένου χεριού???
Έχεις καταλάβει κύριε Βαρβιτσιώτη ότι το έγκλημα δεν είναι να παίζει κανείς με αναμμένους πυρσούς δίπλα από καλλίγραμμα κωλομέρια, αλλά να βάζει φωτιά στην πατρίδα του, στερώντας από τη φτωχολογιά το δικαίωμα στη ζεστασιά.

Και τι έγινε κύριε Βαρβιτσιώτη αν αποδείξεις ότι δεν ήσουν εσύ ο πυροφόρος νεανίας παρά τω γυναικείω πισινώ???
Σημαίνει αυτό πως αυτός που πραγματικά κρατούσε τον πυρσό ήταν ο εγκληματίας και συ το σεμνό και αθώο παληκαρόπουλο???
Εκείνος έκανε το κέφι του καίγοντας έναν πυρσό, εσύ τι ακριβώς τίμησες βάζοντας φωτιά σ αυτόν τον τόπο, με την ψήφο σου και τις πολιτικές σου επιλογές???



Και άντε… απέδειξες ότι δεν είσαι εσύ αυτός που απεικονίζουν οι επίμαχες φωτογραφίες… Αυτό τι σημαίνει??? Ποιού είδους αθωότητα απέδειξες έτσι, και ποιού επιπέδου ενοχή καταλογίζεις???

Έπεισες κάποιον για τη σεμνή και ταπεινή σου ζωή μετά από αυτές τις μηνύσεις που απειλείς να υποβάλεις???
Υποβαθμίζεται ή πολύ περισσότερο ξεχνιέται άραγε έτσι η προσβλητικότητα των δικών σου λόγων, όταν καλούσες τους πολίτες να πουλήσουν τα σπίτια τους για να πληρώσουν την εφορία???

Τι θα καταλογίσεις εσύ ή ο δικαστής που θα επιδικάσει αυτές τις όποιες μηνύσεις άραγε???
Θα αποφανθεί ότι εσύ είσαι σεμνός και ταπεινός, και ότι αδίκως σε εμφάνισαν ως φωτεινή δάδα στο περιβάλλον της γκλαμουριάς???

Περισσότερο ή λιγότερο προκλητικός κύριε Βαρβιτσιώτη, δεν κρίνεσαι για τη νομιμότητα των προσωπικών σου επιλογών, και αναρωτιέμαι προσωπικά αν συνιστά ευνομία η τακτική των διώξεων σε όποιον τολμά να σατιρίζει, να καταγγέλει, ή ακόμη και να υπερβάλει ενίοτε, αναφερόμενος στο πολιτικό προσωπικό της χώρας, που με τις επιλογές αλλά και τα καπρίτσια του την έσπρωξε στην καταστροφή.

Με κότερο ή χωρίς κότερο κύριε Βαρβιτσιώτη, με πυρσό ή άνευ πυρσού κύριε τάδε μας, κανείς δεν εξάρτησε από αυτό την κριτική του για τη νομιμότητα των επιλογών σου. Και ξέρεις και κάτι ακόμη που όλοι εσείς οι πολιτικοί του DNA δεν καταλάβατε???
  • Τα δικαστήρια δεν αποφαίνονται για τη σεμνότητα του πολιτικού προσωπικού, γιατί αυτή συνιστά αντίληψη ζωής που τη δικαιώνει ή την καταρρίπτει η ίδια η καθημερινότητά τους.
  • Τα δικαστήρια δεν υπάρχουν για να δικάζουν τον καπνό, όταν η πολιτική προσωπικότητα με τη στάση της ρίχνει λάδι στη φωτιά της προσωπικής της υστεροφημίας.
  • Κανείς δεν έχει ανάγκη να αναζητήσει στα δικαστικά καταφύγια την λαβωμένη του τιμή και ιδιαίτερα ο πολιτικός. Γιατί?? Γιατί απλά - αν πιστεύει σ αυτήν - τότε επιλέγει να την οικοδομεί με το προσωπικό του παράδειγμα και όχι να την περιχαρακώνει από την όποια κριτική προσφεύγοντας σε νομικίστικα παιχνίδια.
Εμένα προσωπικά κύριε Βαρβιτσιώτη, δε με ενοχλεί αν κρατούσες πυρσό αναμμένο σε οποιοδήποτε ευαγές κατάστημα της νύχτας. Δε σε θεωρώ περισσότερο ένοχο αν ήσουν εσύ το πρόσωπο της φωτογραφίας, ούτε αθωώθηκες στη συνείδηση μου για την πολιτική σου διαδρομή, αν το πρόσωπο της φωτογραφίας δεν ήσουν εσύ, αλλά κάποιος ανώνυμος καλομαθημένος καλοπερασάκιας.

Προσωπικά κύριε Βαρβιτσιώτη σε κρίνω για τη στάση σου και τα ολέθρια για το λαό μας αποτελέσματα του σηκωμένου σου χεριού μέσα στο κοινοβούλιο, και καρφάκι δε μου καίγεται για το τι κάνει το χέρι σου στα νυχτομάγαζα της Ελλάδας των ερειπίων.

Θες να σε αθωώσει το δικαστήριο για τον πυρσό και να καταδικάσει αυτόν που μακέλεψε τη φωτογραφία και σε συμπεριέλαβε??? Μαζί σου κι εγώ… Αθώος εσύ... Ένοχος ο άλλος...

Για τα υπόλοιπα λαμπρά κοινοβουλευτικά σου επιτεύγματα… για τα αξιέπαινα πολιτικά σου αποφθέγματα… για την προσωπική σου συμβολή στη μετατροπή του κατοχικού δικαίου σε εθνικό… Για την προσωπική πολιτική συνενοχή σου στην αθώωση των πρωταιτίων… και τόσα άλλα, ποιο δικαστήριο και στη συνείδηση ποιού λαού θα σε αθωώσει λαμπρέ νεανία μου???

Τι να καταλάβει όμως απ όλα αυτά κύριε Βαρβιτσιώτη, κάποιος που αντιμετωπίζει ως  συκοφαντία το να τον εμφανίσει κάποιος να διασκεδάζει έστω και ξεσαλώνοντας, ενώ την ίδια στιγμή θεωρεί τιμή να προτρέπει το λαό που τον εξέλεξε, να παραδώσει οικειοθελώς στις δυνάμεις της κατοχής το σπίτι που στέγασε τα όνειρα και την ελπίδα του...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου