Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΕΚΤΟΣ ΕΑΥΤΟΥ Ο ΓΑΠ - ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ - ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Ενώ την ίδια στιγμή, την οργή τους εκφράζουν γι αυτές τις εξελίξεις στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, οι μεγαλοδήμαρχοι Καμίνης και Μπουτάρης...

Η ανησυχία όλων αυτών κορυφώνεται, και ο λόγος είναι  ότι...
(*Και πριν βιαστείτε να αντιμετωπίσετε ως τρολιά την εισαγωγή, καλό ειναι να μείνετε στην είδηση που ακολουθεί, γιατί έχει πραγματικό και διεθνές ενδιαφέρον)

Την ίδια στιγμή που στη χώρα μας η πολυπολιτισμική καρικατούρα δίνει και παίρνει, και η Γη της Αθήνας προσφέρεται ως λάφυρο για την κατασκευή τζαμιού στους κατευθυνόμενους ισλαμοεισβολείς... 
Την ίδια στιγμή που τόσο ο Ιερώνυμος όσο και ο οικουμενικός Πατριάρχης σιωπούν προκλητικά για το διαρκές έγκλημα που συντελείται στη Συρία με πρωταγωνιστές μισθοφόρους και φανατικούς ισλαμιστές...
Την ίδια στιγμή που οι λαθρομεγαλοδήμαρχοι επιδίδονται σε πολυπολιτισμικά πανηγυράκια και κάθε λογής αηδίες νεοταξίτικες, ενώ η πολιτική ηγεσία του υπουργείου εξωτερικών βγάζει το σκασμό για το ξεκλήρισμα χριστιανικών πληθυσμών στο κολαστήριο της Συρίας...

Έρχεται η Σερβία, μια χώρα που γνώρισε καλά στο πετσί της τι σημαίνει ξένη εισβολή, εδαφικός διαμελισμός, και ισλαμικός Δούρειος ίππος στο μαλακό της υπογάστριο, και ανακοινώνει με τα πλέον επίσημα χείλη ότι: 

Χάνουν τη Σερβική υπηκοότητα όσοι Ισλαμιστές πήγαν να πολεμήσουν στη Συρία...

«Σέρβοι υπήκοοι που πήγαν να πολεμήσουν στο εξωτερικό, ιδιαίτερα στις ισλαμικές χώρες, αποτελούν απειλή για την ασφάλεια της Σερβίας και της περιοχής, εξαιτίας των  εξτρεμιστικών ιδεολογιών και της τρομοκρατίας», ανέφερε το σερβικό Ράδιο Β92 στο Portal του, σύμφωνα με το βουλγαρικό ‘Φόκους’.

Για το ζήτημα αυτό υπήρξε προειδοποίηση από τον αναπληρωτή διευθυντή της Υπηρεσίας Πληροφοριών της Σερβίας- BIA,  Ντράγκαν Μάρκοβιτς.

Σύμφωνα με πληροφορίες της υπηρεσίας αυτής, στη Συρία πολεμούν στο πλευρό των Ισλαμιστών, δεκάδες Σέρβοι πολίτες (Μουσουλμάνοι).

Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός Ρασίμ Λιάγιτς, ζήτησε τη θέσπιση ενός νόμου που θα απαγορεύει τους πολίτες της Σερβίας να συμμετάσχουν σε πολέμους σε άλλες χώρες και όσοι πηγαίνουν να θεωρούνται εγκληματίες.

Σύμφωνα με τον ίδιο, μία από τις επιλογές εκτός από την απαγόρευση είναι και η στέρηση της ιδιότητας του Σέρβου πολίτη.

Τις ανωτέρω πληροφορίες διαβάσαμε στο ιστολόγιο: ΕΧΕΔΩΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου