Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ... ΔΕ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ

Λάβρος κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης εμφανίζεται για άλλη μια φορά ο βρετανός ευρωσκεπτικιστής πολιτικός, Νάιτζελ Φάρατζ, λέγοντας ότι η Ε.Ε. θα καταρρεύσει και αυτό μπορεί να συνοδευτεί ακόμα και από αιματοχυσία, ενώ καλεί την Ελλάδα να αποχωρήσει από το ευρώ.

Ο βρετανός ευρωβουλευτής, σε συνέντευξή του στον περιοδικό «Επίκαιρα» υποστηρίζει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μια οργάνωση που με αργούς ρυθμούς διαβρώνει τη Δημοκρατία των κρατών-μελών, παίρνοντας τον έλεγχο από τα δημοκρατικά ελεγμένα εθνικά Κοινοβούλια και παραδίδοντάς σε εκείνους που είναι υπεύθυνοι για την οικονομική κρίση. Ο Νάιτζελ Φάρατζ τονίζει ότι... 


«Το ευρώ υπό την παρούσα μορφή είναι μη βιώσιμο» και θεωρεί βέβαιο ότι μία ή περισσότερες χώρες θα αποχωρήσουν από αυτό.  Προβλέπει δε την διάλυση της Ευρωζώνης και της Ε.Ε. σημειώνοντας ότι αυτό μπορεί να συνοδευτεί από αιματοχυσία: «Υπάρχουν αρκετοί τρόποι με τους οποίους μπορεί να λήξει, γιατί όντως θα λήξει. Ελπίζω ο τρόπος  που θα γίνει να είναι ειρηνικός καθώς υπάρχει πραγματική απειλή για αιματοχυσία».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου