Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

ΜΠΑΜΠΑ ΓΙΑΤΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ???

Πριν λίγες μέρες ολοκληρώθηκε το σκάνδαλο καταστροφής του κορυφαίου Εθνικού Μνημείου Παγκόσμιας κληρονομιάς...

Οι σιωνιστές υπουργοί κατεδάφισαν και τη τελευταία μετόπη της Ακρόπολης… 

ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΠΥΛΑΙΩΝ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ!!! 

Πριν λίγες μέρες, το έγκλημα σε βάρος του μοναδικού μνημείου της Εθνικής και παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, ολοκληρώθηκε και δεν μένει, παρά να συμβεί και ένας σεισμός της τάξης των 5 -5,5 ρίχτερ για να γκρεμίσει και τις ταλαιπωρημένες από το αληταριό αεχαίες, γυμνές πλέον, κολώνες...



=== Έγραφα στις 26 Αυγούστου 2010 ΠΟΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΡΕ ΓΑΒΡΑΔΕΣ?????
=== Έγγραφα στις 15 Οκτωβρίου 2010 ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΜΕΝΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΑΛΗΤΩΝ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΒΡΑΧΟ ΤΗΣ ΞΕΒΡΑΚΩΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ.
=== Έγραφα στις 21 Οκτωβρίου 2010  ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ, ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΒΡΑΧΟ – ΑΠΟ «ΘΕΣΠΙΑΚΑ BLOG»
=== Έγγραφα στις 4 Απριλίου 2011  ΝΕΑ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ «ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ» ΟΔΗΓΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ: Πουλήστε ακόμα και την Ακρόπολη – Δεν χρειάζεστε έσοδα από ενοίκια!!!!!
=== Έγραφα στις 11 Ιουνίου 2011  Ο ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΑΠΟΓΥΜΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ


Και έχω γράψει, άλλες πέντε φορές περισσότερα με αφορμή τις πολυπολιτισμικές αλητείες των σιωνιστών – νεοναζιστών εβραιογερμανών και εβραιοαμερικάνων, οι οποίοι εμπράκτως τα τελευταία 45 χρόνια, με υπουργούς καταστροφής του πολιτισμού μας ακραιφνείς εβραιοσιωνιστές, ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΥΠΕΡΛΑΜΠΡΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ. 


Του μνημείου που έμμισθοι σιωνιστές Γαβράδες, προσπαθούν να διαδώσουν, ότι ο Χριστιανισμός κατέστρεψε την Ακρόπολη και τα άλλα ιστορικά μας μνημεία. Και το κάνουν οι διεθνείς αλήτες και δολοφόνοι του παγκόσμιου πολιτισμικού πλούτου, ενώ κατάστρεψαν ολοκληρωτικά την Ακρόπολη μπροστά στα μάτια μας. Κωνσταντίνος Καραμανλής, Μελίνα Μερκούρι, Ευάγγελος Βενιζέλος, Κωστάκης Καραμανλής, Τατούλης, Αντώνης Σαμαράς-Μπενάκης, Γερουλάνος, Νικητιάδης, είναι μερικοί από τους σύγχρονους σιωνιστές δολοφόνους της Ακρόπολης.


Πριν λίγες μέρες, το έγκλημα σε βάρος του μοναδικού μνημείου της Εθνικής και παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, ολοκληρώθηκε και δεν μένει, παρά να συμβεί και ένας σεισμός της τάξης των 5 -5,5 ρίχτερ για να γκρεμίσει και τις ταλαιπωρημένες από το αληταριό αεχαίες, γυμνές πλέον, κολώνες.


Διαβάζω στο Αρχαιολογία Online:
Κατέβηκε και η τελευταία μετόπη από τον Παρθενώνα
Η τελευταία μετόπη του Παρθενώνα —η 13η της δυτικής πλευράς— κατέβηκε χθες από το κορυφαίο μνημείο της κλασικής αρχαιότητας, κλείνοντας έτσι τον κύκλο των αρχιτεκτονικών γλυπτών που, σύμφωνα με τον προγραμματισμό, μεταφέρονται από τον ναό της Αθηνάς Παρθένου στο Μουσείο της Ακρόπολης.


Στις οκτώ το πρωί της Παρασκευής —όταν οι ειδικοί της Υπηρεσίας Συντήρησης Μνημείων Ακροπόλεως έκριναν πως ο αέρας δεν ήταν δυνατός και ενώ είχε σταματήσει η βροχή— απομακρύνθηκε και η 12η μετόπη της όψης που υποδέχεται τους επισκέπτες.
Αν και οι μετόπες σώζονται σε κακή κατάσταση λόγω των απολαξεύσεων αλλά και της φθοράς, οι αρχαιολόγοι έχουν καταλήξει πως το θέμα τους είναι η Αμαζονομαχία, η μάχη δηλαδή των Αθηναίων εναντίον των Αμαζόνων, που συμβολίζει τη νίκη των Αθηναίων εναντίον των Περσών και την αδιαμφισβήτητη υπεροχή της Αθήνας απέναντι στις άλλες ελληνικές πόλεις.


Οι υπόλοιπες δέκα μετόπες της δυτικής πλευράς του Παρθενώνα θα παραμείνουν στο μνημείο καθώς η απομάκρυνσή τους προϋποθέτει ευρείας έκτασης αποσυναρμολογήσεις, για τις οποίες δεν συντρέχουν στατικοί λόγοι. Και θα αποτελούν πλέον στο εξής τα μοναδικά αυθεντικά αρχιτεκτονικά μέλη με γλυπτό διάκοσμο στον Ιερό Βράχο.




Στο μεταξύ ανανεώθηκαν και οι συμβάσεις 35 εξειδικευμένων μηχανικών, αρχαιολόγων, συντηρητών και μαρμαροτεχνιτών που έχουν προσληφθεί για το έργο με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ, οπότε, σύμφωνα με το πρόγραμμα, έως το τέλος Μαΐου θα ξεκινήσει και το πρόγραμμα της νότιας πτέρυγας των Προπυλαίων, καθώς ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του εργοταξίου με τα ικριώματα και τη γερανογέφυρα.




ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου