Κυριακή 27 Μαΐου 2012

ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΕΣ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ... Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ... Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ "ΣΥΝΕΠΕΙΑ" ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙ

Μια κοινοβουλευτική ομάδα που είναι αχταρμάς συναλλαγής και πολιτικής ασυνέπειας, φαντάζεστε ότι το μόνο στο οποίο μπορεί να διαπρέψει είναι η πολιτική κωλοτούμπα. 

Την προσχώρησή τους στη Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσαν τέσσερα στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων και δύο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΝΔ, από τους Ανεξάρτητους Ελληνες είναι ο Ιωάννης Βαγγέλης, υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσων, ο Σπύρος Ρομποτής, υποψήφιος βουλευτής Α' Αθηνών, ο Παύλος Σαράκης, υποψήφιος βουλευτής Β' Αθηνών και ο Νίκος Χιδίρογλου, δημοσιογράφος. Από τον ΛΑΟΣ είναι ο Χρήστος Μακρίδης, υποψήφιος βουλευτής νομού Πέλλας και η Ολυμπία Αντύπα, δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Ζωγράφου. 

Ο κ. Ιωάννης Βαγγέλης, για την προσχώρηση του στη Νέα Δημοκρατία, έκανε την ακόλουθη δήλωση...


«Η χώρα, με συνέπεια, υποχρεούται να συνεχίσει το δρόμο της Ευρώπης, της αλλαγής και της αλληλεγγύης, αντιμετωπίζοντας μέσα στην οικογένεια αυτή τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Με δεδομένο ότι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να διασφαλίσει την πορεία αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία, θεωρώ πατριωτική μου υποχρέωση να συστρατευτώ και να καταθέσω όλες μου τις δυνάμεις στον αγώνα αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου