Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΔΕΙΤΕ... ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ... ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ... ΜΠΟΡΕΙΤΕ???

Δασκαλόπουλος: Μονόδρομος η αναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου... 

Για δείτε τι ζητάει ο Δασκαλόπουλος δηλαδή ο ΣΕΒ...
Για παρατηρείστε ακόμη και τον τρόπο με τον οποίο διατυπώνονται οι αιτιάσεις του...
Για αντιστοιχείστε τη "φιλοπατρία" και τη "φιλολαϊκότητα" εκείνων  που εκπροσωπεί με τον πολιτικό βίο και την οικονομική πολιτεία του...
Αν συγκρίνετε όλα τούτα με τους κεντρικούς άξονες των πολιτικών διακηρύξεωνόλων εκείνων που αντιπολιτεύονται... τον εαυτό τους...

Και αν καταλήξετε στο συμπέρασμα πως κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι, τότε...


Σκεφτείτε τι θα πρέπει να ψηφίσετε και μη χάσετε πολύτιμο χρόνο ψάχνοντας να βρείτε ποιός είναι ο τέντζερης και ποιός το καπάκι, διότι μετά την απομάκρυνση από την μπλέ κουρτίνα... ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.

Λέει ακόμη ο κ. Δασκαλόπουλος...
Στην ανάγκη να υπάρξει αναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου και μια ριζική εθνική αλλαγή εντός του ευρώ θα αναφερθεί σήμερα στην ετήσια Γενική Συνέλευση των βιομηχάνων ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Δημήτρης Δασκαλόπουλος, ενώ θα τονίσει ότι οι εκλογές απονομιμοποίησαν πλήρως το Μνημόνιο και την λιτότητα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες...

Που δημοσιεύει το protothema.gr, ο κ. Δασκαλόπουλος θα πει ότι τα διλήμματα μέσα ή έξω από το ευρώ, μνημόνιο ή όχι, έχουν ξεπεραστεί, όπως επίσης και το παλιό πολιτικό σύστημα, καθώς οι πολίτες στις 6 Μαΐου ψήφισαν κατά της λιτότητας, παραμονή στην ευρωζώνη και ζήτησαν ανανέωση των πολιτικών δυνάμεων.
Όπως θα πει ο κ. Δασκαλόπουλος, η Ελλάδα χρειάζεται μια εκσυγχρονιστική επανάσταση, αλλά βρίσκεται μπροστά στο κίνδυνο μιας αντεπανάστασης του χρεοκοπημένου παρελθόντος.
Η αναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου, θα υποστηρίξει ο πρόεδρος του ΣΕΒ, είναι μονόδρομος και αίτημα όλων των πολιτικών δυνάμεων  αποτελεί σήμερα αίτημα όλων των υπολογίσιμων πολιτικών δυνάμεων και είναι μονόδρομος τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρώπη. Θα υπογραμμίσει ωστόσο ότι η αναδιαπραγμάτευση πρέπει να γίνει σε συνεννόηση με τους εταίρους και όχι εκβιαστικά.
Ο πρόεδρος των βιομηχάνων θα ζητήσει ακόμα:
  • Αλλαγή του φαύλου πελατειακού κράτους
  • Αλλαγή του ξεπερασμένου μοντέλου ανάπτυξης
  • Αλλαγή του παρωχημένου και αναποτελεσματικού πολιτικού συστήματος
  • Αλλαγή της κυρίαρχης νοοτροπίας του παρασιτισμού και της αρπαχτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου