Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

ΠΩΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟΥ

Έχουν μάθει καλά το μάθημά τους. Το άρθρο του Μανώλη Γλέζου όλοι το ξέρουν. Όλοι το έχουν διαβάσει και όλους τους έχει επηρεάσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο... 
 
 
Πιο πολύ όμως έχει ενοχλήσει το γεγονός ότι το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς κριτικάρει χωρίς περιστροφές τις μέχρι τώρα κινήσεις της Κυβέρνησης.
 
Όλοι όσοι λοιπόν κόπτονται για την ελευθερία του λόγου δεν μπορούν να αντέξουν τόση ελευθερία, όταν μάλιστα αυτή η ελευθερία λερώνει την... εικόνα της ηγεσίας του κυβερνώντος κόμματος. 
 
Πριν λίγο καιρό με αφορμή τη δολοφονική επίθεση στα γραφεία της γαλλικής εφημερίδας Charlie Hebdo πολλοί από αυτούς έσκιζαν τα ιμάτιά τους στο διαδίκτυο για την ελευθερία της άποψης και …νοερά συμμετείχαν και στις συγκεντρώσεις συμπαράστασης που έγιναν για αυτό το θέμα έξω από το Γαλλικό Ινστιτούτο και έξω από τη Βουλή.
 
Τώρα λοιπόν επειδή δεν έχουν ούτε το θάρρος, ούτε το ανάστημα να καταγγείλουν ευθέως τον Μανώλη Γλέζο κοινοποιούν ό,τι πιο εμετικό κυκλοφορεί σε κομματικά μέσα και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης εναντίον του. Ενημερώνουν τον κόσμο ότι κάποιοι κακοί αμαυρώνουν το πρόσωπο και την ιστορία του Γλέζου γράφοντας τούτο και εκείνο. Κοινοποιούν αυτολεξεί αυτά τα ηλίθια ρατσιστικά κείμενα κατηγορώντας εκείνους που τα έγραψαν. Πολλαπλασιάζουν με αυτή την τακτική τη λάσπη κατά του ευρωβουλευτή μένοντας οι ίδιοι στεγνοί. Οι κυρίες και οι κύριοι αυτοί έχουν μάθει καλά το μάθημά τους.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου