Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

ΡΗΓΜΑ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΤΩΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΩΝ ΜΕ ΠΡΟΣΗΜΟ ..."ΑΡΙΣΤΕΡΟ"

Ο Μουτσόπουλος τα κατάφερε και διώχνει τη…. γυναίκα του απ΄ τη συγκυβέρνηση!!! - Το Μαξίμου «δείχνει» την πόρτα της εξόδου στην Σκοπούλη!!!...

ΣΚΟΠΟΥΛΗ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΗΘέμα χρόνου είναι, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η απομάκρυνση της υφυπουργού Υγείας Φωτεινής Σκοπούλη, από την κυβέρνηση. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές οι επιτελείς του Μαξίμου ήδη έχουν δρομολογήσει την «απόλυσή» της από το υπουργείο Υγείας, κάτι που μπορεί να συμβεί και πριν τον φημολογούμενο ανασχηματισμό του Μαρτίου.

Κι αυτό, όπως εξηγούν, λόγω της χαμηλής παραγωγικότητας, αλλά και της κακής έως ανύπαρκτης συνεργασίας της με τους άλλους δύο υπουργούς στο Υγείας.

Πάντως πολλά είναι τα γεγονότα που έπαιξαν ρόλο ώστε η κα Σκοπούλη να είναι σήμερα τύποις υφυπουργός. Εξάλλου ποιος μπορεί να ξεχάσει την… 


Ιστορική της ατάκα ότι «επειδή δεν είχε δουλειά και αρμοδιότητες στο υπουργείο, πήγαινε στα πρωινάδικα της ελληνικής τηλεόρασης». 

Ωστόσο καταλυτικό ρόλο στην απόφαση του πρωθυπουργού έπαιξε, όπως λένε άνθρωποι που είναι σε θέση να γνωρίζουν τις σκέψεις του Αντώνη Σαμαρά, η δημοσίευση άρθρου του συζύγου της, Χαράλαμπου Μουτσόπουλου, στο Βήμα, όπου περνά, χωρίς να τους κατονομάζει, από γενεές δεκατέσσερις τον πρωθυπουργό και τον πολιτικό προιστάμενο της κας Σκοπούλη…

Συγκεκριμένα, ο σύζυγος της Φ. Σκοπούλη,  καθηγητής της Ιατρικής,  με άρθρο του στο ΒΗΜΑ στις 27.01.2013 σχολιάζει με βαρύτατους χαρακτηρισμούς την τοποθέτηση, του καθηγητή της Ιατρικής, Παναγιώτη Σκανδαλάκη στην θέση του προέδρου του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας.

Ο Μουτσόπουλος στο άρθρο του κάνει λόγο για κομματοκρατία, μοιράσμα λαφύρων σε εκλεκτούς , αποπληρωμή πολιτικών γραμματίων, κομματανθρώπους, κολλητούς και χρεωκοπημένους του πολιτικού συστήματος. Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι ότι ο σύζυγος της Φ. Σκοπούλη ζητά την παρέμβαση της Τρόικας, λέγοντας χαρακτηριστικά στο τέλος του άρθρου του: «Η Τρόικα δεν το΄χει πάρει χαμπάρι;»

Κι όλα αυτά γιατί ο αρμόδιος υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος, αποφάσισε, σε συννενόηση με το Μαξίμου, να τοποθετήσει τον καθηγητή της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, Παναγιώτη Δασκαλάκη, στην άμμισθη θέση του προέδρου του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας.

Το ερώτημα που τίθεται πάντως από πηγές του υπουργείου Υγείας είναι το εξής: μήπως ο κ. Μουτσόπουλος επιθυμεί η πολιτικά ανύπαρκτη υφυπουργός Υγείας και σύζυγός του να αναλάβει την αρμοδιότητα ορισμού προέδρων και διοικητικών συμβουλίων, αντί του υπουργού, ώστε η αποκαλούμενη, από τον ίδιο, «κομματοκρατία» να γίνει «οικογενειοκρατία»;;; 

Συμπερασματικά: στο Μαξίμου αξιολογώντας τα κρούσματα φθοράς και τριγμών που προκαλεί, συχνά- πυκνά- η κα Σκοπούλη έχουν αποφασίσει οριστικά και αμετάκλητα να βάλουν, σύντομα, τέλος στην κατά κοινή ομολογία πολιτικά και παραγωγικά αρνητική θητεία της στο υπουργείο Υγείας…
Αναρτήθηκε από kentrinews.gr

Χ  ΜΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ  VS  Φ  ΣΚΟΠΟΥΛΗΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ:  Σημάδι ο φούστης!!!! Κατ΄ ευθείαν στο κούτελο!!!! — ΣΧΕΤΙΚΟ 29-1-2013:  Ο ομότιμος Χ. Μουτσόπουλος βιάζεται να ανατρέψει τη κυβέρνηση, στην οποία συμμετέχει η σύζυγός του Φ. Σκοπούλη???

Μετά τις βίαιες προσωπικές επιθέσεις που δέχεται η Φωτεινή, ακόμα και με υπονόμευση του έργου της από τον σύζυγο Χ. Μουτσόπουλο, και με κορύφωση τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, που την εξωστρακίζουν από μια πουλημένη σε όλα κυβέρνηση εθνικών μειοδοτών, με όση δύναμη της είχε απομείνει, προσέφυγε χθες τα μεσάνυχτα και κάτι, στον Επίτροπο ανθρωπίνων δικαιωμάτων της πανευρωπαίας χούντας Raimonds Nils Muižnieks.

Εκεί, με δέκα τόμους αποδεικτικά στοιχεία, στοιχειοθέτησε τη προσφυγή της, για όσα τραβάει σαν υφυπουργός υγείας, σαν γυναίκα με τα κόκκινα και σαν σύζυγος με άσπρη μπλούζα, από τη προτεραία μέρα του ανάξιου διορισμού της στη συγκυβέρνηση της χούντας Σαμαρά-Μπενάκη.

Οι σκαιότατες εναντίον της επιθέσεις, δεν άφησαν ασυγκίνητο ούτε αυτόν τούτον τον Μιχαλολιάκο τον αιμοκαθαρμένο, μηδέ τον Βαλλιανάτο τον λαοφιλημένο και σφυριχτρούλη!!! Αμφότεροι δήλωσαν ότι θα παραστούν ως μάρτυρες υπεράσπισης της ανιδιατελούς Σκοπούλη και δια παν κώλυμα, ο μεν Μιχαλολιάκος όρισε αναπληρωματικό του τον μπόξερ Κασιδιάρη, ο δε Βαλλιανάτος τον Δημητρά τον υπερβαλκάνιο και πάντα μη Έλληνα.

Τώρα πρέπει να περιμένουμε αν ο πατριδοκάπηλος Σαμαράς-Μπενάκης, έχει τα κότσια να προχωρήσει στην απόλυση μιας τόσο ανίκανης υφυπουργού!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου