Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Προκαλούν απίστευτα την Ελληνική κοινωνία τα ξεβουρτσάλια του πράσινου θίασου. Προφανώς βιάστηκαν να θεωρήσουν οτι ο χρόνος έχει εκτοπίσει το μίσος και την οργή για την άθλια συμμορία του Καστελόριζου, και ζητούν εναγωνίως και μεταχρονολογημένα τη δικαίωσή τους....

Και δεν είναι το θράσος τους εκείνο που οδηγεί σε τέτοιες απίστευτες προκλήσεις. Αυτό που πρωτίστως ευθύνεται, είναι η απόλυτη υποταγή άρα και η απόλυτη συνενοχή του δηλωσία πρωθυπουργού που με τίμημα την άνοδό του στην πρωθυπουργία της ντροπής, μοίρασε συγχωροχάρτια στην πιο ένοχη ιστορικά πολιτική συμμορία της μεταπολεμικής Ελλάδας.

Ένα σας λέμε ελεεινοί...


Τολμήστε τόσο εσείς όσο και ο "ανατραπής" ηγέτης σας να κυκλοφορήσετε ελεύθεροι ανάμεσα στους πολίτες των οποίων τη ζωή καταστέψατε, και τότε θα δείτε πραγματικά ποιό λαό εκπροσωπείτε τόσο εσείς όσο και ο κοσμογυρισμένος σας "ηγέτης". 

Τολμήστε άθλιοι υποκριτές να συναντήσετε την αλήθεια σε πραγματικό κλεισμενο ραντεβού και όχι στα φρούρια που χτίσατε για να γλυτώσετε από το λιντσάρισμα του κόσμου.

Τολμήστε λοιπόν αν πιστεύετε ότι συνεχίζετε ακόμη να κατουράτε όρθιοι...
"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Την ώρα που το ΠΑΣΟΚ βαδίζει για το συνέδριο παρωδία, 4 στελέχη του κόμματος Μιχάλης Καρχιμάκης, ο Γρηγόρης Νιώτης, ο Παντελής Οικονόμου και η Άσπα Παπαηλιού που εκπροσωπούν την «κίνηση των 75» θέτουν θέμα, ενόψει του 9ου Συνεδρίου του κόμματος, «πολιτικής έρευνας» εντός του ΠΑΣΟΚ για την ανατροπή της δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου. Κατά τη διάρκεια μάλιστα συνέντευξης Τύπου που παρουσίασαν τις πολιτικές θέσεις της «κίνησης» τόνισαν ότι υπήρξαν και "δυνάμεις εντός του ΠΑΣΟΚ" που συνέβαλαν στην ανατροπή της κυβέρνησης Παπανδρέου και αυτό πρέπει να διερευνηθεί πολιτικά και όχι πειθαρχικά ώστε να ενισχυθεί η δημοκρατία εντός του ΠΑΣΟΚ και γενικότερα. 

Όσον αφορά τις θέσεις τους επισήμαναν ότι στις ψηφοφορίες του Συνεδρίου σχετικά με τις πολιτικές θέσεις του κόμματος θα θέσουν τις «πράσινες γραμμές» που πρέπει να έχει το ΠΑΣΟΚ αναφορικά με το κυβερνητικό του ρόλο, και οι οποίες πρέπει να είναι: 
1. - Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ουρά της ΝΔ και δεν εκβιάζεται και συνεπώς πρέπει να επαναξεταστεί η συμμετοχή ή όχι στην κυβέρνηση, χωρίς αυτό να σημαίνει πρόωρες εκλογές 
2. - Όχι άλλες νέες περικοπές και νέους φόρους 
3. - Αποκατάσταση της δημοσιονομικής κυριαρχίας της χώρας 
4. - Ανακατανομή των βαρών υπέρ των αδυνάτων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου