Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

ΤΟ ΚΕΡΙ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΤΟ ΑΝΑΨΕ ΕΝΑΣ ΟΧΤΑΧΡΟΝΟΣ - ΤΟ ΦΥΤΙΛΙ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΙΤΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΨΕΙ???

ΚΕΡΙ ΑΝΑΜΜΕΝΟΕύγε λεβέντη μου!!! Από κάποιον σαν κι’ εσένα περιμένουμε εμείς οι καναπεδάτοι και η νεολαία της φραπεδιάς!!!...

Ένας 8χρονος από την Αλεξανδρούπολη έκλεβε κεριά από την εκκλησία για να έχει φως να διαβάζει. Στο σπίτι του δεν έχουν πια ηλεκτρικό ρεύμα. Κι’ αυτός έπρεπε να μελετήσει για το σχολείο. Κι’ έκλεψε κεριά. Και πολύ καλά έκανες αγόρι μου! Να σε χαίρονται οι ευτυχείς που σε έχουν, αλλά δυστυχείς λόγω ανέχειας, γονείς σου. Άσε εμάς που έχουμε ηλεκτρικό ρεύμα... 


Να παρακολουθούμε στα βοθροκάναλα την ιστορία του Π. Βλαστού και λοιπών κακοποιών στοιχείων και να μας ενημερώνει ο κομπορημονών υφυπουργός Δικαιοσύνης για τα μέτρα που έλαβε προς αποτροπή αεροπορικών αποδράσεων των βαρυποινιτών. 
Άσε εμάς που έχουμε ηλεκτρικό ρεύμα να βλέπουμε να συλλαμβάνουν τους «αντάρτες πόλεων» που αποπειρώνται να «απαλλοτριώνουν» τραπεζικές καταθέσεις ή να σκοτώνουν ταξιτζήδες που προσπαθούν να αποτρέψουν μία ληστεία και να ερίζουμε περί του αν έπρεπε οι αστυνομικοί να ασκήσουν ολίγη, πολλή ή υπέρμετρη βία. 
Άσε μας αγόρι μου στην κοσμάρα μας και διάβαζε. Διάβαζε παιδί μου, διάβαζε υπό το φως των κεριών. Κι’ ας είναι κλεμμένα. Από σένα κάποια προκοπή σίγουρα θα δει η πατρίδα. 
Σωτήριος Καλαμίτσης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου