Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

"ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ" ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Την υπόθεση ανέλαβε πλέον αποκλειστικά η Αντιτρομοκρατική - Σοβαρό το ενδεχόμενο να πρόκειται για τρομοκράτες που συγκέντρωναν λεφτά για οργάνωση - Έλληνες φοιτητές οι δράστες της διπλής ληστείας σε ταχυδρομείο και τράπεζα - Σχεδόν όλοι από την Αθήνα...

Δε συνεργάζονται καθόλου με τους αστυνομικούς οι τέσσερις που βρίσκονται στα χέρια της Αστυνομίας - Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό των υπολοίπων για το διπλό "χτύπημα" με βαρύ οπλισμό - ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ η στιγμή της σύλληψης.

Από την πρώτη στιγμή το θράσος αλλά και ο βαρύς οπλισμός των δραστών, άφησε πίσω "άρωμα" τρομοκρατίας. Όσο περνούν οι ώρες όμως, φτάνουν στοιχεία στις αρχές που ενισχύουν αυτό το σενάριο όλο και πιο πολύ...


Για το λόγο αυτό άλλωστε, με την υπόθεση ασχολούνται πλέον, αποκλειστικά αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής...

Αστυνομικές πηγές λένε, ότι είναι πια πολύ σοβαρό το ενδεχόμενο, οι 10 κουκουλοφόροι που "χτύπησαν" διπλά σε ταχυδρομείο και τράπεζα στο Βελβεντό Κοζάνης, να είναι τρομοκράτες που προσπαθούσαν να μαζέψουν χρήματα για το επαναστατικό τους ταμείο.

Μάλιστα, οι πληροφορίες λένε, ότι ένας -ή και περισσότεροι- από τους ληστές που έχουν συλληφθεί, ίσως να είναι καταζητούμενος-καταζητούμενοι για συμμετοχή στη "Συνωμοσία Πυρήνων της φωτιάς"!

Δε μιλούν στους Αστυνομικούς
Μετά το διπλό χτύπημα, συνελήφθησαν συνολικά 4 άτομα. Κανένα από αυτά ωστόσο, δε συνεργάζεται καθόλου με τους Αστυνομικούς.
Και είναι αυτή, η ιδιαίτερα αρνητική στάση τους, που ταιριάζει με το "προφίλ" ανθρώπων της τρομοκρατίας...
Και οι τέσσερις είναι Έλληνες φοιτητές, ηλικίας από 24 έως 30 ετών ενώ σχεδόν όλοι, είναι από την Αθήνα.

Οι τρεις συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη, στην περιοχή της Βέροιας και μέσα στο όχημά τους, βρέθηκε ο βαρύς οπλισμός που έβαλε σε σκέψη τους αστυνομικούς από την πρώτη στιγμή. Επίσης, εκεί, βρέθηκε και μεγάλο μέρος των χρημάτων από τις ληστείες.

Όσο για τον τέταρτο της "παρέας", συνελήφθη στην περιοχή της Πτολεμαΐδας, ενώ προσπαθούσε να κάψει ένα αυτοκίνητο που ήταν διαμορφωμένο σε ασθενοφόρο! Μάλιστα, νεότερες πληροφορίες λένε ότι και ο ίδιος ο δράστης, φορούσε ιατρική ρόμπα!

Σε κάποια άλλη στιγμή της καταδίωξής τους από τους αστυνομικούς, οι δράστες φέρονται να σταμάτησαν και να έβγαλαν έξω από το αυτοκίνητό του έναν οδοντίατρο που βρέθηκε στο δρόμο τους και του το πήραν για να φύγουν με αυτό...

"Έκοβαν" βόλτες με τα Καλάσνικοφ μέσα στην πόλη!

Το θράσος των ληστών ήταν τέτοιο που, εκτός από τα άτομα που μπήκαν μέσα στο ταχυδρομείο και την τράπεζα για τις ληστείες, υπήρχαν και άλλοι δύο, οπλισμένοι με Καλάσνικοφ που περίμεναν έξω από κάθε "στόχο".

Περπατούσαν πάνω - κάτω σα να μη συμβαίνει τίποτα, φορώντας αλεξίσφαιρα γιλέκα και κρατώντας όπλα, πρωί -πρωί στην κατά τα άλλα ήσυχη πόλη!

Οι πληροφορίες λένε, ότι έμειναν στο σημείο για περίπου 15 λεπτά!
Μάλιστα, επειδή την ώρα της ληστείας επικράτησε πανικός, τόσο στην τράπεζα όσο και το ταχυδρομείο, οι δράστες έβγαλαν έξω τους πελάτες και κράτησαν μέσα μόνο τους υπαλλήλους, για να κάνουν τη "δουλειά" τους.

Αυτή την ώρα, είναι σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας, για να βρεθούν οι υπόλοιποι δράστες που παραμένουν ασύλληπτοι.

Υπενθυμίζεται πως τα εκκρεμή εντάλματα που αφορούν καταζητούμενα μέλη της "Συνωμοσίας πυρήνων της φωτιάς" είναι για τον γνωστό "τοξοβόλο του Συντάγματος" Γιάννη Μιχαηλίδη και τον Δημήτρη Πολίτη... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου